Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Mis kuupäevadel kokkutulekut pidada? |
17.-18. märts |
|
36%
|
[ 9 ] |
24.-25. märts |
|
64%
|
[ 16 ] |
|
Kokku Hääli : 25 |
|
Autor |
Teade |
Tuletegija Püromaan

|
Postitatud: Reede Veeb 02, 2007 16:19 Teema:
|
|
|
Tegelikult on mul küll etkel nii et auto valik sõltub täpselt sellest kui palju soovijaid on, kui 3 inimest minu autosse siis honda, kui 4 siis ford.
Aga jh kui meenutada sis seda kuulsat Tuletegija VS HotPapa sis kamikaadze auhind läks tookord HotPapale
aga jh seekord vast kulgeb see asi rahulikumas tempos  _________________ Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.
Sincerely,
God |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Reede Veeb 02, 2007 16:56 Teema:
|
|
|
kas keegi võiks mulle rääkida, mida te siis tegite, et see sinu auto tühjaks hirmutab.
Mina istun ees. Ma ei tea, kui turvaline see on, kuid ma kardan, et preludes taga on veelgi kitsam, olen sõitnud mustangi tagaosas, kus oli ikka nii, et pea põlvede vahel ja vähimagi kõksu korral oleks kes teab kus ja mis asendis maandunud. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tuletegija Püromaan

|
Postitatud: Reede Veeb 02, 2007 17:13 Teema:
|
|
|
Ega midagi erilist ei teinudki lihtsalt veike race Tartusse. A nuh mis hirmutab on ehk see et max kiirus oli vist sinna 160 kanti korra a seda talvistes tingimustes siis + mõned möödaõidud.
Tglt mis ma ikka seletan, istud minu autosse sinna sõites ja ma võin veikse promo korraldada  _________________ Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.
Sincerely,
God |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Veeb 02, 2007 17:15 Teema:
|
|
|
Tuletegija kirjutas: | Tegelikult on mul küll etkel nii et auto valik sõltub täpselt sellest kui palju soovijaid on, kui 3 inimest minu autosse siis honda, kui 4 siis ford. |
Hetkeseisuga oled suurema autoga. Meil tundub see aasta korralikult tahtjaid olevat  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tuletegija Püromaan

|
Postitatud: Reede Veeb 02, 2007 18:08 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Tuletegija kirjutas: | Tegelikult on mul küll etkel nii et auto valik sõltub täpselt sellest kui palju soovijaid on, kui 3 inimest minu autosse siis honda, kui 4 siis ford. |
Hetkeseisuga oled suurema autoga. Meil tundub see aasta korralikult tahtjaid olevat  |
Müüdud  _________________ Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.
Sincerely,
God |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Reede Veeb 02, 2007 18:43 Teema:
|
|
|
mulle see 24-25 nädalalõpp kahjuks ei sobi. mõni järgmine kord siis. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
HotPapa1
|
Postitatud: Reede Veeb 02, 2007 21:38 Teema:
|
|
|
Tuletegija kirjutas: | Tegelikult on mul küll etkel nii et auto valik sõltub täpselt sellest kui palju soovijaid on, kui 3 inimest minu autosse siis honda, kui 4 siis ford.
Aga jh kui meenutada sis seda kuulsat Tuletegija VS HotPapa sis kamikaadze auhind läks tookord HotPapale
aga jh seekord vast kulgeb see asi rahulikumas tempos  |
yeah i win ...aga jah nüüdseks mu valge hobu Gefis aga noh mis siis ikka mul juba uus tõld kuigi kw nats vähem aga seda luban et seekord kulgeb asi rahulikumalt;p
Kui tulen siis 2-3 kohta vaba...parem 2 siis taga rohkem ruumi aga noh eks ise teate, kui üldse keegi minuga seekord sõita tahab nu vähemalt tagaistujatel mingeid pretensioone küll polnud
ah jaa...liigun tartust 
Viimati muutis seda HotPapa1 (Reede Veeb 02, 2007 21:42). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Reede Veeb 02, 2007 21:41 Teema:
|
|
|
Ma olen siiski vast tulija, oleks tore taas teid armsakesi näha.  _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Veeb 02, 2007 22:54 Teema:
|
|
|
eh ma võibolla tulen ka Kuigi siis ma arvatavasti istun kogu aeg suht seltsimatult nurgas ja hirmutan inimesi... Kui ma ise ei tule siis ma võin ikka sinna kellegagi browniesid saata  _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Laup Veeb 03, 2007 00:07 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | eh ma võibolla tulen ka Kuigi siis ma arvatavasti istun kogu aeg suht seltsimatult nurgas ja hirmutan inimesi... Kui ma ise ei tule siis ma võin ikka sinna kellegagi browniesid saata  |
Ma otsustasin, et teen ennast lolliks kasvõi kogu baka ees, kuid ei lase kellelgi üksi nurgas istuda,vaid lähen ligi ja ajan juttu ning meelitan selle inimese kasvõi jõuga sealt nurgast välja. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Laup Veeb 03, 2007 00:09 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | mimmu kirjutas: | eh ma võibolla tulen ka Kuigi siis ma arvatavasti istun kogu aeg suht seltsimatult nurgas ja hirmutan inimesi... Kui ma ise ei tule siis ma võin ikka sinna kellegagi browniesid saata  |
Ma otsustasin, et teen ennast lolliks kasvõi kogu baka ees, kuid ei lase kellelgi üksi nurgas istuda,vaid lähen ligi ja ajan juttu ning meelitan selle inimese kasvõi jõuga sealt nurgast välja. |
Siis ma ei tule kindlasti, nurk ka võetakse ära. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Laup Veeb 03, 2007 00:20 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Siis ma ei tule kindlasti, nurk ka võetakse ära. |
wc ust on minu teada võimalik seestpoolt kinni panna. |
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Laup Veeb 03, 2007 00:45 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | raidomees kirjutas: | Siis ma ei tule kindlasti, nurk ka võetakse ära. |
wc ust on minu teada võimalik seestpoolt kinni panna. |
Nii see asi ei lähe, seda kohta läheb vaja  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Veeb 03, 2007 01:31 Teema:
|
|
|
Mul on hea omadus terve päev/öö otsa tegeleda ühe ja sama tegevusega.Kui teil on vaja mind diivanit soojendama, ja ma näen sealt kenasti mõnda toredat asja, nt. anime'd, siis ma mõtlesin, et tulen ikka.
Suhtlemine on tore asi, eks?  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

