Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
mamoru
|
Postitatud: Esm Veeb 05, 2007 19:35 Teema:
|
|
|
yuna kirjutas: | Ma arvatavasti järgmisest aastast lähen õppima keeltekooli.  |
Millisesse keeltekooli muidu kavas minna?
Ise soovitaksin : www.keeltekool.ee
Ise õpin seal ja võin öelda, et õpetaja on super ja õppematerjalid ka, peale selle räägib õpetaja eesti keeles väga hästi.
Teisi keeltekoole ( Tallinna keelte kooli ja Keko keeltekooli ei oska ma kommenteerida, kuid võin öelda, et nad on millegi pärast TUNDUVALT kallimad?!) |
|
Tagasi üles |
|
 |
mamoru
|
Postitatud: Teis Veeb 06, 2007 08:17 Teema: Re: Jaapani keele õppimine
|
|
|
Tere!
Kuna kõik on selle mõtte vastu, siis ei hakka seda enam siia jätma .P
Viimati muutis seda mamoru (Kolm Veeb 07, 2007 21:18). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Teis Veeb 06, 2007 08:28 Teema:
|
|
|
Ei arva midagi. Las jääb seesama. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Teis Veeb 06, 2007 08:52 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: | Ei arva midagi. Las jääb seesama. |
Nõustun täiesti, kahte ühesugust teemat pole küll vaja  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Teis Veeb 06, 2007 15:29 Teema:
|
|
|
MUarust ei oloe see mingi põhjus: et osad teemad on liiga vanad,
vana saab alati uuega asendada ja endal on hiljem huvitavam vaadata mis on muutunud ja mis on ikka sama _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Veeb 06, 2007 16:22 Teema:
|
|
|
Küsin nii huvi pärast. Anime'des on tihti selliseid sõnu kasutatud nagu fight-oo või chance-u või love-u-love-u jne. Huvitab mind, miks ei kasutada vastavaid jaapanikeelseid sõnu? Või neid polegi (vääga kahtlen)? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Teis Veeb 06, 2007 16:25 Teema:
|
|
|
Sest inglise keel on lahe. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Veeb 06, 2007 16:27 Teema:
|
|
|
Aa, see lahendab mu probleemi, tänk juu. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
mamoru
|
Postitatud: Teis Veeb 06, 2007 18:04 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Küsin nii huvi pärast. Anime'des on tihti selliseid sõnu kasutatud nagu fight-oo või chance-u või love-u-love-u jne. Huvitab mind, miks ei kasutada vastavaid jaapanikeelseid sõnu? Või neid polegi (vääga kahtlen)? |
Põhjus on väga lihtne: USA olek jaapanis alates 1945-1951a. on jätnud oma jälje: Paljud sõnad mida jaapani keeles ei ole võeti ots üle inglise keelest N: teeburu, dansu, tenisu, rion jne Ja sellepärast ongi animedes väga palju inglise keele sõnu kuulda ja teisekspõhjuseks nagu juba mainit on see, et nagu Eestisgi kasutatakse slängi mille osad sõnad on võetud inglse keelest. |
|
Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Teis Veeb 06, 2007 18:17 Teema:
|
|
|
või vene keelest. . .
sellisel juhul on enamasti originaalis tegu roppustega, millest nüüd on täiesti normaalsed sõnad saanud, nagu pohhui ja huiar.
Jaapanlased on veel osad oma traditsioonilised sõnad ära vahetanud, sest inglisekeelsed on lihtsamad (mõned värvid, näiteks gray). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kishumanga

|
Postitatud: Kolm Veeb 07, 2007 12:39 Teema:
|
|
|
www.learn-japanese.info seal on kõik olemas, mis vaja...minu jaoks vähemalt õpin juba =) |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Kolm Veeb 07, 2007 18:08 Teema:
|
|
|
Kishumanga kirjutas: | www.learn-japanese.info seal on kõik olemas, mis vaja...minu jaoks vähemalt õpin juba =) | Tänud, see ülihea lk!!!! Arigatou gozaimasu!!! ÄRGE KUSTUTAGE SEDA LINKI ÄRA, TEISTEL KA ÄKKI VAJA!!!Palun..  |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Veeb 07, 2007 20:03 Teema:
|
|
|
Olen ka ise seda lehte uurinud, on hea küll. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Nelj Veeb 08, 2007 17:29 Teema:
|
|
|
See on tõesti hea leht. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Seichi bakaer than thou

Liitunud: 19 Okt 2003 Postitusi: 203 Asukoht: Seal, kus kott on...
|
Postitatud: Reede Veeb 09, 2007 01:54 Teema:
|
|
|
I..ah..tulge kokkutulekule, siis mul on põhjust oma õppematerjalid kaasa tarida ning huvilistele näidata üsna korralikke õppematerjale nii algajatele kui edasijõudnutele. .) _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
[10:04] <schiz> mingi graafiline disain on minu jaoks liiga wannabe värk
Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.
Pigs will even climb trees if you flatter them enough. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Reede Veeb 09, 2007 06:52 Teema:
|
|
|
Seichi kirjutas: | I..ah..tulge kokkutulekule, siis mul on põhjust oma õppematerjalid kaasa tarida ning huvilistele näidata üsna korralikke õppematerjale nii algajatele kui edasijõudnutele. .) | Toooo jh plz  _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Greta
|
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Teis Märts 06, 2007 17:39 Teema:
|
|
|
Kle kuidas ma hiragana tähed arvutis tööle panen, tõmbasin fondi aga ei loe välja seda netilehel???  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
Postitatud: Teis Märts 06, 2007 18:50 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Kishumanga kirjutas: | www.learn-japanese.info seal on kõik olemas, mis vaja...minu jaoks vähemalt õpin juba =) | Tänud, see ülihea lk!!!! Arigatou gozaimasu!!! ÄRGE KUSTUTAGE SEDA LINKI ÄRA, TEISTEL KA ÄKKI VAJA!!!Palun..  |
No see võib hea olla aga tegelikult ei saa ei interneti,cd,kasetti,anime,manga ega sõbra teel õppida..Seal tegelt on jah küll väga palju infot aga ikkagi.. _________________
Kui sa siia vajutad siis sa oled lahe
See pole vampiiri mäng..See on DS-play..Vajuta
740011
924 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Seichi bakaer than thou

Liitunud: 19 Okt 2003 Postitusi: 203 Asukoht: Seal, kus kott on...
|
Postitatud: Teis Märts 06, 2007 20:19 Teema:
|
|
|
Öä, et kanjis, või isegi hiraganas ja katakanas kirjutada on konverterit tarvis, ikkagi kirjutad ju romanjis ise, programm lihtsalt muudab silbid siis ümber kohe või annab sulle valiku võimalikest kanji või silpkirjade märkidest.
Mul kunagi oli üks selline konverter, mille sensei mulle andis, aga see hävines formatiga  _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
[10:04] <schiz> mingi graafiline disain on minu jaoks liiga wannabe värk
Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.
Pigs will even climb trees if you flatter them enough. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|