Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
nightwish

|
Postitatud: Reede Jan 19, 2007 18:26 Teema:
|
|
|
ok vatasin vaatasin reeglrid ja tunnistan, et jäi kahesilmavahele 
Viimati muutis seda nightwish (Reede Jan 19, 2007 21:34). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
nightwish

|
Postitatud: Reede Jan 19, 2007 20:52 Teema:
|
|
|
seda muutsin ka!
Viimati muutis seda nightwish (Reede Jan 19, 2007 21:35). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Reede Veeb 02, 2007 13:19 Teema:
|
|
|
Niih ma ple siia psotitanud tükk aega. Igastahes Naruto osa 219 on väljas ja manga chapter 340. Üks nädal veel ja siis On Naruto:Shippuuden DB annab Naruto jälle ja manga on narutofanis üleval 
Viimati muutis seda SSJ_Silver (Reede Veeb 02, 2007 15:17). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Reede Veeb 02, 2007 13:33 Teema:
|
|
|
ise vaatan ikka veel järjekindlalt seda RTL2 pealt. Ükskord jäi osa vahele ja vaatasin youtube'st inglise dub-iga. Huvitav, kas kõik inglased on nii hälvikud, et ei oska mingit arvestatavat dub'i teha. See oli lihtsalt jube. Muidugi ei maksa üldse rääkida, et kõik ameeriklased on kõnedefektiga, mis takistab neil nimesid välja hääldamast. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Veeb 03, 2007 20:02 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | ise vaatan ikka veel järjekindlalt seda RTL2 pealt. Ükskord jäi osa vahele ja vaatasin youtube'st inglise dub-iga. Huvitav, kas kõik inglased on nii hälvikud, et ei oska mingit arvestatavat dub'i teha. See oli lihtsalt jube. Muidugi ei maksa üldse rääkida, et kõik ameeriklased on kõnedefektiga, mis takistab neil nimesid välja hääldamast. | Huvitav miks? Ameeriklased väiksena õpivad ju kuidas sõnu hääldada Imelik. Ma Küll ei õppinud inglise keelt hääldama, aga räägin küll suht ladusalt ja korrektselt Ainuke anime, mis inglise keeles hea on dbz(mis on tglt saksa keeles parim). Naruto on parim jaapani k. ja hulleim saksa ja inglise k.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Laup Veeb 03, 2007 20:13 Teema:
|
|
|
lihtsalt jube on kuulata, kuidas ameeriklased ükskõik mis võõrkeele nimesid hääldavad. Sasuke kõlas rohkem nagu Sausages kiiresti öeldult (vorstikesed), Sakura ja chakra on üks ja sama asi...
see on lihtsalt õudne. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Laup Veeb 03, 2007 20:34 Teema:
|
|
|
Ära lihtsalt vaata neid dubleeritud osi ja äkki nad kaovad ära. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Veeb 09, 2007 15:04 Teema:
|
|
|
Niih ma avastasin(uuesti), et Naruto topic on manga sektoris ka. Ma ise ple eriti tähele pannud, kuna ma vajuta "vaata viimast postitust" lingile tavaliselt. Igastahes Naruto 220. osa on väljas. Järgmine on veebruar 15. mis on Shippuuden juba Óleme nüüd rõõmsad ja ootame. BTW mul laadis Naruto ep. 220 ära ja ma hakkan seda vaatama nüüd. MUIDE täna on reede!!!  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Veeb 09, 2007 15:58 Teema:
|
|
|
Aga mis asi oli sellega, et sinna algusesse olid Dattebayo tüübid kirjutanud, et kolm nädalat on veel fillereid? |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Veeb 09, 2007 16:29 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Aga mis asi oli sellega, et sinna algusesse olid Dattebayo tüübid kirjutanud, et kolm nädalat on veel fillereid? | >Seal oli all yhtb=nali. Iga kord kui alla yhtb on kirjutatud siis see on nali ja tavaliselt ei saa keegi aru On ju naljakas  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Veeb 09, 2007 17:42 Teema:
|
|
|
Assoo, mina pole neid eriti tähelepanelikult lugenud ja arvasin, et see on alati all. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bliz

|
Postitatud: Laup Veeb 10, 2007 11:58 Teema:
|
|
|
Aga järgmist osa ootan küll huviga, nüüd tundub asi jälle tõsisemaks minevat. _________________ schkucke |
|
Tagasi üles |
|
 |
Arno

