Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Püh Dets 10, 2006 16:25 Teema: I Jaapani Animatsiooni Filmifestival Eestis!
|
|
|
I Jaapani Animatsiooni Filmifestival Eestis! Mis toimub 19.-27.märts 2007 Ma ootan seda põnevil ja lähen rautselt vaatama !!! Link, kus on video http://www.kino.ee/soprus/poff_anime.mpg . Nagu täiega lahe, et selline asi Eestisse tuleb!! Kirjutage siia´: Kas lähete? Linke, kust saab täpsemat infot. Filme mis tulevad(vb tulevad)  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Püh Dets 10, 2006 17:01 Teema:
|
|
|
See on kahtlemata väga meeldiv uudis, kahju et asi ainult Tallinnas, Rakveres ja Narvas toimub ja mitte näiteks Tartus. Eks näis, kui programm hea on, siis tuleb ennast kohale vedada.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Dets 10, 2006 17:03 Teema:
|
|
|
tore jah. lähen ikka :3 _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Dets 10, 2006 17:36 Teema:
|
|
|
Kas keegi teab mis anime filmid varem on eesti kinos olnud?? Pöffi ajal. Festival on esinmen aga anime on varem ka olnud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Dets 10, 2006 17:37 Teema:
|
|
|
Kas see on see sama programm, mida genky ühes teemas reklaamis? Igatahes oleneb programmist, aga ma kindlasti lähen midagi vaatama.
Spirited Away on kindlasti olnud varem kinodes, rohkem ma ei tea. Pole ise ühtegi veel suurel ekraanil vaatamas käinud, suures osas selle tõttu, et animega tegelemine ei ole mul väga pikaaegne ja viimastel aastatel pole kinos neid lihtsalt olnud.
Viimati muutis seda cenorig (Püh Dets 10, 2006 17:39). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Dets 10, 2006 17:38 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Kas see on see sama programm, mida genky ühes teemas reklaamis? Igatahes oleneb programmist, aga ma kindlasti lähen midagi vaatama. | Äkki saaksid lingi anda või paste'ida mida ta kirjutas Vaimudest viidud oli eesti kinodes ve Ma ei teadnudki Howl's Moving Castel küll ei jõudnud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Dets 10, 2006 17:50 Teema:
|
|
|
See on jh enamvähem sama, aga minu teemas on kuupäev ja täpne nimi Teise teema tuuma võik siia copida ju? |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Dets 11, 2006 01:01 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Kas see on see sama programm, mida genky ühes teemas reklaamis? Igatahes oleneb programmist, aga ma kindlasti lähen midagi vaatama. |
Peaks küll see olema.
Pole vast mõtet eelmise teema asju siia postitada. Las olla eraldi teema.
Aga kahju jah, et Tartus pole :/ _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Dets 11, 2006 06:57 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | cenorig kirjutas: | Kas see on see sama programm, mida genky ühes teemas reklaamis? Igatahes oleneb programmist, aga ma kindlasti lähen midagi vaatama. |
Peaks küll see olema.
Aga kahju jah, et Tartus pole :/ | OK. kle Genky mis filmid tulevad siis?? Äkki saaksid mõnda öelda, sest kino.ee ple midagi aint plakat ja link tr ailerile |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Dets 11, 2006 10:29 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | genky kirjutas: | cenorig kirjutas: | Kas see on see sama programm, mida genky ühes teemas reklaamis? Igatahes oleneb programmist, aga ma kindlasti lähen midagi vaatama. |
Peaks küll see olema.
Aga kahju jah, et Tartus pole :/ | OK. kle Genky mis filmid tulevad siis?? Äkki saaksid mõnda öelda, sest kino.ee ple midagi aint plakat ja link tr ailerile |
Pole kahjuks aimugi. Ma olen korraldajale üritanud helistada, aga tal mobiil väljas pidevalt. PÖFFi inimestega veel pole kontakti võtnud. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Esm Dets 11, 2006 14:36 Teema:
|
|
|
1) Treileri põhjal esmamulje: Chrno Crusade? Meh.
2) Varasema kogemuse põhjal pessimistlik eelarvamus: Kui filme näidatakse taas DVD-de pealt, siis mina vaatama ei tule. Kui ma lähen kinno ja maksan selle eest raha, siis loodan selle eest saada korraliku pildi, mis on saadud kinos näitamiseks mõeldud kandjalt. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Dets 11, 2006 14:39 Teema:
|
|
|
Mis DVDe pealt on lastud varem ve :O see on ju halveim kvaliteet Kui palju umbes pilet maksab?? Millised piletitüübid on jne. Keegi teab? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Esm Dets 11, 2006 14:53 Teema:
|
|
|
Interstella 5555 vaatasin PÖFFil kunagi, siis näidati DVD pealt. Muidugi loodan, et seekord ei ole nii. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Dets 11, 2006 15:19 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Interstella 5555 vaatasin PÖFFil kunagi, siis näidati DVD pealt. Muidugi loodan, et seekord ei ole nii. | on veel minig anime mis pöffil olnud varem ve??? Ma ei tea, sest ple pöffil käinud:P |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Dets 11, 2006 15:36 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | Vabarnamees kirjutas: | Interstella 5555 vaatasin PÖFFil kunagi, siis näidati DVD pealt. Muidugi loodan, et seekord ei ole nii. | on veel minig anime mis pöffil olnud varem ve??? Ma ei tea, sest ple pöffil käinud:P |
Spirited Away.
ETV on kunagi näidanud Mononoke Hime. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Dets 11, 2006 15:39 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | SSJ_Silver kirjutas: | Vabarnamees kirjutas: | Interstella 5555 vaatasin PÖFFil kunagi, siis näidati DVD pealt. Muidugi loodan, et seekord ei ole nii. | on veel minig anime mis pöffil olnud varem ve??? Ma ei tea, sest ple pöffil käinud:P |
Spirited Away.
ETV on kunagi näidanud Mononoke Hime. | >Neid ma tean ETV on "Spirited Away" ka näidanud ja loodan, et Howl's Moving Castelit näitab ka. Need kolm on väga head täispikad animed  |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Esm Dets 11, 2006 16:09 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Millised piletitüübid on jne. Keegi teab? |
Pileti hinnad ja tüübid on seal olemas uuri täpsemalt  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Dets 11, 2006 16:19 Teema:
|
|
|
tõrvik kirjutas: | Tsiteerin:: | Millised piletitüübid on jne. Keegi teab? |
Pileti hinnad ja tüübid on seal olemas uuri täpsemalt  | Vaatasi ja aint tavapiletihinnad on, aga mina räägin pöffi hindadest. Kas Animefestil on nädalapilet näit? |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Esm Dets 11, 2006 22:18 Teema:
|
|
|
SSJ_Silver kirjutas: | tõrvik kirjutas: | Tsiteerin:: | Millised piletitüübid on jne. Keegi teab? |
Pileti hinnad ja tüübid on seal olemas uuri täpsemalt  | Vaatasi ja aint tavapiletihinnad on, aga mina räägin pöffi hindadest. Kas Animefestil on nädalapilet näit? |
OK sry |
|
Tagasi üles |
|
 |
|