Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Trash

|
Postitatud: Püh Jan 07, 2007 02:20 Teema: Mangadel põhinevad filmid
|
|
|
Hakkasin täna tööl mõtlema mangadel põhinevate filmide peale, kuid ei suutnud eriti palju välja punnitada. Õhtuks olid meelde tulnud Battle Royale, Uzumaki, Tomie ja hiljuti vaadatud Dragon Head. Palun täiendage nimekirja, sõnuseletamatu huvi tekkis järsku. Ka live actionid on OK. _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Püh Jan 07, 2007 03:09 Teema:
|
|
|
jijatsu saakuru ..igastahes mangat olen ma ka lugenud... _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Püh Jan 07, 2007 16:48 Teema:
|
|
|
mizu ni sumu hana.
battle royale ei põhinenud mangal, vaid romaanil, manga tehti alles hiljem.
kõrvale põigates, vaatasin just ühte vene filmi, mis oli heas mõttes väga anime moodi, jin-roh suunda umbes, ülihea stiilitajuga depressiivne märul. mõõgamees/mechenosets nimi.
p.s. muidugi Old boy. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
poizzz123 sumimasen

|
Postitatud: Nelj Jan 11, 2007 03:23 Teema:
|
|
|
Vaatasin selle Suicide Clubi ära
Gosh... I should have figured it was horror!!
Ei ole üldiselt horrori fänn, aga muidu oli päris hea film!!
Üritan G-Saviouri kah tõmmata, aga korralike torrenteid ei leia eriti... _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryujin

Liitunud: 1 Sept 2006 Postitusi: 252 Asukoht: Tartu, Ryugu-jo
|
Postitatud: Reede Jan 12, 2007 16:34 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | p.s. muidugi Old boy. | kuidas see isend mul küll kahe silma vahele on jäänud, manga on napakalt hea
Huvitav et keegi Azumi't ei maininud. Ja selle jätk Azumi II ka mõnda aega väljas. Mulle erilist muljet ei avaldanud aga Aya Ueto't oli päris armas enda rollis.
Siis oli ka päris huvitav Umizaru, kuigi mangat pole ma sellel lugenud.
Battle Royale meeldis ainult esimene film ja põhineb tõesti romaanil nagu ka manga. Aga mangaka ja BR'i raamatu autorid tegid minu teada väga tugevat koostööd manga valmistamisel. Filmile andis loomulikult ¹armi juurde Takeshi Kitano.
Fist of the north star küll ei soovita kellelgi vaadata, kui just pole see ajaraiskamise ja mittemõtlemise tuju. Seda on vist isegi korduvalt meie telekanalitelt näidatud.
Koroshiya Ichi'ga jäin eelnevalt manga läbilugenuna suhteliselt rahule.
Jisatsu Circle manga oli kahjuks ainult 1 volüümine, seega lühike lõbu. Kindlasti vaatan ka filmi ära.
Death note'i pole viitsinud lihtsalt tõmmata. Ehk vaatab tolle ja ka anime ära kui olen manga piisavalt ära unustanud.
Kas Dragon Head filmi tasub vaadata, ma mõtlen et manga oli minu jaoks super seega nõudmised filmile ka vastavad
Uzumaki ja Tomie tunduvad keskpärased horrorid aga aitäh info eest, mõnus täiendus horrori kollektsiooni. Meh meh, võibolla on ka nähtud mõnda manhwa baasil tehtud horror filmi, peaks uurima.
Nii ja siis on ka veel BD'dest toredad filmid Asterix'st
Ja lähiajal lugesin ka Andy Seto poolt tehtud manhua'd Crouching Tiger, Hidden Dragon, mis küll baseerub raamatutel aga on ju sama temaatika kui kuulsust kogunud filmil. Manhua on ära värvitud ja hästi mõnusalt joonisatud, hea vaheldus mustvalgetele mangadele. _________________ *I wish my grass was emo so it would cut itself* |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Nelj Märts 01, 2007 19:15 Teema:
|
|
|
Tänud soovituste ja hoiatuste eest.
vaatasin ise just Battle of Wits´i ära ja meeldis väga. Sõjafilm, you know! Poistele ikka läheb peale. Ootamas on Always - Sunset on Third Street aga tänu Memories of Matsuko´le on mõneks ajaks jaapani kinost kopp ees.
Ryujin kirjutas: | Kas Dragon Head filmi tasub vaadata, ma mõtlen et manga oli minu jaoks super seega nõudmised filmile ka vastavad
Uzumaki ja Tomie tunduvad keskpärased horrorid aga aitäh info eest, mõnus täiendus horrori kollektsiooni. |
Mulle Dragon Head meeldis, kirjutasin sellest pikemalt ka oma bogis.
Tomie on tõesti nõrk, kunagi sai HK-st dvd tellitud ja kirun end siiani taga. Uzumaki on aga mõnusalt bizarre. Horrorit ära otsi , vaata lihtsalt kui camp käkerdist. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Nelj Märts 01, 2007 19:52 Teema:
|
|
|
Soovitan väga Death Note - Live Action filmi vaadata (y). Mangat ikkagi rohkem kui 21 miljonit müünud ja parimaks blokbusteriks Jaapani kinos saanud. + Teine osa millel veel tõlkeid väljas pole Death Note - The Last Name.
Ainult kiitus sõnad tulevad pähe + see on animest erinev, nii et ei spoili ka eriti midagi kuna nii kokkuvõtvalt on. Ise olen teise osa ka unofficial tõlketega ära näinud mis tubis mingi päev-kaks üleval oli ja siis removiti. Eriline(mitte tüüpiline ) kurb lõpp ka veel  _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Nelj Märts 01, 2007 21:21 Teema:
|
|
|
poizzz123 kirjutas: | Vaatasin selle Suicide Clubi ära
Gosh... I should have figured it was horror!!
Ei ole üldiselt horrori fänn, aga muidu oli päris hea film!!
Üritan G-Saviouri kah tõmmata, aga korralike torrenteid ei leia eriti... |
Kusjuures Suicide Clubi film ei põhine manga, manga põhineb filmil. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
JustinCase

|
Postitatud: Reede Märts 02, 2007 13:58 Teema:
|
|
|
She The Ultimate Weapon Minumeelest päris armas armulugu, aga animet ei ole siiamaani kätte saanud  _________________ I beat my wings and fly in to the arms of gods |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Reede Märts 02, 2007 17:41 Teema:
|
|
|
Ühte mida ma tean on The Prince of Tennis
Võin öelda, et inimesele kes pole hullem spordi fänn (või siis paremini öelda tennise fänn), sellele on see film, manga, anime jne. väga igav. Võib öelda et peale tennise mängu seal mingit suuremat storyt pole. _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 02:13 Teema:
|
|
|
Ausalt öeldes ei meelita selline screen küll Death Note´i vaatama. Spawn´i juustune arvutigraafika tuleb kohe esimesena meelde. Sihikule on võetud Suicide Clubi eellugu Noriko no Shokutaku / Norikos Dinner Table, kuigi mingist mangapõhjast pole seekord juttugi. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Karst blabla -chan

Liitunud: 3 Veeb 2007 Postitusi: 442 Asukoht: Ajuotsimisreisi laeva pardal.
|
Postitatud: Kolm Apr 04, 2007 16:21 Teema:
|
|
|
Kui seda pole veel mainitud, siis Nana. Sellest tehti ka film, mis on isegi vist kuulsam, kui anime.
Vähemalt siis, kui üritad Google'ist pilte leida, siis tulevad ainult filmist pärinevad pildid... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Reede Apr 20, 2007 10:52 Teema: Re: Mangadel põhinevad filmid
|
|
|
vaatasin The Professional: Golgo 13 ära .. mulle meeldib  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Reede Apr 20, 2007 21:26 Teema:
|
|
|
Vaatasin täna ära Taiwani Dragonball´i. Lootsin eriti odavat bizarre komöödiat aga sain enam-vähem normaalse lastefilmi. Tunnen end aga siiski interneti poolt petetuna. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Püh Apr 22, 2007 19:03 Teema:
|
|
|
Ma ei viitsinud kõiki postitusi sõna-sõnalt läbi lugeda, aga mulle meenus, nagu välk selgest taevast, Cromartie High School, mis põhineb vist samanimelisel mangal, aga kindlasti samanimelisel animel, mis vist põhineb samanimelisel mangal, aga kuna ma pole mangat kunagi näinud, sest ma ei viitsi mangasi arvutis lugeda ja päriselus ma selliseid asju ka eriti ei kohta., siis ma ei tea mis seal täpselt on, aga see oli olemas küll vist, animes vihjati sellele koguaeg.
Igatahes, päris tore ja lõbus film oli, ma vist soovitan, aga ma vaatasin seda suht ammu ja ei teagi kuidas sellesse suhtuda, siis see mulle meeldis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
uupps

|
Postitatud: Esm Juul 30, 2007 15:47 Teema:
|
|
|
Fruits Basket, Ouran High School Host Club. Kaks sellist, mida isegi mina tean
EDIT: D.Grayman, DNAngel, Aishiteruze Baby |