|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
panda-chan

|
Postitatud: Kolm Dets 06, 2006 15:08 Teema:
|
|
|
Lemmik OST on Shingetsutan Tsukihime oma.
Viiulimäng on mulle alati meeldinud ning selle anime muusika on nii tugev ja meloodiline, et ma muud ei tee kui istun, sulen silmad ja naudin täiega.
Naruto mõned lood, (eriti No Boy, No Cry) meeldivad ka, kuid praegu on lemmikLUGU Black Blood Brothers´i ending theme: "Shinkirou" by LOVEHOLIC!!!  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
himiko

Liitunud: 26 Dets 2006 Postitusi: 290 Asukoht: hea küsimus ;)
|
Postitatud: Kolm Jan 24, 2007 12:49 Teema:
|
|
|
mulle meeldivad anime Black Blood Brothersi,Wolfs Raini ja Tsubasa Reservoir Chroinicles algusmuusika ning Night Head Genesise ja Noiri lõpulaulud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Kolm Jan 24, 2007 13:24 Teema:
|
|
|
Ghost in the Shelli algused kindlasti - Yoko Kanno on saanud üheks mu lemmikuks.
Demonbane'i soovitan vaadata ja siis kuulata, OST koha pealt olen ma aga nõutu. Lõpulaul "Modern Rose" on ikka liiga ilus. Lisaks on seal iga osa lõpus 1-5 minutit selgitust asjade kohta, mis animes ilmusid-toimusid. Näiteks kes või mis on Tyrant või necronomicon. seda kõike saadab araabiakeelne laul-mantra-nõidumine, sorry, ma ei tea mis ta on, kuid väga mõnus on sellist salapärast asja kuulata. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
himiko

Liitunud: 26 Dets 2006 Postitusi: 290 Asukoht: hea küsimus ;)
|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 14:48 Teema:
|
|
|
Mulle meeldivad ka Black Cati,Peace Maker Kurogane ja Spirali laulud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 17:02 Teema:
|
|
|
Ghost Hunt Ghost Hunt Ghost Hunt _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Jan 28, 2007 17:12 Teema:
|
|
|
Ghost Hunti opening ja ending on mõlemad tõesti väga head. Ülejäänud muusika ei ole meeles, aga küllap oli ka päris hea.
Minu lemmikmuusika, mis animega väga mõnusalt kokku läheb - Hellsing. Meeldib ka Death Note'i ja Berserki muusika, mida kuulaks vahel niisamagi. Narutos on osa palad ka mõnusad, eriti kui mingi lahe võitlus on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|