Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Anime või Uni? |
Anime |
|
52%
|
[ 21 ] |
Uni |
|
47%
|
[ 19 ] |
|
Kokku Hääli : 40 |
|
Autor |
Teade |
-hectic-
|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 00:49 Teema: Anime või Uni?
|
|
|
Kumma valiks ennem, kas anime või une? Isiklikult valiks anime, sest uni pole tähtis ja teisejärguline  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 00:53 Teema:
|
|
|
kell on 0:53 ja ma vaatan Ghost in the Shell Stand alone complexi.
Järelduse võid ise teha. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
gravitation bishounen labu

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 00:53 Teema:
|
|
|
Oleneb olukorrast, kui ma olen ikka väga-väga väsinud ei taha ma küll midagi muud teha kui magada ja ma arvan, et uni on vägagi tähtis aga kui ma ikka hakkan animet vaatama ( ja pole väsinud) siis pool ööd on kindlalt sellega sisustatud. Päris hommikuni ka ei vaata... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 00:54 Teema:
|
|
|
Uni on siiski magusam kui anime. Eks mõnikord saab ikka une arvelt animet vaadata, aga see on ainult teatud juhtudel. Ma leian ärkveloleku ajast piisaval, et animet vaadata  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 01:03 Teema:
|
|
|
Uni on mõnus ja muidugi eelistaks ma magada nii kaua kui võimalik. Mõndade asjaolude kokkulangevusel ei saa seda ma teha ehk erinevalt genky'st ei leia ma ärkveloleku ajast piisavalt aega anime vaatamiseks. Sellepärast praegugi vaatan unetundide arvelt Ghost Hunti, aga mitte kaua. Ikkagi kell seitse peab ärkama.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 01:44 Teema:
|
|
|
1:44 DL'in ja vaatan animet, homme 7:40 äratus. Ei ANIME FTW! |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 01:49 Teema:
|
|
|
No mina olen vist üpriski uus selles "hilja magama - vara üles" asjanduses ja tahan vähemalt viis tundi und kätte saada, kuus oleks parem muidugi. Täna see ei õnnestu, sest kui ma voodisse lähen kulub enne magamajäämist vähemalt 15 min. Ei uinu kuidagi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 01:53 Teema:
|
|
|
Tean, et peaksin minema magama, kuid ei suuda. Animeisu on liiga suur. Vaatan tavaliselt veel peale kella üht animet, pole haruldane ka juhus kui lõpetan alles peale kella kahte. Ükskord läksin alles peale kella kolme magama. Õhtul on parem vaadata ja päeva ajal lihtsalt ei jõua. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 11:06 Teema:
|
|
|
Ükspäev sai Narutot kella neljani öösel vaadatud, uni läks lausa meelest. Kuid jah, eelistan magamist, eriti koolipäevadel. Niigi anime ennast vahele pressinud ning selle tõttu olen ka viimasel ajal hiljem magama läinud. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 11:53 Teema:
|
|
|
Sama siin, tavaliselt kella 5-eni animet ja siis on uni juba läinud XD |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 12:20 Teema:
|
|
|
nagunii u tuleb uni alles kella 3 paiku ja siis ma tavaliselt lõpetan anime vaatamise kah.. _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 14:37 Teema:
|
|
|
Olen kella kuueni hommikul animed vaadanud. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 15:02 Teema:
|
|
|
Mina ikka magan, siis kui on öö. Muidugi, mul pole eriti valikut, siis kui valik on ja on reede või laupäev, siis ka vahest võiks vaadata öösel.
Koolis peab ka nagu käima ja päev on ka nagu olemas, vahet ei ole eriti. Tegelikult ongi parem kui animed saab kaua nautida. Jah, no mul suva igastahes.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 18:48 Teema:
|
|
|
Uni on igal juhul parem kui anime. Uni on hea... Uni on parim... Uni!!!!! Jep, ma tahan magada, sest ma olen öösiti liiga palju animet vaadanud... (ning vahepeal lugesin öö läbi raamatut) _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 20:17 Teema:
|
|
|
Uni on ikka etem kui anime. Kui olen liialt unine ega siis ka animel õiget maiku ei ole.
Viimasel ajal suht viletsaid animesid vaadanud ja kui unine olen siis jään ju päris magama (või vaatan silmad lahti aga kohale ei jõua midagi). |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ritsikas

Liitunud: 4 Veeb 2006 Postitusi: 229 Asukoht: Tallinn /Mustamäe
|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 22:39 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | No mina olen vist üpriski uus selles "hilja magama - vara üles" asjanduses ja tahan vähemalt viis tundi und kätte saada, kuus oleks parem muidugi. Täna see ei õnnestu, sest kui ma voodisse lähen kulub enne magamajäämist vähemalt 15 min. Ei uinu kuidagi. |
Umbes sama. Pea nii mõtteid täis, et vaatan kella ja näen... kell 1-2 läksin voodisse aga kell juba 3-4. I se ei saa arugi tegelt kas olen magand või ei . _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 23:39 Teema:
|
|
|
uni. raudselt. nüüd maksabki kätte see ajavööndimuutus mis koolivaheajal toimus. ehk siis ringi trampimine, anime ja muu saast poole 7-ni hommikul ja siis magada 4-ni
nüüd on ajataju mõnusalt segi. enne 2-te magama ei saa ja vahetult enne koolibussi ei saa ka üles |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 23:46 Teema:
|
|
|
electra kirjutas: | uni. raudselt. nüüd maksabki kätte see ajavööndimuutus mis koolivaheajal toimus. ehk siis ringi trampimine, anime ja muu saast poole 7-ni hommikul ja siis magada 4-ni
nüüd on ajataju mõnusalt segi. enne 2-te magama ei saa ja vahetult enne koolibussi ei saa ka üles |
Mul praegu sama, homme füsas töö! Ma peaks magama aga und pole, sest vaheajal ei saanud üldse magada - pidin cpud sees hoidma sest DL on liiga magus  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 23:51 Teema:
|
|
|
bröööh. Mõnus oli küll koolis mõelda, et näe, vaheajal ärkasin ma alles nüüd üles. Ja hommikul üles tõustes, et näe, vaheajal sai alles magama mindud umbes samal ajal.
Homme on raske päev, neljapäeval pean tegema vähemalt 2 järeltööd, vene keeles on poole aasta asjad vastamata, reedene raamat on lugemata ja kõige selle kõrvalt pean võimalikult kohe ühe saksa keele referaadi tegema.
Hmm, vene keel või GitS SAC? GitS SAC või vene keel?
file: ghost in the shell SAC 2nd gig: episode 16 *topeltklõps* _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 23:54 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | bröööh. Mõnus oli küll koolis mõelda, et näe, vaheajal ärkasin ma alles nüüd üles. Ja hommikul üles tõustes, et näe, vaheajal sai alles magama mindud umbes samal ajal.
Homme on raske päev, neljapäeval pean tegema vähemalt 2 järeltööd, vene keeles on poole aasta asjad vastamata, reedene raamat on lugemata ja kõige selle kõrvalt pean võimalikult kohe ühe saksa keele referaadi tegema.
Hmm, vene keel või GitS SAC? GitS SAC või vene keel?
file: ghost in the shell SAC 2nd gig: episode 16 *topeltklõps* |
Düüd u rule! Kas sul on ka vene õps suur,paks vanamutt kes ei oska eestikeelt? IRW  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|