|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Laup Jan 27, 2007 00:47 Teema:
|
|
|
Stargate? kahtlen, sorry... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Laup Jan 27, 2007 00:52 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | Stargate? kahtlen, sorry... |
Rõhutan sõna imo. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Laup Jan 27, 2007 01:01 Teema:
|
|
|
Keitarò Urashima kirjutas: | Bushidon kirjutas: | Stargate? kahtlen, sorry... |
Rõhutan sõna imo. |
imo? kahtlen, sorry...
okei, ma enam ei tee  |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Laup Jan 27, 2007 09:12 Teema:
|
|
|
Siin väike lehekülg millel igast sarju/anime/cartoone saab vaadata
www.tv-links.co.uk
enjoy! (Y) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 14:25 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: |
Mini on seeria algus. Kuna mini oli edukas, otsustati terve seriaal teha. Niip-niip.
Ning see reiting võib kus kurat kerida, sest mini on sama kõva kui seriaal ise ehk siis AWESOME.
|
Arvamus: Minu meelest pikemad seriaalid olid tunduvalt üle. Mini oli ka hea, aga mitte väga väga väga väga hea. Ma võiksin tuua võrdluse, et mini oli "Kääbik" ja seriaalid "Sõrmuste Isand", sest viimastes läheb teema palju sügavamaks ja tõsisemaks. Tegelasi hakatakse rohkem uurima ja tuuakse inimloomust, selle sügavusi ja vigu, paremini välja ning Cyclonid ja nende olemus saab ka palju selgemaks. Isegi kunstiliselt on seriaal parem ja kaameratöö on minule lihtsalt vapustav. Viimati, kui ma nautisin kaameratööd, oli siis, kui ma vaatasin "Sin City" 'it. Kokkuvõte...
BSG 2004 on 100% nauding, 2003 kõigest 99 %  _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Esm Jan 29, 2007 10:15 Teema:
|
|
|
Keitarò Urashima kirjutas: | Mudu Stargate ning Farscape teevad imo küll pika puuga sarjale ära, aga sellegipoolest priima sari tõesti. |
Eks ta üks IMO kõik ole ja selles suhtes paneb mul jälle BSG pika puuga kõikidele Stargate'dele ära. Kui veel SG1 algus oli vaadatav, siis praegu on see ikka küll täiesti ära vajunud. Atlantise osa oli alguses värskendav vaheldus SG1'le, kuid praeguseks pole see ka eriti midagi huvitavat enam. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|