|
Postitatud: Laup Veeb 03, 2007 01:40 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Mul on hea omadus terve päev/öö otsa tegeleda ühe ja sama tegevusega.Kui teil on vaja mind diivanit soojendama, ja ma näen sealt kenasti mõnda toredat asja, nt. anime'd, siis ma mõtlesin, et tulen ikka.
Suhtlemine on tore asi, eks?  |
Kas või seda  _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Veeb 03, 2007 01:44 Teema:
|
|
|
R.E.M.I. kirjutas: | Ummi kirjutas: | Mul on hea omadus terve päev/öö otsa tegeleda ühe ja sama tegevusega.Kui teil on vaja mind diivanit soojendama, ja ma näen sealt kenasti mõnda toredat asja, nt. anime'd, siis ma mõtlesin, et tulen ikka.
Suhtlemine on tore asi, eks?  |
Kas või seda  |
Ma oskan veel terve selle aja vait ka olla. Loomulik anne.
EDIT: Kui keegi ei sega, siis ilmselt olen ikka. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Viimati muutis seda Ummi (Laup Veeb 03, 2007 02:26). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

|
Postitatud: Laup Veeb 03, 2007 02:02 Teema:
|
|
|
Ei usu... _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Laup Veeb 03, 2007 14:08 Teema:
|
|
|
Oot mida me seal ültse täpsemalt teeme? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Laup Veeb 03, 2007 17:34 Teema:
|
|
|
Tegelikult ma pole kunagi ühelgi foorumikaaslastega kokkutulekul käind aga ma mõtlen et ma võiks kyll tulla, aga iseenesest kas ma saan. Elan ise Tallinast paarkümend kilomeetrit väljas ja käin kuressaares koolis. Mõtlen kuidas ma saaks tulla. Ja kas Koht on jälle tartu? _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Veeb 03, 2007 17:46 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Oot mida me seal ültse täpsemalt teeme? |
Põhikava on veel paikapanemata, aga eelmistel aastatel on toimunud viktoriin, kelgutamine, anime vaatamine, huvitavad seltskonnategevused ja ka jutuajamised. Et tegevust on nagu kõigile jätkunud, kes vähegi midagi teha tahavad
Tenshi-san kirjutas: | Mõtlen kuidas ma saaks tulla. Ja kas Koht on jälle tartu? |
Üritus ise Tartus ei toimu. Tartust on aga võimalik kellegi autoga kohapeale saada. Kunstimäe asub Otepääst mingi 15km ja Pühajärvest ~2km...oli vist nii.
Tulla saad nii, et sõidad bussiga Tartusse, saad kellegi autoga Kunstimäele ja pärast tagasi, ning siis bussiga jälle vajalikku kohta  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
|