OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Eurolaulud

Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Random

Postitus Postitatud: Püh Jan 28, 2007 13:42    Teema: Eurolaulud Vasta viitega

jälle on aeg, millal Paadam oma solgi väljastab. minu arust võiks nii ebakompetentsele inimesele jalaga tagumikku anda. Mina näiteks olen ammu aru saanud, et iga aasta sarnase tibipopi saatmine meid kuhugile ei vii. Miks Lordi võitis? neil ei olnud ju tibipoppi. Just sellepärast - keegi polnud neid enne näinud ja igavlev inimene, kes traditsioonist eurovisiooni vaatas mõtles "on hullud tegelased, õudne on vaadata, kuid sellest tibipopist on ka nii kõrini, et nende poolt ma küll häält ei anna!"

Mis on teie arvamus Eurovisoonile saadetavatest lauludest praegu ja läbi aegade?
mitjok

Postitus Postitatud: Püh Jan 28, 2007 14:10    Teema: Vasta viitega

üldiselt eurovisiooni ma ei oota ega ettekavatsetult ei vaata. aga eplik oli väga tiptop mingi kolm aastat tagasi vist ? ja siis mulle meeldis kunagi slobodan riveri eesti eelvoorust mitte edasi pääsenud lugu ka. eurovisiooni on paslik vaadata sõpradega mingi teise tegevuse kõrvalt. ja see lordi on täiesti kohutavalt halb bänd. minu poolest oleks võinud mingi tore malta tädi või saksamaa disco tsikid iga kell enne võita. soome rokk muusika on halbhalbhalb. minu arvates : )
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
cenorig

Postitus Postitatud: Püh Jan 28, 2007 14:23    Teema: Vasta viitega

Kunagi ikka meeldis, kui veel väga noor olin ja suutsin kuulata seda tibipoppi. Nüüd enam ammugi ei suuda ja ei kuula ka. Olen õnnelik, et Lordi võitis, aga sarnast asja enam ei juhtu. Huvitav oleks näha, kas sellel Eurovisioonil on palju wannabe-Lordisid.
Ma eile vist telekast nägin mingisugust Eurolaulu. Mingi Romeo ja Julia teema, kui see polnud Eurolaul, siis palun parandage ja ma tõesti loodan, et keegi nüüd parandab mind, sest laulu kuulates langetasin häbi pärast silmad.

Üks tore asi pärast igat Eurovisooni viimastel aastatel on kuulata Venemaa vingumist, miks nad ei võitnud. Sore losers...
Tagasi üles
Monkey D. Ruffy
Hoirassaa, ja pudel rummi!

Postitus Postitatud: Püh Jan 28, 2007 18:19    Teema: Vasta viitega

Varemalt huvitas, kuid nüüd ei paku enam huvi. Lordi oli päris hea. Nemad ja leedukad olid tegelikult minu meelest kõige paremad.

Never give up your dreams.
Tagasi üles
genky
hommikune tõus

Postitus Postitatud: Püh Jan 28, 2007 18:40    Teema: Vasta viitega

Nõustun Randomiga. Paadam tuleb kohalt eemaldada. Ta nagu täiega hoiab hetkel ära võimaluse Eesti eduks. Ta vist ei oska ennutsada, millised järgmised Eurovisioonid tulevad. Ehk siis iga järgnev Eurovisioon on eelmise võitja ahvimine ja et võita, tuleb teha ahvimist väga hästi või siis midagi totaalselt erinevat, nagu oli Lordi. Gaah...mul mitu kuud küpses peas, et oleks võinud Metsatöll + RAM sinna saata. Väga hea ja huvitav kooslus :P

Eurovisiooni kohta niipalju, et inimesed ise teevad selle saate. Lähevad ju enamus esinejaid sinna inimest soovil. Sellest lähtuvalt ei heida ma saatele endale midagi ette. Huvitav idee igastahes :)
Random

Postitus Postitatud: Püh Jan 28, 2007 19:17    Teema: Vasta viitega

Metsatöll - see oli kohe mu esimene idee. Ja mitte mingil juhul ei hakka Metsatöllu sandistama inglise keele või mingi tibiliku tekstiga. Nende hetkel väljas olevatest lugudest oleks näiteks Hundiraev hästi eurovisioonile sobinud.

