|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Arno

Liitunud: 12 Märts 2006 Postitusi: 147 Asukoht: Männiku karjäär
|
Postitatud: Kolm Veeb 14, 2007 09:25 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | R.E.M.I. kirjutas: | Arno tõi just hea näite ja kõik "õigel poolel" olevad isikud lihtsalt ignoreerivad seda oletades, et seda polegi olnud  |
mismoodi hea näide?
ja kui "Wonderful Days" pole anime, mis siis see veel on? (viide GitS-i filmile)
st, et kui WD-d pole anime, siis misasi GitS 2 on? pole kah anime või?
niimoodi vaadates oli mu esialgne reakstioon GitS-i seisukohalt natuke vale, aga sellegipoolest, WD pole anime, GitS on.
Random Hero kirjutas: | lihtne kiirküsimus:
Kas teie arust on ükskõik milline soperdis anime, niikaua kuni see on jaapanis tehtud? Isegi kriipsujuku? |
kaua sa võid küsida: jah, kui see annab siin multifilmi mõõdu välja, siis made in japan on see anime.
Tsiteerin:: | kammerer, vaata kui palju erinevaid animatsiooni viise on, kui ükskõik milline neis on Jaapanis tehtud, on see anime? Mõelge nüüd natuke. |
mõtle ise natuke. miks peaks just sinuni jõudnud natuke animet defineerima kogu anime mõiste? loe üle palju sina näinud oled ja arvesta sellega, et kogu jaapanis tehtu ulatub tõenäoliselt paarikümne tuhande nimetuseni. ja mangade nimetusi on mitu korda rohkem.
Tsiteerin:: |
Kui see oleks made in Japan, kas tegemist oleks animega, kõik teie poolt esitatud tingimused (jaapan ja animatsioon) on ju täidetud. |
sa lähed selliste näidetega lihtsalt jaburaks ära. aga noh, kui sinu arvates selline liikuv gif made in estonia on multifilm, siis minugipoolest võib selline gif olla ka anime kui see on made in japan.
Tsiteerin:: | kammereri tingimuste järgi oleks isegi jaapanlase tehtud powerpoint slideshow anime. |
ja sinu tingimuste järgi multifilm. lollimat võrdlust ei saa vist enam leida. |
Tahaks välja tuua preagu, et su loogika on väga vigane.
Põhimõtteliselt pole isegi tähtis sinu jaoks mitte see et see oleks jaapanis tehtud vaid hoopiski et sellel oleks jaapani dub peal ja see siis kategoriseerib selle kohe anime alla....hmmm teise sõnaga oleks ma pannud sinna jaapani dubiga WD klipi oleks see sinu jaoks olnud anime ja GITS lõigul oleks vene dub olnud poleks see enam olnud anime?
Kas siis kõik jaapani anime mis on kunagi dubleeritud muude keelde pole enam anime sinu loogika järgi, või kuidas?
http://www.youtube.com/watch?v=CfpScDwH40s
ja kas sa palun saaks veel õelda kas see on anime või mitte? kktnx _________________ __________________
ATSSSURRRRRRRR
"" |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Kolm Veeb 14, 2007 10:52 Teema:
|
|
|
Arno kirjutas: | Tahaks välja tuua preagu, et su loogika on väga vigane.
Põhimõtteliselt pole isegi tähtis sinu jaoks mitte see et see oleks jaapanis tehtud vaid hoopiski et sellel oleks jaapani dub peal ja see siis kategoriseerib selle kohe anime alla.... |
miks sa määrid enda loogikat mulle pähe? ma pole kusagil öelnud, et ma otsustan keele järgi seda kas miski on anime või mitte.
WD on korea toodang, seega ei nimeta seda animeks. GitS-i teine film on jaapani toodang, seega on anime. kõik.
Tsiteerin:: | http://www.youtube.com/watch?v=CfpScDwH40s
ja kas sa palun saaks veel õelda kas see on anime või mitte? kktnx |
mõttetu küsimus. hiina dub teeb anime minu jaoks lihtsalt natuke vähem attraktiivsemaks kuulamise poole pealt. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
|
Tagasi üles |
|
 |
himiko

Liitunud: 26 Dets 2006 Postitusi: 290 Asukoht: hea küsimus ;)
|
Postitatud: Teis Veeb 27, 2007 00:36 Teema:
|
|
|
Noh,kui seal The Last Unicornis on tegelastel suured silmad,eks ta siis peaks jah anime olema Pealegi Jaapan ka sinna segatud |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Kolm Veeb 28, 2007 19:36 Teema:
|
|
|
Isegi SL Õhtulehe ajakirjanikud on Jaapani multifilmidest midagi kuulnud!
 _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|