Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
-hectic-
|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 00:15 Teema: Sig << Appi mõtted otsas!
|
|
|
Pls vajan mõtteid mida lisada sellele sig'ile, kas keegi teab mida siia üldse lisada võiks??
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 00:41 Teema:
|
|
|
heledust ja värvi. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 00:46 Teema:
|
|
|
Ei mitte selles mõttes, vaid nagu et mida lisada selle peale (sest taust on minu arust normaalne ju vms?) Aga võin seda ka proovida XD.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 00:55 Teema:
|
|
|
Borderid ja oma kasutajanimi? |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 00:58 Teema:
|
|
|
ka üks hea mõte  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 00:58 Teema:
|
|
|
Keitarò Urashima kirjutas: | Borderid ja oma kasutajanimi? |
Just.
Aga nii kui esimene moderaator-administraator sisse logib, suletakse see teema. vaata reeglistikku. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 01:12 Teema:
|
|
|
Ei jah, ma tean et suletakse aga praegu on on teema veel lahti XD kuigi jah natuke pikemaid tekste peaks kirjutama
Aga mida saab selle teema all pikalt kirjutada?
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 01:49 Teema:
|
|
|
Võib-olla on see tobe mõte, aga sa võid sinna oma lemmik animetegelase nime või lemmik animesarja nime lisada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 01:52 Teema:
|
|
|
irw arvan et see ei sobi selle taustaga, sest midagi ei seostu sellega pildil XD aga tänx soovituse eest. Ma proovisin pildi panemist sinna aga kuidagi ei sobinud liiga eristatav oli. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 01:55 Teema:
|
|
|
-hectic- kirjutas: | irw arvan et see ei sobi selle taustaga, sest midagi ei seostu sellega pildil XD aga tänx soovituse eest. Ma proovisin pildi panemist sinna aga kuidagi ei sobinud liiga eristatav oli. |
Kahju sellest. Loodan, et leiad midagi, mis sobib. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 02:03 Teema:
|
|
|
-hectic- kirjutas: | irw arvan et see ei sobi selle taustaga, sest midagi ei seostu sellega pildil XD aga tänx soovituse eest. Ma proovisin pildi panemist sinna aga kuidagi ei sobinud liiga eristatav oli. |
RH andis hea soovituse muide... heledust ja värvi. Sobib siia foorumisse ka paremini. |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 02:04 Teema:
|
|
|
Mis mõttes värvi, millist? |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 02:08 Teema:
|
|
|
Heledamaks tuleks seda pilti teha. Näiteks mina uurin ikka veel ja ei suuda aru saada, mis pildil on, kui seal üldse midagi spetsiifilist. Kontrasti muuta, natuke heledamaks ja siis lisada sinna oma foorumi- või päris nimi või kasvõi lemmik anime nimi. Muud polegi vaja.
Üldse ürita natuke ise mõelda, sest kui teised ette ütlevad, ei pruugi lõpptulemus sulle meeldida, aga tähtis just ongi, et sulle meeldiks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 02:14 Teema:
|
|
|
Pildil pole midagi spetsiifilist ainult abstraktsed brushid, aga ok ma üritan midagi leiutada sinna XD. (Siit tuleb veel midagi !) Aga sellega lääb nüüd aega sest pole kodus veel 5 päeva aega mõtelda lawl... Mulle see juba meeldib!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 14:35 Teema:
|
|
|
Mulle meenutavad need asjad seal peal roosiõisi...
Aga võid selle äärtest heledamaks muuta ehk? Et keskelt jääks nagu samaks. Ning kusagile ägeda fondiga oma kasutajanimi ja ehk tõesti kusagile kuidagi läbipaistvalt oma lemmiktegelase nägu... egas ma ei tea täpselt, millega sa selle signatuuri tegid ja isegi kui teaksin, ei oskaks ma midagi muud soovitada, sest ise kasutan ainult Painti  _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 15:04 Teema:
|
|
|
Tead, pane sinna üks ilus värviline ahvipilt.
Paremale poole.
Võib ka muu loom olla, aga ahv on ilus ja tubli.
Aa, või näiteks siis siga, seaaasta algas ju ikkagi. Või mingi tulesea aasta, siis tee põlev siga, aga olgu ikkagi armas. Või koomiline, vägivald ei sobi ikka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|