Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ShadowofGoth Külaline
|
Postitatud: Kolm Dets 01, 2004 20:11 Teema:
|
|
|
Ran-chan kirjutas: | kõige esimene päris anime mida vaatama hakkasin oli mila superstar mul oli siis kange tahtmine nagu tema olla ja nagu tema võrkpalli mängida  | sama juhtus minuga ka.. See oli mu esimene anime, kuigi enne panin, et Sailormoon oli, ma lihtsalt ei mäletanud Milat kui animet. Aga jah, palli mul polnud, niisiis sai alguses pudeliga nn võrkpalli mängitud ja siis kui päriselt koolis mängima hakkasin, siis tuli välja, et olen päris kõva käsi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Nelj Dets 09, 2004 23:10 Teema:
|
|
|
Esimene anime, mis mulle sügava mulje jättis oli One Piece, sest seal oli palju värvikaid ja kummalisi tegelasi ning selle maailm oli hästi välja mõeldud.
Viimati muutis seda Monkey D. Ruffy (Püh Juun 19, 2005 21:43). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Reede Dets 10, 2004 11:20 Teema:
|
|
|
mononoke hime |
|
Tagasi üles |
|
 |
riti

|
Postitatud: Reede Dets 10, 2004 13:29 Teema:
|
|
|
Esimesed animed, mida vaatama hakkasin, olid 10 aastat tagasi rtl2 pealt näidatavad. Mila, Georgie, Lady Oscar jt. taolised. Sailor Moon, mis kõvasti hiljem tuli, oli oma ulmelisema sisuga läbimurre küll. Varasemad põhinesid enamasti mingil (laste)kirjandusklassikal (Pollyanna, väikesed naised) Ega ükski neist nüüd mingi lemmik ei olnud, (ära vaatasin küll kõik) aga see oli kõik, mis tollal pakkuda oli. Arvutikasutus võimalus tuli ikka palju aastaid hiljem. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chainsaw
|
Postitatud: Reede Dets 10, 2004 20:08 Teema:
|
|
|
Esimene anime mida nägin oleks digimon:D aga see sügavat muljet ei jätnud.... esimene anime mis tõeliselt ikka meeldis oli Trigun, polnud enne midagi selle sarnast näinud. Alguses häiris veidike peategelase totakus, aga mida aeg edasi seda rohkem hakkas see ka meeldima. Lõpus pettusin natukene ainult, veidike liiga ulme oli minu jaoks.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Unekati_21
|
Postitatud: Püh Dets 12, 2004 21:24 Teema:
|
|
|
üks esimesi ta nüüd minu jaoks küll ei olnud aga meelde jäi vägagi ka Gagolsid.. jooksis super rtl-is kunagi... keegi ehk veel mäletab?? |
|
Tagasi üles |
|
 |
hitsume

|
Postitatud: Teis Dets 14, 2004 14:54 Teema:
|
|
|
minule läx täiega hinge Angel Sanctuary sest Setsuna oli nii kurb ja melanhooliline ja see viis kuidas ta omaette mõtiskles haaras mind lihtsalt kaasa :wink: |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Laup Veeb 26, 2005 01:16 Teema:
|
|
|
a) muusikakanali MCM 5-minutised Manga Zone saated (prantslased kasutavad "mangat" süstemaatiliselt ka anime tähenduses).
b) rtl2 pealt "Robin Hood no daibouken". olin rüütel Gilbertisse armunud... kuigi päris lõpus, kus ta heaks hakkas, polnud enam huvitav.
tehke järgi või makske kinni, hahaha _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati.
Viimati muutis seda douji (Nelj Märts 03, 2011 00:23). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Veeb 26, 2005 10:32 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | "Robin Hood no daibouken" |
See oli minu jaoks esimene anime, kus olid esindatud mitmed stereotüüpsed elemendid mis on muutunud kuidagi tavapäraseks nii animetes kui ka mitmetes JRPGdes, nt sümboliterohke ja sürreaalne intro; negatiivne tegelaskuju, kes muutub heaks ja kes on samal ajal ka bishounen; kandev narratiiv, kuid mitte kõik 52 osa ei kanna endas vajalikke sü¾ee-elemente; igasugune maagia ja fantaasia-teema on saadetud eredate valgussähvatustega, etc.
Aga väga hea seeria oli, mulle meeldis. Marian Lancaster oli üks mu esimesi ekraaniarmastusi. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
nosferatu

|
Postitatud: Laup Veeb 26, 2005 12:10 Teema:
|
|
|
ega ma ei m2leta selle anime nime mis mulle pisiku sisse andis,2kki oskate aidata?
tegemist animes oli jalgpallist ja ma m2letan et yhe tegelase nimi oli tsubasa vms.
sellele sarnanes üks teine anime ''kickers'' või midagi taolist. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Laup Veeb 26, 2005 15:18 Teema:
|
|
|
Heh, nosferatu. Selle peategelase nimega ütlesid sa ka anime nime ära. Tegemist oli siis animega, mille nimeks oli "Captain Tsubasa" _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
nosferatu

|
Postitatud: Püh Veeb 27, 2005 00:07 Teema:
|
|
|
hea teada nyyd kha tirin selle _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kertzz
|
Postitatud: Püh Veeb 27, 2005 09:29 Teema:
|
|
|
ma nägin esimesena etv'st printses mononoke.. või midagi sellist.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
PinkBunnyGirl14

|
Postitatud: Püh Veeb 27, 2005 14:02 Teema:
|
|
|
Fushigi Yuugi _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Merka

|
Postitatud: Püh Veeb 27, 2005 15:00 Teema:
|
|
|
jep...esimesed animed olid rtl2-st, mis mind mõjutama hakkasid. hästi mäletan wedding peach'i (teehee )...sellega sai saksa keel ka selgeks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
hallhaldjas

Liitunud: 23 Jan 2005 Postitusi: 59 Asukoht: Pisike pudel punast küünelakki ^^.
|
Postitatud: Püh Veeb 27, 2005 15:42 Teema:
|
|
|
Esimene oli mononoke hime... Aga peale seda, kui ma vaimudest viidud nägin, pöörasin täielikult ära animehulluks  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kertzz
|
Postitatud: Esm Veeb 28, 2005 20:20 Teema:
|
|
|
hallhaldjas kirjutas: | Esimene oli mononoke hime... Aga peale seda, kui ma vaimudest viidud nägin, pöörasin täielikult ära animehulluks  | the-he.. mul sama moodi.. peale vaimudest viidud vaatamist hakkasin netis asja uurima ja alla laadima |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Laup Märts 12, 2005 15:05 Teema:
|
|
|
RTL2 animed
1)mingi jalgpallipoistest ja liigast rääkis seal oli meeskonna kapten kogu aeg hädas oma jalaga millel oli tohutu jõud (lõi palli võrgust läbi ja jäi sügavale seina kinni) - Captain Tsubasa oli vict selle nimi nagu siin pakutud, või oli see Kickers
2) teise nimi on One Piece (seda näitab vict hetkel kah)
+
3)Nos-i lemmik Hellsing, soovitas mul vaadata ja nüüd meeldib see kah  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Esm Veeb 12, 2007 13:04 Teema:
|
|
|
inuyasha _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba