Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 16:42 Teema:
|
|
|
Naruto ja Bleachi algus lood on mõned suht head. Siiani kuulan veel The Edge of Souli, no okei, pole jaapani keeles ega anime aga ikkagi parim game theme song ever ja kui veel mõelda, et video tolle aja kohta ikka mega.
Tenjou Tenge algus ka muidugi suht pull, ei saagi aru, mis see olema peaks xD
Kas keegi võiks mingi listi headest anime theme lauludest teha, huvitab aga kohe ei tea millest alustada  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 17:01 Teema:
|
|
|
Kuulan põhiliselt Jaapani muusikat. Naruto, One Piece'i ning veel päris suure hulga animete alguslood ja lõpulood. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 17:05 Teema:
|
|
|
Animega seotud asjadest kuulan vist ainult Beck'i OST'i ja Yoko Kanno't ja the Pillows't.
Muidu kuulan igast jaapani asju. Dir en grey, l'arc en ciel, merry, Go! Go! 7188...
Noh, mu õde on rohkem jaapani muusikasse, mina enamasti vaatan lihtsalt anime'd. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 17:22 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | ... The Pillows't. |
Ma mõtlesin, et kuidagi tuttav nimi, lõpuks tuli meelde ka
Mul pole arvutis ühtegi laulu, aga see ei tähenda, et mulle nende muusika täiega ei meeldiks. Kurat, eks peab nüüd tõmbama ka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Nelj Jan 18, 2007 07:41 Teema:
|
|
|
J-pop ongi just see, mida Jaapani muusikast põhiliselt kuulan. Kõige lemmikumatest mainiks ehk ära Ayumi Hamasaki (viimasel ajal olen eriti palju tema laive vaadanud, mis on kõik peaaegu eranditult väga head), KOTOKO (ja üldes I've Sound`i asjad), Matsu Takako, Utada Hikaru, HALCALI jms.
Anime lugudest kummitab hetkel eriti Dimitri From Paris - Neko Mimi Mode (kui ma iga korra eest ühe krooni saaksin, mis ma seda lugu viimase nädala jooksul kuulanud olen, siis võiks nüüdseks küll endale midagi ilusat osta ), mis on sellise anime nagu Tsukuyomi -Moon Phase alguslaul (animet ennast ma näinud ei ole).
Anime OST`e niiväga tihti tegelikult ei kuulagi (vähemalt mitte tervenisti), kuid The Place Promised in Our Early Days OST leiab küll päris tihti tee minu plaadimasinasse.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Nelj Jan 18, 2007 16:02 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Animega seotud asjadest kuulan vist ainult Beck'i OST'i ja Yoko Kanno't ja the Pillows't.
Muidu kuulan igast jaapani asju. Dir en grey, l'arc en ciel, merry, Go! Go! 7188...
Noh, mu õde on rohkem jaapani muusikasse, mina enamasti vaatan lihtsalt anime'd. |
A muidu l'arc en ciel on ka animemuusikat teinud, see ainus koht, kus ma seda nime kuulnud olen. |
|
Tagasi üles |
|
 |
.:Kadaj:.

Liitunud: 17 Jan 2007 Postitusi: 1 Asukoht: Haapsalu~Risti~Leila küla XD
|
Postitatud: Nelj Jan 18, 2007 22:49 Teema:
|
|
|
Mul on suhteliselt palju anime muusikat.tegelikult meeldib ka aga nüüd on vaikselt anime soundtrackidelt üleläinud j-rockile.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Reede Jan 19, 2007 13:58 Teema:
|
|
|
Ma kuulan igasuguseid (anime)introlaule Muidu mulle meeldib täiega "Aito Hi" mille ma kavatsen klaverile(süntekal tglt) ära õppida mul noodid olemas, rääkisin oma tydrukuga ja ta on nõus mulle järgmine weekend süntekat laenama  |
|
Tagasi üles |
|
 |
himiko

Liitunud: 26 Dets 2006 Postitusi: 290 Asukoht: hea küsimus ;)
|
Postitatud: Kolm Jan 24, 2007 19:47 Teema:
|
|
|
mina hakkasingi jaapani muusikast lugu pidama seoses animega.Enne seda ei kuulanud ühtegi jaapani laulu.Eriti meeldivad mulle praegu Ayumi Hamasaki laulud.Siis meeldivad mulle veel X TV nii algus kui ka lõpumuusika.Samuti ka Cluster Edge ja Wolfs Raini(nimeks Stray)algusmuusika.
Viimati muutis seda himiko (Nelj Jan 25, 2007 10:49). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Nelj Jan 25, 2007 00:58 Teema:
|
|
|
Mina kuulan Buck-Ticki. ''Nightwalker''i tunnusmeloodia meeldis, laadisin alla, sain teada, et see on Buck-Ticki nimelise bändi tehtud. ''Trinity Blood''i tunnusmeloodia meeldis, laadisin alla, vaatasin, et jälle Buck-Tick ja mõtlesin, et kui mulle kaks selle bändi laulu meeldisid, siis võin veel alla laadida ja nüüd on mul päris mitu selle Jaapani bändi laulukest arvutis Mõnusad sellid. Õpin laulud pähe ja ümisen kaasa. Kui see välja arvata, siis ei kuula anime muusikat...peaks Hellsingi soundtracke alla hakkama laadima. Need olid kuulatavad. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Nelj Jan 25, 2007 01:07 Teema:
|
|
|
Kotoko - Shooting Star. Pean Keitaro Urashimat selle eest tänama.
Väga hea lugu, mis hoidis mind ?! teemas oleva kakluse ajal mõistuse juures ning hoidis ära minu vihapurske administraatorite peale, mis oleks lõppenud minule kurvalt. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Nelj Jan 25, 2007 13:10 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Kotoko - Shooting Star. Pean Keitaro Urashimat selle eest tänama.
Väga hea lugu, mis hoidis mind ?! teemas oleva kakluse ajal mõistuse juures ning hoidis ära minu vihapurske administraatorite peale, mis oleks lõppenud minule kurvalt. |
Noh siis küll vedas ju Tundub hea lugu olevat XD |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Laup Jan 27, 2007 22:23 Teema:
|
|
|
Kas keegi saaks aito hi(sadness and sorrow) ja grief and sorrow(hokages funeral song) noodid siia teemasse panna(lingi). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Jan 29, 2007 15:32 Teema:
|
|
|
Ise kribasin ühe plaadi igasugust j-pop'i ja kuulan nüüd oma masinast, mis on arvutikõlaritest palju parem.
ohhh, kui mõnus.
EDIT: 1 lemmiklugu jäi kahe silma vahele! Tänu taevale olen ma nii kooner, et kirjutasin CD-RW peale,mis omakorda tähendab, et uue plaadi saan umbes poole tunni pärast. damn 10x kiirus.
EDIT: kas keegi oskab öelda, mis juhtus Cowboy Bebopis, kui mängis See lugu millegipärast kerkib silme ette veri, surm ja laibad. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Teis Jan 30, 2007 20:27 Teema:
|
|
|
bump of chicken ja zazen boys, samuti jaapani kvaliteetelektro/idm ~nobukazu takemura ja takagi masakatsu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Kolm Jan 31, 2007 19:56 Teema:
|
|
|
Home Made Kazoku - Thank You on praegu mul nagu üks lemmikuid, ja kui ma ei eksi siis see peaks äkki Bleachi mingi soundtrack olema??  _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Jan 31, 2007 21:50 Teema:
|
|
|
See on Bleachi teine ending theme. Mulle meeldib ka.  |
|