|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Sept 12, 2006 09:13 Teema:
|
|
|
Morghur kirjutas: | OT: mida tähendab "filler" olen märganud et palju on sellest erinevates teemades juttu aga mida see konkreetne väljend tähendab? |
Nii. Kujuta ette, et anime on nagu doominoküpsis. Eeldame, et animel on üks läbiv sü¾eeliin (või mitu üksteisele järgnevat süzeeliini), mille algus ja lõpp on nagu need kaks (või enam) pruuni ketast, mis hamba all krõmpsuvad. Ja filler on see nätske ollus, mis on nende kahe pruuni ketta vahele kleepunud ja hoiab neid koos. Ent erinevalt doominoküpsisest on anime-filler üksnes vahel harva maitsev ja hea, enamasti aga lääge ja veniv, jäädes pidevalt hammaste külge kinni. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morghur
|
Postitatud: Teis Sept 12, 2006 09:58 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Morghur kirjutas: | OT: mida tähendab "filler" olen märganud et palju on sellest erinevates teemades juttu aga mida see konkreetne väljend tähendab? |
Nii. Kujuta ette, et anime on nagu doominoküpsis. Eeldame, et animel on üks läbiv sü¾eeliin (või mitu üksteisele järgnevat süzeeliini), mille algus ja lõpp on nagu need kaks (või enam) pruuni ketast, mis hamba all krõmpsuvad. Ja filler on see nätske ollus, mis on nende kahe pruuni ketta vahele kleepunud ja hoiab neid koos. Ent erinevalt doominoküpsisest on anime-filler üksnes vahel harva maitsev ja hea, enamasti aga lääge ja veniv, jäädes pidevalt hammaste külge kinni. |
väga hästi seletatud
tänud |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Sept 12, 2006 11:40 Teema:
|
|
|
Rurouni Kenshin'i seeria osa lõpp oli küll juust mis juust, Kenshinil ei olnud isegi ühtegi tõsist-verist võitlust, palju otsi ja lahtiseks.
Selle eest oli Samurai X Reflections klass omaette. Muud OVA'd olid ka muidugi erakordsed, kuid Reflections andis väga ilusa ja meeldiva lõpu, ma küll lootsin, et Kenshin'i lõpp on kuskil võitluses, kuid nii oli ka armas. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Laup Veeb 10, 2007 00:44 Teema:
|
|
|
on kolm võimalust:
ma olen liiga unine, see lihtsalt ei meenu
mul jäi mingid osad vahele
seda ei näidatud animes
*SPOILERID
Mina igatahes ei mäleta näiteks, et keegi Yukishiro oleks Kaoru röövinud ja mingi teisiku maha jätnud. Või toimus see kõik ainult mangas?
wiki kirjutas: | When Yukishiro Enishi found out about Kenshin's feelings towards Kaoru, he set out to kidnap her, doing so and leaving a professionally made decoy of Kaoru with a sword in her heart, making everyone believe that she'd been murdered. This was a self proclaimed jinchu, which is translated "punishment from man", making reference to the Tenchu that Kenshin brought about during the war. Enishi's goal was to make Kenshin's life a living hell. Instead of wandering again as he had after Tomoe's death, Kenshin falls into severe depression and runs off to a desolate place known as the "Fallen Village" to mourn. When Kenshin's friends discover Kaoru is alive, Kenshin gets back on track. He goes to rescue her on Enishi's island, where she is safe and sound and waiting for him. A battle between Kenshin and Enishi follows, and when Kenshin wins and Enishi recognizes his wrongs, Kenshin and Kaoru return home.
Throughout the Rurouni Kenshin period, Kamiya Kaoru develops strong romantic feelings for him, which he comes to realize. Despite his feelings, he is constantly haunted by the wrongs committed in his past, and believes he doesn't deserve happiness. Eventually, they marry and have a son by the name of Himura Kenji.
Five years later, Kenshin gives his sakabato to Yahiko as a gift for his coming-of-age.
Samurai X: Reflection
Sometime after this, however, Kenshin becomes tortured anew by the guilt of leading a happy life after such a destructive past. He makes the decision to wander again, and Kaoru strongly supports him, promising to welcome him home with a smile and their child. For fifteen years, he wanders, returning every once in a while.
Kenshin eventually becomes ravaged by an unknown disease that is much like leprosy (the writers have admitted there is no medical explanation for his condition). To share his pain, Kaoru convinces Kenshin to infect her with the disease through sexual intercourse. Kenshin then leaves to go assist in the First Sino-Japanese War (primarily over control of Korea) as he had promised the Meiji Govenrment, not fighting and killing, but instead helping people. | _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Laup Veeb 10, 2007 00:49 Teema:
|
|
|
See toimus mangas ja ühes Kenshini OVA'dest.
OVA's oli see väga lühendatud kujul.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Laup Veeb 10, 2007 00:51 Teema:
|
|
|
Ma mäletan, et Reflectionis näidati väikest Himurat (lol, onju tore nimi) paar korda, kuid nii sügavalt asja ei seletatud.
Muuseas, kas kellelgi on kusagilt saadud normaalse kvaliteediga Reflectionsit? Ma olen kohanud ainult jubeda kvaliteediga, mille subtiitrid on peaaegu loetamatud. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Püh Märts 18, 2007 22:32 Teema:
|
|
|
Sain minagi need 94+1 osa läbi vaadatud. Polnud suurem asi kuna õigluse eest võitlemine vastaseid tükeldamata tundub kuidagi naeruväärse ideena.
Üks päkapikk on ämblikuvõrku kinni jäänud (vaid siluett paistab).
Ooo - ka Eesti on kaardil olemas. Millegipärast on meil paar saart kaduma läinud.
Võimalik, et sobivate juhuste kokkulangemisel vaatan ka need kiidetud OVAd kunagi ära. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Püh Märts 18, 2007 22:37 Teema:
|
|
|
ma pole NÄINUD, aga olen kõik mangad läbi lugenud ja mina ISIKLIKULT soovitan. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Püh Märts 18, 2007 22:43 Teema:
|
|
|
Ma kunagi ammu vaatasin ühe filmi ära ja see oli väga hea kui ma ei eksi, see vedeleb praegu mul kuskil sahtlis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Laup Veeb 09, 2008 23:15 Teema:
|
|
|
Kas keegi teab kus rurourin kenshini osad subitud on, ja kust ma saaks neid vaadata online (mul ikka win 98 nii, et stage6 ei sobi)??? _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|