Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
digi

|
Postitatud: Kolm Apr 30, 2003 00:01 Teema: Koolivorm Eesti koolides
|
|
|
Meie koolis toimub koolivormi konkurs, ja ma tahtsin teie arvamuse teada(ma saan aru et see mis ma teile näitan on ju tätsa CRAP aga tahaks teie arvamust teada):
Kas keegi teab kuskil Eestis oli niisugused eksperimentid tehtud? Kas v]ite midagi kasuliku ka lisada sellele mida ma esitan?
tänan väga! _________________ ---
http://digi-est.deviantart.com/gallery |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Kolm Apr 30, 2003 00:05 Teema:
|
|
|
Täitsa huvitavad kavandid. Võiks nati korralikumalt olla, et saaks paremini aru mis seljas ikka on. Need viimased kavandid, tressipluusidega, eriti ei meeldi. Jätab natuke halva mulje, kui koolis käidakse tressikatega ringi.
Võtaks vormide suhtes animest eeskuju
Tütarlastel ülimini seelikud hellitaks silma küll :twisted: 8)
Neid koolivormi pilootprojekte on tahetud küll mitmes koolis teha, kuid siia maani pole küll kuulnud, et kusagil see ka praktiliselt teostatud oleks. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
Xelene hentai-baka

|
Postitatud: Kolm Apr 30, 2003 07:42 Teema:
|
|
|
um..koolivorm on iseenesest lahe..mulle meeldib tydrukute omadest see esimene..guess miks..hähä..sest ta on kõige jaapanlikum..trullalaa..teine asi on see kas seda on nõus tss tydrukud kandma  _________________ tsukurimashooo tsukurimashooo.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kawaii :)
|
Postitatud: Kolm Apr 30, 2003 08:28 Teema:
|
|
|
mulle meeldivad püksid. ja teistsugused seelikud.
muidu ple mul nende vastu midagi aga kui nad on nagu vene ajal siis ma küll ei kannaks.
vahetaks koolis riided ära  _________________ blah blah blah blah |
|
Tagasi üles |
|
 |
digi

|
Postitatud: Kolm Apr 30, 2003 10:54 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | muidu ple mul nende vastu midagi aga kui nad on nagu vene ajal siis ma küll ei kannaks.
|
kuidas siis vene ajane vorm välja nägi? Ma küsin, sest ise olin seda kandud kui olin esimeses või teises klassis aga praegu ei mäleta...  _________________ ---
http://digi-est.deviantart.com/gallery |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Kolm Apr 30, 2003 11:16 Teema:
|
|
|
Vastikust karedast tumesinisest riidest pintsak ja püksid, taevassinine pluus, punane kaelarätt.
Neiukestel ruuduline seelik ja taevassinine pluus ja punane kaelarätt.
Brrrrrr  _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Don Juan De Marco
Liitunud: 27 Apr 2003 Postitusi: 14 Asukoht: seal kus sina ei ela!!!!!
|
Postitatud: Kolm Apr 30, 2003 12:04 Teema:
|
|
|
Koolivorm?Miks mitte kui ta ilus välja näeb,poistel võiks olla üleni mustas aga tüdrukutel peasi et seelik :twisted: nagu ka xin Zeran seda ütles. _________________ Kaseka vsem!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Kolm Apr 30, 2003 13:46 Teema: koolivorm
|
|
|
ei kusjuures dressikad on jumala head. st. sellised viisakad viigipüksid ja siis peal selline a'la kahe triibuga liibuv marati dressikas. väga ðikk. teine variant oleks sellised kurguni kinni pintsakud ja viigipüksid.
naistega on lood raskemad. tjah, see jaapani kostüüm oleks üks variant, aga samas äkki midagi sellist pisut euroopalikumat, nt. selline põlvepikkune liibuv seelik (mitte nagu office-style, aga selline pehmem ja siidisem teema) ja mingisugune top vastavalt siis aastaajale. suvel loomulikult liibuv
mehed mustas ja naistel võiks olla seal paar-kolm värvivarianti vastavalt juukse- ja nahavärvusele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kawaii :)
|
Postitatud: Kolm Apr 30, 2003 18:15 Teema:
|
|
|
päris liibuvad seelikud ka head ei ole. ega kena, oleneb figuurist. pehme riie venib ruttu välja. võiks teksaseelikud olla ja kena linasest pluus poolpikkade varrukatega. kui lips ka, siis selline lahe *ütleb küll palju... -_-* nagu tatu videos kui ma õigesti mäletan. ja teise variandina sirge lõikega püksid. või sellised alt laieneva lõikega püksid mis lähevad kohe ülevalt alla tulles natuke laiemaks (nagu pätakad puutüve joonistavad). sellised püksid mis praegu nii moes on on nats igavad mu arust. liiga levinud. (ülevalt kintsudest kitsad ja alt laiad on paljude peenikeste jalgadega tüdrukute jalas niiiiiiii jubedad, nagu kahurikuul oleks pool jalga minema pühkinud)
poistel ka sirge lõikega püksid, paksemast materjalist. valge kena triiksärk (ülemised kaela poovad nööbid lahti, püksist väljas... : P), must lips (lõdvalt rippumas ) jaaroohkem pole vajagi.... (he he) no kui külm hakkab siis mingi pusa kah. eitiagi mingit lahedat. mitte sellised nagu inglismaal on!
selline siis minu lühike ülevaade koolivormidest...  _________________ blah blah blah blah |
|
Tagasi üles |
|
 |
Markii

