OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Animeaasta 2006
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  

Kas 2006 oli hea animeaasta?
Parem kui 2005
45%
 45%  [ 16 ]
Enam-vähem sama hea kui 2005
17%
 17%  [ 6 ]
Kehvem kui 2005
2%
 2%  [ 1 ]
Ei oska õelda, hakkasin alles sel aastal animet vaatama
34%
 34%  [ 12 ]
Kokku Hääli : 35

Autor Teade
Ummi
lovely berry

Postitus Postitatud: Esm Dets 25, 2006 02:08    Teema: Re: Animeaasta 2006 Vasta viitega

Chiisan kirjutas:
Kui sa teed mängu kahe päevaga läbi, siis on seal midagi mäda...

Ma tegin ükskord ühe mängu ööga läbi... Aga ega seal oligi rõhk pigem nalja tegemisel.

Vaatan siin öösel Utawarerumono't, ja - meeldib, mis teha. Loodan mingil hetkel end magama ka suunata.

Häid jõule veelkord.
Ryujin

Postitus Postitatud: Esm Dets 25, 2006 02:30    Teema: Vasta viitega

acousmatique kirjutas:
Mida see n00blus siia puutub, ma ei mõista?

solvusid?
electra

Postitus Postitatud: Esm Dets 25, 2006 02:40    Teema: Vasta viitega

minu saavutused:

+näha umbes 4 suvalist episoodi narutost.
+näha umbes täpselt 4 episoodi paranoia agent'it.
+lugeda bakas igasuguste uute animede nimed ja need unustada enne torrenti otsimist.

jah - aasta '06 oli vahva
jah - n00b
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
acousmatique

Postitus Postitatud: Esm Dets 25, 2006 10:39    Teema: Vasta viitega

Ryujin kirjutas:
acousmatique kirjutas:
Mida see n00blus siia puutub, ma ei mõista?

solvusid?

Geez mees, ma esitasin lihtsa küsimuse. Sellise vastusega kukkusid sa nõmeduse litmus testil ka nüüd läbi.
Ryujin

Postitus Postitatud: Esm Dets 25, 2006 13:52    Teema: Vasta viitega

acousmatique kirjutas:
Geez mees, ma esitasin lihtsa küsimuse. Sellise vastusega kukkusid sa nõmeduse litmus testil ka nüüd läbi.

rahune maha, ok?
Monkey D. Ruffy
Hoirassaa, ja pudel rummi!

Postitus Postitatud: Esm Dets 25, 2006 14:40    Teema: Vasta viitega

Oli hea animeaasta sest, avastasin enda jaoks Naruto ja RTL2 hakkas näitama One Piece'i uusi osasid. Järgmiselt aastalt jään ootama viimatinimetatud sarja uusi osasid ja Naruto fillerite lõppu.
Tagasi üles
acousmatique

Postitus Postitatud: Esm Dets 25, 2006 15:48    Teema: Vasta viitega

Ryujin kirjutas:
rahune maha, ok?

haha
Ryujin

Postitus Postitatud: Kolm Dets 27, 2006 14:23    Teema: Vasta viitega

Ma mainiks ära veel ühe filmi:

-Giniro no Kami no Agito

acousmatique kirjutas:
Ryujin kirjutas:
rahune maha, ok?

haha

zork

Postitus Postitatud: Kolm Dets 27, 2006 19:55    Teema: Vasta viitega

Ryujin kirjutas:
2006... väärivad mainimist:

-Soul Link

Minu arust väärib see mainist ainult kui üks halvimatest animetest sellel aastal.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Ryujin

Postitus Postitatud: Kolm Dets 27, 2006 20:30    Teema: Vasta viitega

zork kirjutas:
Ryujin kirjutas:
2006... väärivad mainimist:

-Soul Link

Minu arust väärib see mainist ainult kui üks halvimatest animetest sellel aastal.

Sa vaatasid ikka lõpuni?

Ma panin tolle seetõttu, et ma üldiselt kosmoseseepe ei talu, aga tolle vaatasin isegi ära. Opening on küll mõnusalt algeline (eriti ¹eff on see muskivenda näitav osa 0:50). Ja kuna ta põhineb eroge'l siis on ka vastavad tegelased/paarid.

Ta on naiivne, lihtne, kuid pole ülepingutatud. Teema arenes minu arust rahuldavalt ja seal oli ka päris huvitavaid steene ja tegelasi.

