Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Sato-chan

|
Postitatud: Püh Dets 10, 2006 13:29 Teema:
|
|
|
Doraemon'i dokodemo door on päris lahe xD heh _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Dets 10, 2006 13:31 Teema:
|
|
|
Pichude võime elektrit anda ja seda samal ajal saada. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Viimati muutis seda Ummi (Esm Dets 11, 2006 15:00). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
gravitation bishounen labu

|
Postitatud: Püh Dets 10, 2006 22:14 Teema:
|
|
|
ah minu arust on kõik võimed lahedad!! _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryujin

Liitunud: 1 Sept 2006 Postitusi: 252 Asukoht: Tartu, Ryugu-jo
|
Postitatud: Püh Dets 10, 2006 23:52 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Pitchude võime elektrit anda ja seda samal ajal saada. | Ehk ideaalne patarei. -> Matrix 4: (spoiler!) inimesed asendatakse pikachudega _________________ *I wish my grass was emo so it would cut itself* |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Dets 11, 2006 00:38 Teema:
|
|
|
Ryujin kirjutas: | Ummi kirjutas: | Pitchude võime elektrit anda ja seda samal ajal saada. | Ehk ideaalne patarei. -> Matrix 4: (spoiler!) inimesed asendatakse pikachudega |
Pikachu, palun laadi mu MP3 mängia ära, nüüd mobiil, tegelt ma lõpetan lepingu Eesti energiaga müürin sinu hoopis seina sisse.
Pitchud olid kõige nõrgemad. Pikachu ja Raichu olid järgmised levelid ja palju võimsamad.
Naruto "kõigepealt teen endast 1000 koopiat ja siis muudan nad kõik alasti blondiinideks" võime!  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryujin

