Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Jan 24, 2007 23:04 Teema: Yamato trummarid 27. veebruar 2007 Saku Suurhallis
|
|
|
Mõtlesin, et jaapanihuvilistele võib see huvi pakkuda.
YAMATO- the drummers of Japan
Nende fännideks on juba miljonid kuid "maagilised trummarid" jätkavad publiku võlumist. 27.veebruaril esineb maailmaturnee raames Saku Suurhallis kuulsaim Jaapani truumarite bänd -Yamato the drummers of Japan.
Yamato rütme kutsutakse maagiaks, aga showd - grandioosseks etenduseks. Yamato samaanid on tõestanud, et kasutades ainult trumme ja lihtsamaid puhkpille on võimalik luua uskumatult ilusat ja sisuküllast muusikat. Nende meeldejäävas ja sütitavas etenduses on ebatavalisi rahvateatri ja -tantsu elemente, kuid ka maailma lavakunsti saavutuste kombinatsioone. Oma kontserditel demonstreerivad jaapanlased keerulist koreograafiat idamaa kahevõitluse stiilis ning akrobaatikatrikke. Arvatakse, et Yamato trummarid valdavad eakate inimeste psühhika mõjutamise meetodit rütmide abil.
Iga Yamato show intrigeerib publikut algusest kuni viimase hetkeni. Trummarite esituse ekspressiivsus ei jäta ükskõikseks kedagi sõltumata vanusest ja rahvusest. Eestisse saabub Yamato oma uue show-programmiga SHIN-ON, mis jaapani keeles tähendab südamekloppimist.
Piletiinfo:
0-tasand vastavalt istekohale: 590 EEK, 490 EEK ja 430 EEK
I- tasand vastavalt istekohale: 430 EEK ja 370 EEK
II- tasand 310 EEK
*Ratastoolipilet 310 EEK
*Restoranipilet 995 EEK
Ostes korraga 3 või enam piletit hinnaklassis 430 EEK, 370 EEK või 310 EEK on iga pileti hind 20% soodsam! (Pakkumine kehtib kuni 01.02.07 k.a.)
Lapsed kuni 6 eluaastat (k.a) tasuta, kui istuvad saatja süles!
*Restoranipilet sisaldab pääset üritusele ning kohta lauas vaatega lavale koos restoranis pakutava buffe'ga.
*Ratastoolikohad asuvad sektori 103 taga, saatja pääseb üritusele tasuta, kuid talle ei kindlustata eraldi istekohta.
Osta pilet Piletilevi internetipoest!
Piletid saadaval kõikides Piletilevi müügiesindustes, Statoili teenindusjaamades üle Eesti ja enne ürituse algust kohapeal.
Siin nendest ka video.
Ja nende kodulehekülg.
---
Info Saku Suurhalli kodukalt. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
poizzz123 sumimasen

|
Postitatud: Kolm Jan 24, 2007 23:19 Teema:
|
|
|
Läheks hea meelega, aga pilet on nati kallis  _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryujin

Liitunud: 1 Sept 2006 Postitusi: 252 Asukoht: Tartu, Ryugu-jo
|
Postitatud: Kolm Jan 24, 2007 23:27 Teema:
|
|
|
http://shop.piletilevi.ee/plevi/upload/saku_kontsert1.gif
Tundub et eespool on kohad juba 2ra ostetud, 103-107 ja 208 ning 210 sektoris veel vabu kohti.
*parandus. Parteris (keskmises on ka veel vabu kohti)
ma ainult oletan, kes tahab olla kindel, see helistab sinna  _________________ *I wish my grass was emo so it would cut itself*
Viimati muutis seda Ryujin (Kolm Jan 24, 2007 23:55). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Kolm Jan 24, 2007 23:40 Teema:
|
|
|
sinna sauna tuleb osta koht sealt näeb mugavalt lavale  _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Nelj Jan 25, 2007 00:21 Teema:
|
|
|
c0en kirjutas: | sinna sauna tuleb osta koht sealt näeb mugavalt lavale  |
Sauna lavalt kuuled esinejaid? Vaade võib ikka päris huvitav olla.
Juba pikemat aega olen oodanud, millal sarnane esitus ka eestimaa pinnale jõuab.
Kahju ainult, et selline üritus Suurhallis toimub (plekk tünn). _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Nelj Veeb 01, 2007 13:51 Teema:
|
|
|
Hinnad on küll suured. :o Hetkeline rahaline seis lubaks seda asja, aaaga ei ole kindel. :o Igatahes huvitav huvitav. ^__^ _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Nelj Veeb 01, 2007 16:45 Teema:
|
|
|
Olen küll Jaapani kultuuri huviline aga see trummarite värk on nats liig minu arust Aga jah ega mõnel ka vaheldus jällegist  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Nelj Veeb 01, 2007 17:14 Teema:
|
|
|
Huvitav tõesti, aga pilet on pisut kallis. Pole veel otsustanud kas minna. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Light

|
Postitatud: Kolm Veeb 28, 2007 17:00 Teema:
|
|
|
Ok, ma käisin seal eile emaga ja vennaga ning päris huvitav etendus oli.
Kõige rohkem meeldis mulle siis, kui mingi kellukestega seal jamasid ja veel see, kuidas need kaks mingi jamasid seal üksteistega + kui nad hulluks läksid, oli ka lahe ja kui nad olid hullud, siis nad ka tegid mingit naljakat nägu ka ning seda nägu nad vist ei teinud naljaga, aga muide, ma jäin poolepealt vist magama ning mõned asjad jäid vaatamata ja kui ma ei maganud, siis ma olin väga väsinud ja etendust ei vaadanud aga igatahes nalja sai seal palju.
---
Veel mõni asi sellest etendusest: See oli veel huvitav, kui mingi Jaapanlane seal suurt trummi lõi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Veeb 28, 2007 18:31 Teema:
|
|
|
Light kirjutas: | Ok, ma käisin seal eile emaga ja vennaga ning päris huvitav etendus oli.
Kõige rohkem meeldis mulle siis, kui mingi kellukestega seal jamasid ja veel see, kuidas need kaks mingi jamasid seal üksteistega + kui nad hulluks läksid, oli ka lahe ja kui nad olid hullud, siis nad ka tegid mingit naljakat nägu ka ning seda nägu nad vist ei teinud naljaga, aga muide, ma jäin poolepealt vist magama ning mõned asjad jäid vaatamata ja kui ma ei maganud, siis ma olin väga väsinud ja etendust ei vaadanud aga igatahes nalja sai seal palju.
---
Veel mõni asi sellest etendusest: See oli veel huvitav, kui mingi Jaapanlane seal suurt trummi lõi. |
Tead ma mõtlesin esimesi lauseid lugedes midagi vürtsikat kommenteerida, aga see poleks enam naljakas, kui liiga pikaks läheks. Hea kontserdikirjeldus kõigele vaatamata. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Light

|
Postitatud: Nelj Märts 01, 2007 14:19 Teema:
|
|
|
Umm...Mul polnud siin midagi öelda.
Kui ma sinust aru ei saanud ja sa mõtlesid sellega midagi teist, siis ütle, mida sa sellega mõtlesid.
---
Sellel trummil, mis selle pildi peal on, oleks nagu sharingan. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Nelj Märts 01, 2007 15:50 Teema:
|
|
|
Tegelt see märk on vist natuke või isegi rohkem levinud Jaapanis, ma nägin seda ükskord mingi t-särgi peal poes, lisaks teistele märkidele ja seal kirjutas ka midagi selle tähenduse kohta vms. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|