Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
JustinCase

|
Postitatud: Kolm Dets 27, 2006 14:11 Teema:
|
|
|
Mina igatahes lasin sellise asja enda poole teele panna (kui muidugi suvatsetakse ka valmis teha mingi aeg).
Loodan siiralt, et olen mõne kuu pärast nende 5000 üliõnneliku inimese seas, kelle arvuti kõrval Haruhi poseerima hakkab!!!!! _________________ I beat my wings and fly in to the arms of gods |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Kolm Dets 27, 2006 14:23 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Ei, hoopis selline!
Edit: (Lingin, kuna ei soovi pilti postitada, vastupidiselt Random Hero tungivale nõudmisele (re: kustutatud postitused). Pilt on lingi all, kui tahate seda näha, klõpsake, kui ei taha, ärge klõpsake. ) |
kuidas ma nüüd hästi viisakalt ja tagasihoidlikult seletan, ei taha ju võimde viha enda peale tõmmata...
Sinu lingid saadavad pildile, mille mõte on selles, et sinu viidatud serverile ei meeldi linkimine. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Dets 27, 2006 14:26 Teema:
|
|
|
Hea mees, oleks siis kohe öelnud!
No siuke on. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Dets 27, 2006 15:22 Teema:
|
|
|
JustinCase kirjutas: | Loodan siiralt, et olen mõne kuu pärast nende 5000 üliõnneliku inimese seas, kelle arvuti kõrval Haruhi poseerima hakkab!!!!! |
Millal sa oma tellimuse sisse andsid? Kui sa ei andnud seda sisse 30 oktoobril, siis on ebatõenäoline, et sa esimese seeria omanikuks saad. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
JustinCase

|
Postitatud: Nelj Dets 28, 2006 17:52 Teema:
|
|
|
Enne kolmekümnendat ikka, early bird. Vahepeal ei võetud enam tellimusi, aga nüüd vaatasin, et on preorderi nupp üleval. _________________ I beat my wings and fly in to the arms of gods |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Dets 28, 2006 18:13 Teema:
|
|
|
Kipa. Loodame siis, et me mõlemad oma figuurid juba veebruari lõpuks kätte saame. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Dets 31, 2006 17:12 Teema:
|
|
|
Eile kell pool viis sai viimane osa vaadatud, kommenteerimise jätsin tänaseks.
Tegemist on tõesti ühe parima animesarjaga, mida minu silmad näinud on. Milles sarja võlu peitub, seda ma täpselt ei oskagi öelda. Ma ei vaata (loe:pole vaadanud) romansse ega ka sci-fi'd eriti ja sellepärast olen kindel, et paljud naljad läksid mööda, aga sellele vaatamata oli mul muie kogu aeg suul ja vahest sai ka südamest naerdud. Nali peitus enamasti tegelastes. Kyon ise oli kõige naljakam, tähendab - tema hääl ja kommentaarid ("What did he see?") olid väga lahedad. Yuki oli ka oma emotsioonitu näoga naljakas, Kyon tegi naljakamaks paljud olukorrad, kus ta pakkus, et Yuki üritas nalja teha või et tal oli lõbus. Aga, noh, Yuki näost ei lugenud ikka midagi välja, kuigi see oli irw, kui ta raamatul nagu klaviatuuril klõbistas.
Muidugi Koizumi oma pugeva käitumisega ja Mikuru, kes oli iga hetk nutma puhkemas olid ka lahedad. Ja muidugi Haruhi!
Animatsioon on tipptasemel ja parim mida ma näinud olen, isegi paljud täispikad animefilmid jäävad alla. Ootan huviga, mida DVD versioon meile pakub.
Sarja vaatan kindlasti tulevikus veel kord läbi, kuigi mitte veel. Esimest episoodi vaataks aga iga kell uuesti, lihtsalt liiga pull ja sarja üks parimaid. Huumori poolest parim. Teine episood, mida vaataks on tegelik viimane episood ehk "Someday in the Rain". Just vihmasel päeval vaatakski, jahedas toas, tass teed kõrval, kuidas viis minuti näidatakse Yukit lugemas, taustaks õpilaste lugemisharjutused ja hääled animedest. Sarja tegelik kuues osas, mis viimasena eetrisse lasti oli ka päris hea ja sobis, et animele punkt panna. Veel jäi meelde ka Haruhi kontsert ja koolipidustused, seda osa vaataks ka uuesti.
Igatahes lõbusad tegelased ja lõbusad seiklused ja kuigi lugu nagu erilist pole, siis mingipärast tahaks nagu veel näha, palju palju veel.
Lõpetuseks ütlen veel, et mulle meeldis Yuki Nagato palju rohkem kui Mikuru Asahina.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Püh Dets 31, 2006 17:31 Teema:
|
|
|
Palun öelge mulle kuidas ma Haruhi vaatama hakkan, kas õiges järjekorras või ilmumise järjekorras(story'na või segamini)? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Dets 31, 2006 17:45 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Palun öelge mulle kuidas ma Haruhi vaatama hakkan, kas õiges järjekorras või ilmumise järjekorras(story'na või segamini)? |
Ilmumise järjekorras e. "segamini". Nii on parem. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Dets 31, 2006 19:12 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Palun öelge mulle kuidas ma Haruhi vaatama hakkan, kas õiges järjekorras või ilmumise järjekorras(story'na või segamini)? |
mul oli sama küsimus. ise soovitaks alguses läbisegi vaadata ja siis storyline järgi uuesti. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
JustinCase