|
Postitatud: Nelj Mai 01, 2003 07:38 Teema:
|
|
|
Paistab et paljud siit on moe asjadega väga kursis (mina ntx mitte) kuid kawaii ja pansomoni mõtted olid väga head ja see läheks arvatavasti ka noortele peale. |
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Reede Mai 02, 2003 12:12 Teema:
|
|
|
mmm. ei teagi. njammi. seelikud lalala. seelik võiks olla siis juba roosa. mmm. ja pluus ma ei tea mingi hele toon. mm. natukene soditud on aga muidu pole viga _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
digi

|
|
Tagasi üles |
|
 |
geki
|
Postitatud: Laup Mai 03, 2003 18:49 Teema:
|
|
|
hää...meie koolis on kuni 5-klassideni koolivorm...tumesinine ja kole....ja meil on mingi nõme kord, et teksadega ei tohi käia....aga mina tahaks kooli vormiks punast voltidega ruudulist seelikut....või siis mitte...ei meeldiks kui kõik samasugust seelikut kannavad kui mina
aga punase seeliku hangin ma endale küll :twisted: |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Laup Mai 03, 2003 19:00 Teema:
|
|
|
Võid ju vaadata mida mujal maailmas kantakse, ehk saad inspiratsiooni.
Google alati abiks
esimesi lehti mis ette tuli.
http://www.frenchtoast.com _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Laup Mai 03, 2003 20:23 Teema:
|
|
|
mm detailsetest esimene on ilus/kena ja üpris talutav _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
digi

|
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Esm Mai 05, 2003 14:42 Teema:
|
|
|
kahtlane on _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
Uranus

|
Postitatud: Teis Mai 06, 2003 12:28 Teema:
|
|
|
Mida "AG" su jooniste peal tähendab?  _________________ Elevator Summoner.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Calenbreth

|
Postitatud: Teis Mai 06, 2003 18:06 Teema:
|
|
|
btw. RaM(Rocca al Mare) koolis viidi sisse koolivorm.......
POLE LÕBUS....paneks hea meelega kõik selle põlema...jube rõveda teostuse tegid
sellest peaks näiteid leidma saidilt
[url]ramkool.edu.ee[/url] _________________ KINSA OMALOOMINGU MODERAATORIKS!!!111 |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Kolm Mai 07, 2003 12:09 Teema:
|
|
|
Calenbreth kirjutas: | btw. RaM(Rocca al Mare) koolis viidi sisse koolivorm.......
POLE LÕBUS....paneks hea meelega kõik selle põlema...jube rõveda teostuse tegid
sellest peaks näiteid leidma saidilt
[url]ramkool.edu.ee[/url] |
appi... tunnen kaasa! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|