Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Püh Dets 03, 2006 18:09 Teema: Kõik mängima
|
|
|
Teeksime hoopis ühe võistluse. Kes saab suurima skoori?
*
Short Circuit
Mina failisin.Tahtsin saada üle selle ilusa 10 000,kuid ei õnnestunud...
ehk kunagi tulevikus, peale 10a harjutamist
 _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Püh Dets 03, 2006 18:33 Teema:
|
|
|
Random Hero'le pahatahtlikkuse eest ~pool ööpäeva bänni. Teine lihtsalt tahtis toredat mängu soovitada, sina naerad talle näkku. Hea mees. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Püh Dets 03, 2006 18:57 Teema:
|
|
|
15230 ja siis ongi mäng läbi.. Võiks pikem olla  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Püh Dets 03, 2006 21:42 Teema:
|
|
|
15230 - tegin ka läbi. Päris lahe mäng  |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Püh Dets 03, 2006 21:48 Teema:
|
|
|
Proovisin mis ma proovisin, üle 2000 ei saanud.
p.s. 10000s postitus siin boordil. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
gravitation bishounen labu

|
Postitatud: Püh Dets 03, 2006 23:07 Teema:
|
|
|
mina ka üle 2000 ei saanud.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Esm Dets 04, 2006 07:50 Teema:
|
|
|
ma ka alguses ei saanud üldse üle 2000 aga siis ühtäkki tuli lausa 13 000. väga tsill mäng  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Dets 04, 2006 15:27 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Random Hero'le pahatahtlikkuse eest ~pool ööpäeva bänni. Teine lihtsalt tahtis toredat mängu soovitada, sina naerad talle näkku. Hea mees. |
Pähh. ma olen halb inimene, kuid sellist ehmtust mulle küll nüüd vaja polnud.
pealegi panin lingi enda arust kõige sõltuvust tekitavamale mängule.
Muuseas, kui te kedagi bännite, siis saatke MEIL MITTE PRIVAATSÕNUM! Suhteliselt keeruline on bännituna privaatsõnumit lugeda.
Ja muuseas, ma muretsesin baka pärast. PS, see EI OLE ähvardus, kuid mind on enne kahest foorumist bännitud, 1 neist tõmmati MINUTEID hiljem häkkeri poolt ribadeks, teine suri lihtsalt peale häkkerirünnakut välja. Foorumiomanik oli nõus mulle kõik andestama, kui ma ainult ütleks, kuidas ma tema foorumi hävitasin. Muuseas, mina ei teinud seda. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Esm Dets 04, 2006 15:55 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Pähh. ma olen halb inimene, kuid sellist ehmtust mulle küll nüüd vaja polnud.
pealegi panin lingi enda arust kõige sõltuvust tekitavamale mängule. |
aga ole püüdlikult hea ning ära ole põhjendamatult halb
Tsiteerin:: | Ja muuseas, ma muretsesin baka pärast. PS, see EI OLE ähvardus, kuid mind on enne kahest foorumist bännitud, 1 neist tõmmati MINUTEID hiljem häkkeri poolt ribadeks, teine suri lihtsalt peale häkkerirünnakut välja. Foorumiomanik oli nõus mulle kõik andestama, kui ma ainult ütleks, kuidas ma tema foorumi hävitasin. Muuseas, mina ei teinud seda. |
desu note !!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Dets 04, 2006 19:01 Teema:
|
|
|
Peale 3x harjutamist sain 12 220
Tõesti sõltuvust tekitav.
Edit: Mäng läbi, summa 15 230 _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Esm Dets 04, 2006 19:43 Teema:
|
|
|
Jessss....Ma sain ka lõpuks selle armsa arvu kätte..et nüüd, kui ma kunagi lähen sinna Peetruse ette seisma, siis ma võin talle uhkelt öelda, et ma mina tegin Short Circuiti lõpuni.
Teate mida selleks kõigest vaja oli- Coca-Colat. Huvitav on see, et enamasti ma ei joo colat, aga kuna nüüd on jälle klaasi kampaania, siis ma mõtlesin, et cola klaasist peab ka colat jooma.
Kallis Random Hero, mulle on sulle üks tõsine küsimus. Nimelt, kas sa kuulud ka nende väikeste poiste hulka, keda lapsepõlves ahistati, seoti radiaatori külge kinni, aeti kirvega ...või vähemalt panniga taga. Minul tekib pidevalt kahtlane tunne, et sul on mingi allasurutud viha või hirm, mida sa nii demonstratiivselt baka.ee foorumis välja elad. Ma loodan, et vähemalt püsivat ajukahjustust ei ole sul sellest terrori rohkest lapsepõlvest  _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Dets 04, 2006 20:30 Teema:
|
|
|
Chiisan kirjutas: |
Kallis Random Hero, mulle on sulle üks tõsine küsimus. Nimelt, kas sa kuulud ka nende väikeste poiste hulka, keda lapsepõlves ahistati, seoti radiaatori külge kinni, aeti kirvega ...või vähemalt panniga taga. Minul tekib pidevalt kahtlane tunne, et sul on mingi allasurutud viha või hirm, mida sa nii demonstratiivselt baka.ee foorumis välja elad. Ma loodan, et vähemalt püsivat ajukahjustust ei ole sul sellest terrori rohkest lapsepõlvest  |
*ründab Chiisani praepanniga ja röögib: "Mis kinni ei jää, saab kinni löödud!"* (Kes aru ei saanud, siis see oli kuri nali, tegelikult pole kunagi tahtnud kedagi panniga lüüa)
Ei mäleta küll mingit erilist ahistamist. Radika küljes olen üles kasvanud, nimelt oli sinna mõnus talvel jalgu toetada.
Viha on tänapäeva ühiskonna vastu. Maailmalõpp on tulemas, ma tean seda. Ja eks üks põhjus ole ka selles, et olen paras no-lifer, töllan enamuse koolivälisest ajast arvutis mööda foorumeid. Tüdrukut ka pole, öeldakse ju, et kui naist pole, läheb iga mees pikkamööda lolliks.
Ajukahjustus...hmm, ei tea. Olen omamoodi hull geenius - parajalt sassis omadega, kuid selle eest on mul enamasti klassi parimad kirjandid ning oskan inglise ja saksa keelt ülimalt hästi. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Teis Dets 05, 2006 00:26 Teema:
|
|
|
14180... nii lähedal olin... muusika juba lõppes. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Dets 06, 2006 18:29 Teema:
|
|
|
Ma olen selles mängus väga algaja. Ükskord jõudsin isegi rohelisteni. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Nelj Dets 07, 2006 22:01 Teema:
|
|
|
4110 on hetkel rekord. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Nelj Dets 07, 2006 22:47 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Tüdrukut ka pole, öeldakse ju, et kui naist pole, läheb iga mees pikkamööda lolliks. |
Võta easy´lt Random Hero. Gay´d ja lapsed ei lähe arvesse.
Random Hero kirjutas: | Ja muuseas, ma muretsesin baka pärast. PS, see EI OLE ähvardus, kuid mind on enne kahest foorumist bännitud, 1 neist tõmmati MINUTEID hiljem häkkeri poolt ribadeks, teine suri lihtsalt peale häkkerirünnakut välja. Foorumiomanik oli nõus mulle kõik andestama, kui ma ainult ütleks, kuidas ma tema foorumi hävitasin. Muuseas, mina ei teinud seda. |
Ja see on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lapselikult gay ! _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Nelj Dets 07, 2006 22:59 Teema:
|
|
|
Trash kirjutas: | Random Hero kirjutas: | Tüdrukut ka pole, öeldakse ju, et kui naist pole, läheb iga mees pikkamööda lolliks. |
Random Hero kirjutas: | Ja muuseas, ma muretsesin baka pärast. PS, see EI OLE ähvardus, kuid mind on enne kahest foorumist bännitud, 1 neist tõmmati MINUTEID hiljem häkkeri poolt ribadeks, teine suri lihtsalt peale häkkerirünnakut välja. Foorumiomanik oli nõus mulle kõik andestama, kui ma ainult ütleks, kuidas ma tema foorumi hävitasin. Muuseas, mina ei teinud seda. |
Ja see on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lapselikult gay ! |
Keegi võiks Trashi bännida, sest ta solvas mind. Mina sain küll kohe täie rauaga, ootaks adminnidelt natuke võrdsust. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Nelj Dets 07, 2006 23:14 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Keegi võiks Trashi bännida, sest ta solvas mind. Mina sain küll kohe täie rauaga, ootaks adminnidelt natuke võrdsust. |
Kahjuks sa seda ei saa. Reeglid on reeglid ning sind nad ei armasta. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryujin

Liitunud: 1 Sept 2006 Postitusi: 252 Asukoht: Tartu, Ryugu-jo
|
Postitatud: Nelj Dets 07, 2006 23:44 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Trash kirjutas:
Random Hero kirjutas:
Tüdrukut ka pole, öeldakse ju, et kui naist pole, läheb iga mees pikkamööda lolliks.
Random Hero kirjutas:
Ja muuseas, ma muretsesin baka pärast. PS, see EI OLE ähvardus, kuid mind on enne kahest foorumist bännitud, 1 neist tõmmati MINUTEID hiljem häkkeri poolt ribadeks, teine suri lihtsalt peale häkkerirünnakut välja. Foorumiomanik oli nõus mulle kõik andestama, kui ma ainult ütleks, kuidas ma tema foorumi hävitasin. Muuseas, mina ei teinud seda.
Ja see on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lapselikult gay !
Keegi võiks Trashi bännida, sest ta solvas mind. Mina sain küll kohe täie rauaga, ootaks adminnidelt natuke võrdsust. |
ma võin mõne pildi ka panna kui tahate (lapselik ja gay) aga see vist läheb juba mõne seadusega vastuollu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|