Paadam & Co. võiks ükskord avastada, et ülima keskpärasusega ei jõua kuhugile, et eurovisioonil kuhugile jõuda, peab massist kõrgelt välja paistma.

Postitus Postitatud: Püh Jan 28, 2007 20:00    Teema: Vasta viitega

Random Hero kirjutas:
Paadam & Co. võiks ükskord avastada, et ülima keskpärasusega ei jõua kuhugile, et eurovisioonil kuhugile jõuda, peab massist kõrgelt välja paistma.

Mõnikord. Tavaliselt on võitnud just see ülim keskpärasus.
Tagasi üles
Random

Postitus Postitatud: Püh Jan 28, 2007 20:04    Teema: Vasta viitega

cenorig kirjutas:
Random Hero kirjutas:

Mõnikord. Tavaliselt on võitnud just see ülim keskpärasus.

Kõige keskpärasemat on praktiliselt võimatu valida (kui just ei ole matemaatiline keskmine vms arvutatav) sest valitud keskmine ei oleks enam keskmine, vaid oleks eriline.

Postitus Postitatud: Püh Jan 28, 2007 20:18    Teema: Vasta viitega

Kuidas sa siis öelda võid, et Paadam ülimat keskpärasust valmistab? Kui sa oled ta nime välja toonud, ei saa ta enam ülim keskpärasus olla, äärmisel juhul on ta eriline keskpärasus.
Tagasi üles
Random

Postitus Postitatud: Püh Jan 28, 2007 20:32    Teema: Vasta viitega

cenorig kirjutas:
Kuidas sa siis öelda võid, et Paadam ülimat keskpärasust valmistab? Kui sa oled ta nime välja toonud, ei saa ta enam ülim keskpärasus olla, äärmisel juhul on ta eriline keskpärasus.

Aga näe, võin! Kui ei ole silti küljes "Made by Paadam" siis kaob tema looming lõputu tibipopi sisse nii jäljetult ära nagu võileib minu kõhtu. *läheb kööki*

Postitus Postitatud: Püh Jan 28, 2007 20:40    Teema: Vasta viitega

Järelikult on Paadam niivõrd keskpärane, et ületab tavalise kespärasuse ja on juba ülim keskpärasus. Huvitav, kas see võimalik on üldse. See on sama küsimus, et kes on suurem luuser - kas see, kes saab suurimate luuserite võistlusel esimese või see, kes saab viimase kohta. Või hoopis mõni keskpärane luuser on see kõige suurem...
Tagasi üles
Random

Postitus Postitatud: Püh Jan 28, 2007 20:41    Teema: Vasta viitega

cenorig kirjutas:
Järelikult on Paadam niivõrd keskpärane, et ületab tavalise kespärasuse ja on juba ülim keskpärasus. Huvitav, kas see võimalik on üldse. See on sama küsimus, et kes on suurem luuser - kas see, kes saab suurimate luuserite võistlusel esimese või see, kes saab viimase kohta. Või hoopis mõni keskpärane luuser on see kõige suurem...

Paadam ei ole keskpärane. Tema looming on aga lootusetu hall mass.
Saksa pervert ameles lumemehega

Postitus Postitatud: Esm Jan 29, 2007 12:15    Teema: Vasta viitega

Algul vaatasin ikka huviga, nüüd vaatan vaid kõige huvitavamat osa - hääletamist.
Ummi
lovely berry

Postitus Postitatud: Esm Jan 29, 2007 13:42    Teema: Vasta viitega

Hääletamine on jah parim. Enamik laule on *****.
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes