|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
tõrvik

|
Postitatud: Esm Jan 01, 2007 08:08 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Las laps lõbutseb.
*Aa ja ma ei mõtle midagi halba selle lapse all, ma niisama panin selle lausesse.* |
Ei vastupidi, see "laps" sobib nagu rusikas silma  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Esm Jan 01, 2007 11:28 Teema:
|
|
|
tõrvik kirjutas: | raidomees kirjutas: | Las laps lõbutseb.
*Aa ja ma ei mõtle midagi halba selle lapse all, ma niisama panin selle lausesse.* |
Ei vastupidi, see "laps" sobib nagu rusikas silma  |
Jep, ma olen laps. On siin mingi probleem? |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Esm Jan 01, 2007 13:32 Teema:
|
|
|
Ma lihtsalt kirjutasin, et kui juhtumise ta solvub sellest, siis teab, et ma ei mõelnud sellega midagi halba. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Esm Jan 01, 2007 13:58 Teema:
|
|
|
Mida te vaidlete siin? Las Keintaro räägib oma kogemustest Mis osa see 65. on muidu?? Hokage võitlus või Chuuunin exams?
Viimati muutis seda SSJ_Silver (Esm Jan 01, 2007 16:50). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Jan 01, 2007 14:42 Teema:
|
|
|
Sakata Kentaro kirjutas: | It is not Kentaro, it is Keitaro. No, it still is Kentaro. |
Tagasi teemasse: Kas Naruto üritab saada/on juba kõige suurema osade arvuga anime, kuigi põhimõtteliselt on igal osal sisu 1-2 minuti jagu? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Esm Jan 01, 2007 17:12 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Mida te vaidlete siin? Las Keintaro räägib oma kogemustest Mis osa see 65. on muidu?? Hokage võitlus või Chuuunin exams? |
65. osa on "Clash! The moment Konoha dances and Sand wriggles!" ehk siis Chuunin exams Sasuke vs Gaara.
Ja vastuseks Random Hero küsimusele, siis Naruto ei ole veel suurima osade arvuga anime, One Piece'il on juba vähemalt 292 osa, Detektiv Conanil üle 400 vist isegi üle 450 osa. Kuid seda ei oska küll arvata, kui palju Narutol lõpuks osasid kokku tuleb.
Ja sisu on Narutol küll igas osas rohkem, kui 1-2 minuti jagu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryujin

Liitunud: 1 Sept 2006 Postitusi: 252 Asukoht: Tartu, Ryugu-jo
|
Postitatud: Esm Jan 01, 2007 17:25 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Sakata Kentaro kirjutas: | It is not Kentaro, it is Keitaro. No, it still is Kentaro. |
Tagasi teemasse: Kas Naruto üritab saada/on juba kõige suurema osade arvuga anime, kuigi põhimõtteliselt on igal osal sisu 1-2 minuti jagu? | Vaevalt et ta osade poolest Doraemonist pikemaks läheb. _________________ *I wish my grass was emo so it would cut itself* |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Jan 01, 2007 18:03 Teema:
|
|
|
Monkey D. Ruffy kirjutas: |
mõni minut eelmisest osast, siis 5 minutit ajalootundi, mõne tegelase liigutus, 5 minutit sell ligutuse selgitamiseks ja 10 erineva nurga all näitamiseks, 3 minutit järgmise liigutuse ettevalmistamiseks, tegelane hüppab/jookseb/ründab vms ja siis ongi läbi. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Esm Jan 01, 2007 18:17 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Monkey D. Ruffy kirjutas: |
mõni minut eelmisest osast, siis 5 minutit ajalootundi, mõne tegelase liigutus, 5 minutit sell ligutuse selgitamiseks ja 10 erineva nurga all näitamiseks, 3 minutit järgmise liigutuse ettevalmistamiseks, tegelane hüppab/jookseb/ründab vms ja siis ongi läbi. |
Millises osas näidatakse ühte liigutust kümne erineva nurga alt? Mis puutub ajaloosse, siis mingi taust peab ju lool ometi olema. Ja kõik osad ei ole kaugeltki ühesuguse ülesehitusega. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Esm Jan 01, 2007 20:32 Teema:
|
|
|
Monkey D. Ruffy kirjutas: | Random Hero kirjutas: | Monkey D. Ruffy kirjutas: |
mõni minut eelmisest osast, siis 5 minutit ajalootundi, mõne tegelase liigutus, 5 minutit sell ligutuse selgitamiseks ja 10 erineva nurga all näitamiseks, 3 minutit järgmise liigutuse ettevalmistamiseks, tegelane hüppab/jookseb/ründab vms ja siis ongi läbi. |
Millises osas näidatakse ühte liigutust kümne erineva nurga alt? Mis puutub ajaloosse, siis mingi taust peab ju lool ometi olema. Ja kõik osad ei ole kaugeltki ühesuguse ülesehitusega. | Täpselt!!! Minuarust on Narutos küll story, põnevust, võitlust, tundeid ja sügavamõttelisust. Vaadake näiteks DBZ'd: seal ple miite midagi peale võitluse ja nõrga story(kuigi DBZ mulle meeldib/s). Mulle meeldib Naruto rohkem seepärast, sest story on tõsisem ja sügavam, ning ple aint naljatamine ja kaklused  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Midigi

|
Postitatud: Esm Jan 01, 2007 20:48 Teema:
|
|
|
kas keegi oskab oelda monda naruto sarnast animet?
tänud |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Esm Jan 01, 2007 23:08 Teema:
|
|
|
Nüüd kus film vaikselt tirib ning vaatasin hetk tagasi 98 osa ära, jagaks ka muljeid.
Random Hero: Tegelikult lõpu poole kaob see eelmise osa meeldetuletus vms ära, ainult 30 sekundit vb näitab.
Muidu päris huvitavaks on läinud. Kuigi viimasel ajal on kohe märgatavalt läinud rõhk Narutole ning Sasuke on tagaplaanile jäänud. Tegelikult on see tore, sest Sasuke mulle üldse ei meeldi.
Parimad kõrvaltegelased on minu arvates Perverted Hermit, see laisk Shadow Bindi vms kasutaja ning Ino.
Muidugi on Naruto ka üsna tavaline, kuid temas on midagi mida Sasukel pole. Kuigi kohati on ta täpselt nagu Keitaro, ainult julgem.
Siiamaani on olnud parim Konoha küla ründamine, kus siis võtab aset Onorichimaru vms ja Thirdi võitlus + veel Naruto vs. Gaara. Ma võitluste tulemust spoilima ei hakka.
EDASI TULEB SPOILEREID!!!!
Ma imestan, miks Kabuto ei ole Onorichimarule vastu hakanud. Ta saaks temast väga kergesti võitu, arvestades tema praegust olukorda.
SPOILERS END!!!!
Tegelikult on viimased päevad suht nolifeks välja kukkunud, homme lasen vist samas vaimus edasi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Jan 01, 2007 23:35 Teema:
|
|
|
Keitarò Urashima kirjutas: | EDASI TULEB SPOILEREID!!!!
Ma imestan, miks Kabuto ei ole Onorichimarule vastu hakanud. Ta saaks temast väga kergesti võitu, arvestades tema praegust olukorda.
SPOILERS END!!!!
|
Mul ka spoilereid järgnevas jutus.
Ma ise imestan selle üle, et animes viidatakse mitu korda nagu võiks Kabuto Orochimarule vastu hakata. Nende kohtumine Tsunadega oli üks anime põnevamaid hetki (kuigi põnevust jätkus pooleks minutiks). Arvasin, et nii juhtubki, aga näe, ei juhtunud. Animes pole vastust antud, miks peaks Kabuto Orochimarule vastu hakkama, mangas ka mitte, nii natuke kui ma II osa lugenud olen. Ma ise loodan, et siit midagi huvitavat välja kujuneb, reetmine viimasel hetkel vms. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Jan 02, 2007 00:29 Teema:
|
|
|
Keitarò Urashima kirjutas: |
EDASI TULEB SPOILEREID!!!!
SPOILERS END!!!!
|
SPOILERID!
Ma kahtlen kas Kabuto suudaks Orochimarut võita. Nendes osades, kus Tsunade ja Jiraiya Orochimaru vastu võitlesid ehk siis episoodid 94-96 näitas Orochimaru, et suudab ka ilma käteta mõlema vastasega väga hästi võidelda ning Kabuto ei küüni nende kolme tasemele. Ma arvan, et kui ta Orochimaru vastu mässama hakkaks, siis teeks Orochimaru temast hakkliha.
Iseasi, kas Kabuto üldse tahaks Orochimarut tappa, siiani pole ju veel teada põhjust, miks Kabuto üldse Orochimarut teenib. On näha, et Kabuto kardab teda, kuid samas annab Orochimaru teenimine ka talle suure võimu. Kuid on võimalik, et Kabuto lihtsalt ootab õiget hetke. |
|
Tagasi üles |
|
 |
JohnyB

|
Postitatud: Teis Jan 02, 2007 13:20 Teema:
|
|
|
Parim episode on ikka kus Sasuke Ws. Naruto Selle Järel teised osad.
Hea anime saab ikka nalja. Aga samas mittu osa seal on ma olen n2inud 220 hetkel  _________________ If U Wana Feel the Darkness Then U Have To Get One With The Darkness
LIFE=A Big And Confusing Place Were You Just Get Draped In.
Remember never to look back " Its Gone Just Let It Be!" |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Jan 02, 2007 17:52 Teema:
|
|
|
JohnyB kirjutas: | Parim episode on ikka kus Sasuke Ws. Naruto Selle Järel teised osad.
Hea anime saab ikka nalja. Aga samas mittu osa seal on ma olen n2inud 220 hetkel  |
Sa mõtled episoodi, kus Naruto ja Sasuke kose ääres võitlesid? See oli tõesti jahmatav. Mis puutub osadesse, siis minu teada on väljas 215 episoodi.
EDASI TULEVAD SPOILERID!
Eriti üllatas see, kui Sasuke seljast need asjandused välja kasvasid. Ta kasutas neid ju käte ja tiibade mõlematena. Oli selge, et Orochimaru märk muudab teda, aga et sellisel määral. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Teis Jan 02, 2007 19:24 Teema:
|
|
|
Ma ei ole vaevunud kunagi Narutot vaatama... Pole kunagi tundunud eriti tõsiselt võetava animena mulle, eriti pärast selle lühikese lõigu nägemist
(vbl on seda siin juba näidatud aga toon ta sel juhul uuesti välja ikkagi)
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Kolm Jan 03, 2007 00:35 Teema:
|
|
|
Ryujin kirjutas: | Vaevalt et ta osade poolest Doraemonist pikemaks läheb. |
noh, ega Doraemongi see kõige pikem anime osade poolest ole. ühel on veel vähemalt poolteist korda rohkem osasid.
Yoshy kirjutas: | Pole kunagi tundunud eriti tõsiselt võetava animena mulle, eriti pärast selle lühikese lõigu nägemist |
huvitav sarnasus, samas ei muuda see Narutot minu arust mitte kuidagi ei vähem või rohkem tõsiseltvõetavaks. paneb lihtsalt mõtlema, et võib-olla on taoline stseen lihtsalt mingi standard kaklusstseen... |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Jan 03, 2007 00:48 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | noh, ega Doraemongi see kõige pikem anime osade poolest ole. ühel on veel vähemalt poolteist korda rohkem osasid. |
Mis see oleks siis? Mind huvitaks ka mingi list, kus kõige pikemad animesarjad kirjas.
Yoshy kirjutas: | Ma ei ole vaevunud kunagi Narutot vaatama... Pole kunagi tundunud eriti tõsiselt võetava animena mulle, eriti pärast selle lühikese lõigu nägemist |
Tõsiseltvõetav või mitte, see selleks, aga miks see klipp sinu ära peletas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Kolm Jan 03, 2007 04:27 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Ma ei ole vaevunud kunagi Narutot vaatama... Pole kunagi tundunud eriti tõsiselt võetava animena mulle, eriti pärast selle lühikese lõigu nägemist
(vbl on seda siin juba näidatud aga toon ta sel juhul uuesti välja ikkagi) |
hee ma olen ka seda sama analoogi kusagil näinud. kas see ei või olla hoopiski naruto tegijate väike inside nali või peidetud kummardus bebopile ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|