Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
tõrvik

|
Postitatud: Nelj Veeb 08, 2007 16:02 Teema: Uued noobid kasutajad
|
|
|
Tõsiselt käivad pinda uued kasutajad kes teevad mingeid mõtetuid teemasid. Tra ma küll sooviks, et vähem inimesi avastaks baka.ee`d. Tehakse mingeid mõtetuid postitusi, kus küsitaks, kas kellelgi on kuskil teisi kasutajaid. Imo baka ei ole selle jaoks et otsida uusi tutvusi niisama lobisemiseks. Selleks on teised kohad. Plz nagu... OMFG. . |
|
Tagasi üles |
|
 |
Crisux

Liitunud: 11 Märts 2004 Postitusi: 47 Asukoht: Tartu//Viljandi
|
Postitatud: Nelj Veeb 08, 2007 16:04 Teema:
|
|
|
võibolla see aint tundub mulle nii aga see teema siin on põhimõtteliselt sama mõttetu kui need mida sa sõimad... |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Nelj Veeb 08, 2007 16:09 Teema:
|
|
|
Crisux kirjutas: | võibolla see aint tundub mulle nii aga see teema siin on põhimõtteliselt sama mõttetu kui need mida sa sõimad... |
Väidaks teisiti. Inimene väljendab enda pahameelt selle üle, kuidas (tema arvates) noorliikmed, ei kasuta baka foorumit sihipäralikult.
Mingis osas nõustun tõrvikuga. Lobajuttu võiks mõnes jutukas puhuda ja sellel teemal on meil ka juttu olnud. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Nelj Veeb 08, 2007 16:28 Teema:
|
|
|
Oot kas mina räägin ka midagi mõttetut w? Keda sa silmas pead? _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Nelj Veeb 08, 2007 16:29 Teema:
|
|
|
tõrvik kirjutas: | Tõsiselt käivad pinda uued kasutajad kes teevad mingeid mõtetuid teemasid. Tra ma küll sooviks, et vähem inimesi avastaks baka.ee`d. Tehakse mingeid mõtetuid postitusi, kus küsitaks, kas kellelgi on kuskil teisi kasutajaid. Imo baka ei ole selle jaoks et otsida uusi tutvusi niisama lobisemiseks. Selleks on teised kohad. Plz nagu... OMFG. GRRRR! GRRRR! . |
Tore, et sa baka pärast muret tunned. Ometigi soovitan sul teha sellised mõtteavaldused "tagasiside"-sse ning äkki juba olemasolevatesse teemadesse, kus kasutajad baka elu kohta arvamust avaldavad. Sest sellise teema avamine ei lahenda ju mitte kui midagi. Ta hoopis tekitab veel suuremat spämmimist. Kõik nooremad kasutajad vajadusel lugege tõrviku postitusest ridade vahelt konstruktiivne kriitika välja ning pange midagi kõrva taha. Seniks aga - hardbear lukulukulukustab teema ! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|