|
Postitatud: Reede Jan 12, 2007 16:48 Teema:
|
|
|
Mina astusin sellega ämbrisse, et vaatasin stoorylaini järgi KINDLASTI VAATA ILMUMISE JÄRJEKORRAS KÕIGEPEALT muidu rikud väga hea animeelamuse ära!!! _________________ I beat my wings and fly in to the arms of gods |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 18:11 Teema:
|
|
|
Selline tore asi siis...
Torrenti saab näiteks Tokyo Toshokan`ist, lihtsalt pange otsingusse "haruhi dance."
Ahjaa... kui keegi viimasel ajal ASOS Brigade`i kodulehte külastanud pole, siis seal on uus video üleval. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 18:38 Teema:
|
|
|
Dejiko-nyo! kirjutas: |
Ahjaa... kui keegi viimasel ajal ASOS Brigade`i kodulehte külastanud pole, siis seal on uus video üleval. |
Kas mulle ainult tundus või Yuki lugeski seal Eurekat? ..huvitav valik... _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 18:48 Teema:
|
|
|
See tantsutempo on kohati ikka meeletu. Raske on päriselus järge hoida...
Mai 29 on liiiiiiga kaugeeeel :((((( _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 22:25 Teema:
|
|
|
Minu päeva tegi see video märksa paremaks  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 23:18 Teema:
|
|
|
Tsiteerime!!!
Ah, igatahes:  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
JustinCase

|
Postitatud: Laup Jan 27, 2007 10:55 Teema: Live From India
|
|
|
V2ga vinge, kusjuures t2ielk yllatus et mingi 14 tollise vilkuva monitoriga internetikohviku arvuti, mis esmapilgul n2eb v2lja nagu 486 suutis mulle selle ette m2ngida, isegi muusikat kuulsin  _________________ I beat my wings and fly in to the arms of gods |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Veeb 08, 2007 16:49 Teema:
|
|
|
>Niih ma lõpuks hakkasin ka SOS-Brigade'i vaatama. Muide mis asi on esper(inglise keelne sõna)? Paluks tõlget eesti keelde...  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Valdars

|
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Veeb 08, 2007 17:58 Teema:
|
|
|
Valdars kirjutas: | http://en.wikipedia.org/wiki/Esper
Lühidalt isik, kes omab paranormaalseid vaimseid võimeid. | Suured Tänud Muide kas Haruhi'l filme on? _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
|