Liitunud: 1 Sept 2006 Postitusi: 252 Asukoht: Tartu, Ryugu-jo
|
Postitatud: Esm Dets 11, 2006 03:32 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Pitchud olid kõige nõrgemad. Pikachu ja Raichu olid järgmised levelid ja palju võimsamad. |
Pichu vast ikka
Tsiteerin:: | Naruto "kõigepealt teen endast 1000 koopiat ja siis muudan nad kõik alasti blondiinideks" võime! | See naruto koopiate asi on natuke mäda... vaevalt et koopia tahab eksisteerimist lõpetada, hetkest mil ta tekib on ta ju väliskeskkonna erinevate tingimuste tõttu ju teine isiksus (natuke aga ikkagi).
Niipalju kui mina aru saan ei ole need koopiad ühise mõistuse taga, sest ta saab nendelt kogemust alles pärast nende "tapmist". See et koopia vabatahtlikult enda eksistentsi lõpetab on imelik.
Ja nende tibide kohapealt... kas sa tõesti tahaksid iseennast panna RH? (või sain ma jälle valesti aru?) _________________ *I wish my grass was emo so it would cut itself* |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Esm Dets 11, 2006 06:54 Teema:
|
|
|
Ryujin kirjutas: | Random Hero kirjutas: | Pitchud olid kõige nõrgemad. Pikachu ja Raichu olid järgmised levelid ja palju võimsamad. |
Pichu vast ikka
Tsiteerin:: | Naruto "kõigepealt teen endast 1000 koopiat ja siis muudan nad kõik alasti blondiinideks" võime! | See naruto koopiate asi on natuke mäda... vaevalt et koopia tahab eksisteerimist lõpetada, hetkest mil ta tekib on ta ju väliskeskkonna erinevate tingimuste tõttu ju teine isiksus (natuke aga ikkagi).
Niipalju kui mina aru saan ei ole need koopiad ühise mõistuse taga, sest ta saab nendelt kogemust alles pärast nende "tapmist". See et koopia vabatahtlikult enda eksistentsi lõpetab on imelik.
Ja nende tibide kohapealt... kas sa tõesti tahaksid iseennast panna RH? (või sain ma jälle valesti aru?) | Nad ei tapa ennast ise, vaid keegi teine või naruto dispel'lib klooni ja Random hero see oli kage bunshin+henge no jutsu 
Viimati muutis seda SSJ_Silver (Esm Dets 11, 2006 15:06). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Dets 11, 2006 15:03 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Pitchud olid kõige nõrgemad. Pikachu ja Raichu olid järgmised levelid ja palju võimsamad. |
Pikachu ja Raichu ei saa ise elektrit kui nad seda teistele annavad. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Dets 11, 2006 15:25 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Random Hero kirjutas: | Pitchud olid kõige nõrgemad. Pikachu ja Raichu olid järgmised levelid ja palju võimsamad. |
Pikachu ja Raichu ei saa ise elektrit kui nad seda teistele annavad. |
Minu arust on küll suhteliselt mõttetu lisaks vaenlase ründamisele ka ennast ära grillida.
See oli küll lahe, kuidas Kakshi Naruto endaga ära vahetas ja siis andsid Naruto teisikud üksteisele peksa. Siis ütles päris Naruto, et võiks ju "dispel jutsu" või midagi sarnast teha. selle peale üks teisik veel ütles, et "kas sa varem ei oleks võinud selle peale tulla?"
Suht nõme on küll, sünnid üheks võitluseks ja siis mõne minuti pärast kaod. Kuid samas, kes ütleb, et nad ikkagi päris iseseisvad olendid on või siis mingit orjalikku alluvust vms tunnetavad, lihtsalt mingi originaali koopiad, kes on sama eesmärgiga... huhh, keeruline.
Ryujin kirjutas: | Ja nende tibide kohapealt... kas sa tõesti tahaksid iseennast panna RH? (või sain ma jälle valesti aru?) |
WTF??? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Dets 11, 2006 16:04 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Ummi kirjutas: | Random Hero kirjutas: | Pitchud olid kõige nõrgemad. Pikachu ja Raichu olid järgmised levelid ja palju võimsamad. |
Pikachu ja Raichu ei saa ise elektrit kui nad seda teistele annavad. |
Minu arust on küll suhteliselt mõttetu lisaks vaenlase ründamisele ka ennast ära grillida. |
See ongi just see hea omadus. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Esm Dets 11, 2006 16:12 Teema:
|
|
|
Sharingon  |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Esm Dets 11, 2006 16:16 Teema:
|
|
|
See on Sharingan Mulle meeldib veel mangekyo sharingan ka |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Laup Dets 16, 2006 22:28 Teema:
|
|
|
Keitaro surematus. Kutt saab peksa nii kuis jube, kuid isegi kriimustust ei ole. Vot see on juba midagi.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Esm Dets 18, 2006 22:15 Teema:
|
|
|
Kelle käest ta tõsiselt peksa on saanud. Tüüp jookseb alati enne ära kui asi tõsiseks läheb. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Esm Dets 18, 2006 23:09 Teema:
|
|
|
tõrvik kirjutas: | Kelle käest ta tõsiselt peksa on saanud. Tüüp jookseb alati enne ära kui asi tõsiseks läheb. |
Naru punchid.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Reede Jan 05, 2007 19:16 Teema:
|
|
|
Naru Rasengan töötaks suht hästi XD |
|
Tagasi üles |
|
 |
himiko

Liitunud: 26 Dets 2006 Postitusi: 290 Asukoht: hea küsimus ;)
|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 20:44 Teema:
|
|
|
minule meeldivad Amano Ginji võime elektrit anda(anime Get Backers), Agate kaitsevõime(anime Cluster Edge)ja Yuri võimed(anime Kyou Kara Maou). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Arno

Liitunud: 12 Märts 2006 Postitusi: 147 Asukoht: Männiku karjäär
|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 21:22 Teema:
|
|
|
Welcome to NHK's Sato "võime" rääkida mõõbliga (liiga hea et olla tõsi : )
aga njha Bleachist Ichi inner hollow vast ja Hajime No Ippo'st Ippo fighting spirit kui seda just võimeks saab kutsuda _________________ __________________
ATSSSURRRRRRRR
"" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Crisux

Liitunud: 11 Märts 2004 Postitusi: 47 Asukoht: Tartu//Viljandi
|
Postitatud: Kolm Jan 24, 2007 11:59 Teema:
|
|
|
X TV'st Kamui võimed (võimed, mida ta näitas enne valiku tegemist ja need, mida Fuma näitab peale seda kui Kamui valiku tegi) ja siis mõned Logia-type Devil Fruit'id One Piece'ist |
|
Tagasi üles |
|
 |
Siku

|
Postitatud: Kolm Jan 24, 2007 18:57 Teema:
|
|
|
Eks neid võimeid ole väga palju häid. Narutos ju trobikond.
Aga siiski ütleksin, et Basiliski Yashamaru, kes suutis kontrollida suurt hulka erilises vedelikus immutatud naistejuustekarvu, nii et suutis ka kivi läbi lõigata või ennast kusagile katusele visata.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|