Liitunud: 12 Märts 2006 Postitusi: 147 Asukoht: Männiku karjäär
|
Postitatud: Laup Veeb 10, 2007 17:29 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Seal oli all yhtb=nali. Iga kord kui alla yhtb on kirjutatud siis see on nali ja tavaliselt ei saa keegi aru On ju naljakas  |
see on yhbt= you have been trolled mitte you have trolled been /sarcasm off
aga viimane filler lõppes väga juralt ikkagi..
tjah järgmine nädal siis 1h special episood..
väga igav on.. aeg edasi liikuda....trolololol _________________ __________________
ATSSSURRRRRRRR
"" |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Veeb 10, 2007 21:44 Teema:
|
|
|
Arno kirjutas: | SSJ_Silver kirjutas: | Seal oli all yhtb=nali. Iga kord kui alla yhtb on kirjutatud siis see on nali ja tavaliselt ei saa keegi aru On ju naljakas  |
see on yhbt= you have been trolled mitte you have trolled been /sarcasm off
aga viimane filler lõppes väga juralt ikkagi..
tjah järgmine nädal siis 1h special episood..
väga igav on.. aeg edasi liikuda....trolololol | Srry ma kirjtuasin valesti, kuna kirjutasin peast...vahetple eriti.... Ei ma arvan, et Shippuuden tuleb hea! Loodan aint et Naruto on arenenud, väheamlt samapalju kui mangas.. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 01:44 Teema:
|
|
|
Kurat, need fillerid olid nii halvad, et mind ei huvitagi see Shippuuden.
Tegelikult ma kahtlen, kas fillerid on selle ära rikkunud või olen Narutost välja kasvanud vms, ma miskipärast arvan, et see teine variant. Aga eks ma vaatan teda edasi. Mul nagu muud ka teha pole reedeti kui see ära tõlgitakse. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 16:37 Teema:
|
|
|
Arvan, et Shippuuden tuleb hea, manga on igal juhul tasemel. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 16:39 Teema:
|
|
|
Mina olen selline inimene, kes ei viitsi arvutis koomikseid lugeda ja ei taha ka koomiksite peale tuhandeid kroone(või rohkem või vähem, ma ei tea palju nad maksavad, aga Apollo raamatupoes olid kallid) raisata ja sedasi jäävad mul mangad lugemata ja siis ma ka ei tea Naruto mangast midagi ja ei hakkagi teadma, mõnda aega vähemalt. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 18:32 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Mina olen selline inimene, kes ei viitsi arvutis koomikseid lugeda ja ei taha ka koomiksite peale tuhandeid kroone(või rohkem või vähem, ma ei tea palju nad maksavad, aga Apollo raamatupoes olid kallid) raisata ja sedasi jäävad mul mangad lugemata ja siis ma ka ei tea Naruto mangast midagi ja ei hakkagi teadma, mõnda aega vähemalt. | Apollos kallid? 120tk, aga Kriso-netipoes on 210tk... Jaapanis on reprint edition 10kr/tk  _________________
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Veeb 11, 2007 19:45 Teema:
|
|
|
Koomiksi kohta on 120 kr ka kallis. Ja mul suhteliselt suva. Vahva oleks lugeda küll, aga ega ma eriti millestki ilma ma ei jää kui ma mangasi ei loe. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Veeb 12, 2007 16:12 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Koomiksi kohta on 120 kr ka kallis. Ja mul suhteliselt suva. Vahva oleks lugeda küll, aga ega ma eriti millestki ilma ma ei jää kui ma mangasi ei loe. |
See ei ole manga teema!!
Ja jääd küll ilma!
Ja üleüldse pole need nii väga kallid! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|