|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Nelj Jan 04, 2007 08:45 Teema:
|
|
|
Hmm, ma väiksena vaatasin palju multikaid, osad neist olid animed. Kuna mul polnud väiksena kodus ei RTL-i ega muid selliseid kanaleid, piirdus asi sellega mida ma eesti kanalitelt nägin.
Kõige esimene oli vist Ultraman(kui see üldse anime on), aga ma ei mäleta sellest mitte midagi, ma mäletan ainult, et ma jumaldasin seda ja hakkasin üks kord tõsiselt nutma kui mu vanematel olid muud plaanid ja ma ei saanud vaadata.
Ükskord üritasin veel vaadata, mis see Ultraman siis õigupoolest oli, aga ei leidnud.
Mononoke Hime oli see, mis tõsiselt minu animepisikut toitis ja siis ma hakkasin juurde otsima, aga korralikult olen vaatama hakanud alles nüüd kui on korralikult kiire netiühendus ja hea arvuti. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Nelj Jan 04, 2007 14:23 Teema:
|
|
|
no kuskil min. 2 aaastat tagasi.
Vaatasin õega multikaid RTL-i pealt ja tundus suhteliselt huvitav. Kõige esimene täispikk anime film oli mononoke hime, millest ma olin vaimustuses . Hiljem hakkaisn ise otsima internetist anime-stiili multifilme isegi mäletan et kõige esimene seriaal mis ma vaatasin oli KKJ
(kamikaze Kaitou Jeanne). Ja noh siiani vaatan ikka meeldib...Loodan et jään ka vaatama  _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Nelj Jan 04, 2007 15:42 Teema:
|
|
|
Mina hakkasin juba mingi 8a. RTLII vaatama ja seal aint anime oligi ju.. Nüüdseks ma enam rtl2 ei vaata vaid netist tõmban ja vaatan  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Nelj Jan 04, 2007 18:07 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Mina hakkasin juba mingi 8a. RTLII vaatama ja seal aint anime oligi ju.. Nüüdseks ma enam rtl2 ei vaata vaid netist tõmban ja vaatan  |
Ega sealt enam midagi huvitavat ei tule, kõik vähemalt 2x läbi vaadatud. Kõik seal hakkavad korduma...muarust _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Nelj Jan 04, 2007 18:09 Teema:
|
|
|
AnimeLover kirjutas: | SSJ_Silver kirjutas: | Mina hakkasin juba mingi 8a. RTLII vaatama ja seal aint anime oligi ju.. Nüüdseks ma enam rtl2 ei vaata vaid netist tõmban ja vaatan  |
Ega sealt enam midagi huvitavat ei tule, kõik vähemalt 2x läbi vaadatud. Kõik seal hakkavad korduma...muarust |
Pisut on uuemat kraami ka. One Piece'il on näiteks uued osad ja hiljuti näidati Naruto esimest 52 episoodi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Nelj Jan 04, 2007 18:15 Teema:
|
|
|
no siis on hsti läind. Aga saksakeelt naguni ma ei mõista..heh. Leian et netist tõmmata ja ingliskeelsete subtiitrtega on poole etem. _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|