Aga ma arvan, et sa teed talle liiga, kui paned ta havlimate animete hulka. Põhjendad äkki ära ka, lihtsalt solkimise asemel?
Ummi
lovely berry

Postitus Postitatud: Kolm Dets 27, 2006 23:34    Teema: Vasta viitega

Ma pole küll kõiki selle aasta anime'sid näinud ja mul pole ka sellist imepärast hindamis-grupeerimis-võimet nagu paljudel teist on (jube, halb, alla keskmise, keskpärane, üle keskmise, hea, parim, jne.), aga minu jaoks oli Soul Link väga huvitav anime. Seal oli (SPOILER!!) peategelane, kes ei teinud eriti midagi ja armastus igast kahtlastes kohtades ja keegi oli kellegi teise isa ja siis keegi suri ära ka. Kokkuvõttes saab ühe ajaviite-asjanduse. Kõik animed on ajaviite-asjandused. Kas ka teie jaoks? Vist küll.

Miskipärast meenus just nüüdsama Enderi Mäng. On alles tore raamat. Kallis Kallis
ruri
hammustab rrrRRRRRrr

Postitus Postitatud: Nelj Dets 28, 2006 02:37    Teema: Vasta viitega

Ryujin kirjutas:
Sa vaatasid ikka lõpuni?

minu arust ei vääri see otsast peale lõpuni vaatamist. minu jaoks oli esimene hoiatus juba tegelaste disain, siis veel tekkis kohe ka mulje haaremianimest (mulje, kuna ausalt öelda ei tahtnud sellesse süübida) ning ka lõpp oli (niipalju kui sellest üldse mäletan) midagi keskpärast.

igaljuhul "mainimist väärt" nimekirjast võtaks ta küll välja. nagu ka mõned teisedki, st minu jaoks tundub sinu nimekiri liiga pikk olevat.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Ryujin

Postitus Postitatud: Nelj Dets 28, 2006 09:53    Teema: Vasta viitega

Ummi võttis Soul Linki päris hästi kokku.
ruri kirjutas:
minu arust ei vääri see otsast peale lõpuni vaatamist. minu jaoks oli esimene hoiatus juba tegelaste disain, siis veel tekkis kohe ka mulje haaremianimest (mulje, kuna ausalt öelda ei tahtnud sellesse süübida) ning ka lõpp oli (niipalju kui sellest üldse mäletan) midagi keskpärast.
Minu arust ei oma inimesed, kes pole asja näinud, erilist kaalu kaasarääkimisel.
ruri kirjutas:
igaljuhul "mainimist väärt" nimekirjast võtaks ta küll välja. nagu ka mõned teisedki, st minu jaoks tundub sinu nimekiri liiga pikk olevat.
Mulle tundub minu nimekiri liiga lühike, jätsin seda laadi meistriteosed nagu nt. nana välja. Kui tervet aastat kokku võtta, siis minu arust ei tohiks piirduda ainult mõne n-ö. parimaga. Pealegi kõik ¾anrid ei ole päris võrdsed. Kui sa otsid kõrgemat tasandit, siis ära animet üldse vaata, seda peetakse koos mangaga jaapani kirjanduse ja kultuuri decline'iks teatud ringkondade poolt...
Yoshy
U.C.0079

Postitus Postitatud: Nelj Dets 28, 2006 10:29    Teema: Vasta viitega

Ryujin kirjutas:
Minu arust ei oma inimesed, kes pole asja näinud, erilist kaalu kaasarääkimisel.

Mina olen teost näinud, mul on ka mäng olemas ja ma nimetaks ka seda küllaltki halvaks animeks. Vaatasin teose läbi selle pärast, et mäng, millel ta põhineb, on Naveli poolt tehtud, kes tegi ka sellise mängu nagu on Shuffle!, mille anime mulle väga meeldis. Tõenäoliselt ootasin ma palju enamat Soul Linkist, kuid esimeste osadega sain aru, et mu ootusi ei täideta selle animega ja võin vabalt öelda, et need, kes seda ei vaadanud, ei jäänud eriti paljust ilma.

Ryujin kirjutas:
Ta on naiivne, lihtne, kuid pole ülepingutatud.

Selle peale tekib hoopis minul küsimus, kas sa vaatasid selle anime lõpuni...
Tagasi üles
Ryujin

Postitus Postitatud: Nelj Dets 28, 2006 11:14    Teema: Vasta viitega

Yoshy kirjutas:

Selle peale tekib hoopis minul küsimus, kas sa vaatasid selle anime lõpuni...
Ma teadsin et keegi hakkab selle lause kallal närima, aga kõik oleneb vaataja perpektiivist. Kui sa loed seda, kui peategelane, kes ei tee midagi, karjub seal mingi tüübi nime, ülepingutamiseks, no siis küll. Aga selle üldise lihtsuse ja arvatatava eelarve väiksuse tõttu ei saa midagi enamat loota. Aga kas keegi palun nimetab mõne kosmoseseebi aastast 2006, mis oli sellest parem? Jättes igasugused gundamid välja (¾anr mida ma ei talu).
Yoshy kirjutas:
Tõenäoliselt ootasin ma palju enamat Soul Linkist, kuid esimeste osadega sain aru, et mu ootusi ei täideta selle animega ja võin vabalt öelda, et need, kes seda ei vaadanud, ei jäänud eriti paljust ilma.
ei no sorry et seal HCG'sid ei olnud nagu mängus

Ja lõpetuseks, et ta minu nimekirjas on ei tähenda et ta meistriteos oleks, vaid seda, et mulle ta vähemalt sel ajal, kui teda vaatasin, meeldis.
Yoshy
U.C.0079

Postitus Postitatud: Nelj Dets 28, 2006 12:23    Teema: Vasta viitega

Kas see, et sina gundamit ei talu, tähendab kohe seda, et ükski gundami seeria parem oleks, kui Soul Link? Ma ei saa praegu üldse su suhtumisest aru, kuna olen ise küllaltki suur gundami fänn. Lisaks sellele ei saa sa üldse panna paika, et jätame osad animed loetelust välja, sest need lihtsalt ei meeldi sulle. Jättes selle kõrvale, et see aasta tuli üks täitsa hea gundami OVA välja, võib vabalt Soul Linkist paremaks pidada sellist seeriat nagu Coyote Ragtime Show.

Kusjuures, asi pole üldse HCGs, ma polnud seda mängu enne anime nägemist mänginud(mäng oli muideks huvitavam kui anime minu arust). Ma mõtlesin selle all pigem seda, et võrreldes Shuffle'i animega ei ole see teos sugugi nii hea.

Ahjaa, lisaks heade animete nimekirja veel Chevalieri.
Tagasi üles
Ryujin

Postitus Postitatud: Nelj Dets 28, 2006 12:46    Teema: Vasta viitega

Yoshy kirjutas:
Kas see, et sina gundamit ei talu, tähendab kohe seda, et ükski gundami seeria parem oleks, kui Soul Link?
ennatlikud järeldused
Yoshy kirjutas:
Jättes selle kõrvale, et see aasta tuli üks täitsa hea gundami OVA välja, võib vabalt Soul Linkist paremaks pidada sellist seeriat nagu Coyote Ragtime Show.
võimalik
Yoshy kirjutas:
Kusjuures, asi pole üldse HCGs, ma polnud seda mängu enne anime nägemist mänginud(mäng oli muideks huvitavam kui anime minu arust). Ma mõtlesin selle all pigem seda, et võrreldes Shuffle'i animega ei ole see teos sugugi nii hea.
ma tean, ma olin sarkastiline sinu eelneva "paksendatud" teksti näitel
ruri
hammustab rrrRRRRRrr

Postitus Postitatud: Nelj Dets 28, 2006 12:52    Teema: Vasta viitega

Ryujin kirjutas:

ei tahagi kaalu omada, aga vaatasin seda siiski natuke (palju ei suutnud) ja ütlesin lihtsalt enda arvamuse.
Tsiteerin::
Mulle tundub minu nimekiri liiga lühike

ma saan aru su soovist tuua sellisesse nimekirja iga natukenegi meeldinud anime, aga kui jutt läheb aasta jooksul ilmunud heade ja selliste animete peale mida julgelt võib ka teistele soovitada, siis mina küll ei paneks kõiki natukenegi meeldinud animesi sinna nimekirja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Ryujin

Postitus Postitatud: Nelj Dets 28, 2006 12:59    Teema: Vasta viitega

ruri kirjutas:
ma saan aru su soovist tuua sellisesse nimekirja iga natukenegi meeldinud anime, aga kui jutt läheb aasta jooksul ilmunud heade ja selliste animete peale mida julgelt võib ka teistele soovitada, siis mina küll ei paneks kõiki natukenegi meeldinud animesi sinna nimekirja.
Päris iga natukene meeldinud asi mul seal ka kirjas pole. Kui hakata soovitusnimekirja kirjutama, peab asja ära tükeldama, olenevalt kellele soovitada. On ka muidugi erandeid, mida võib kõigile soovitada, aga ma ei viitsi seda nimekirja praegu redigeerida. Kuigi minu arust oleks tobe 1 aastast rääkides teha 2-5 animest koosnevat nimekirja, iseasi kui pole rohkem näinud.
Yoshy
U.C.0079

Postitus Postitatud: Nelj Dets 28, 2006 13:04    Teema: Vasta viitega

Sul on mõneti õigus selle koha pealt... Kui tuua välja kuni 5 parimat teost siis paraku, vähemalt selle aasta puhul, oleks need enamvähem kõigil samad.
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes