Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Mary-Thompson Külaline
|
Postitatud: Nelj Dets 07, 2006 21:27 Teema: kustutada kasutaja SSJ_Silver
|
|
|
Ma tegin täna kasutaja SSJ_Silveri ja panin emailiks Beowulf12hot.ee ja mulle ei tulnud kinnituskirja ja niisama ei saanud ka sisse logida, seega tegin uue kasutaja(kes ma praegu olen) ja palun eelmine kustutada PS: Kuidas ma suuremat `display pic'i saan? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Nelj Dets 07, 2006 21:58 Teema:
|
|
|
See on avatar, mitte display pilt ja suurema leiad internetist, kuigi minuarust on praeguse suurusega sul küll kõik korras. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Reede Dets 08, 2006 03:42 Teema:
|
|
|
avatari suuruse kohta ... ei ole reeglites midagi öeldud, kuigi sellel on profiili andmete muutmise juures kirjas piirangud.
ja reeglites võiks ka kirjas olla, et kasutajakontoga tekkivate probleemidega pöörduda privas adminnide poole, kelleks on ... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mary-Thompson Külaline
|
Postitatud: Reede Dets 08, 2006 06:57 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | avatari suuruse kohta ... ei ole reeglites midagi öeldud, kuigi sellel on profiili andmete muutmise juures kirjas piirangud.
ja reeglites võiks ka kirjas olla, et kasutajakontoga tekkivate probleemidega pöörduda privas adminnide poole, kelleks on ... | Heh ma olen uus siin muide ja ma ei tea kes admin on Avatar võib aint 50x50 olla, aga ühel sellil on suurem(ta admin?)  |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Reede Dets 08, 2006 08:38 Teema:
|
|
|
Mina ei ole admin ja mul on suurem kui sul!! OK ok need on URL lingid netist, otse võetud, sina lasid enda oma kindlasti arvutist. _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mary-Thompson Külaline
|
Postitatud: Reede Dets 08, 2006 15:10 Teema:
|
|
|
bio-tmnt kirjutas: | Mina ei ole admin ja mul on suurem kui sul!! OK ok need on URL lingid netist, otse võetud, sina lasid enda oma kindlasti arvutist. | jap Ahh shiit mul läks täitsa meelest et nii nagu sina tegid sai ka ju  |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Reede Dets 08, 2006 16:24 Teema:
|
|
|
Honey, i shrunk the avatars! _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mary-Thompson Külaline
|
Postitatud: Reede Dets 08, 2006 16:52 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: | Honey, i shrunk the avatars! | Wtf?? Miks?? Ma just uploadisin imageshacki!!! Bio-tmnt omast oli väiksem  |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Dets 08, 2006 18:09 Teema:
|
|
|
Ole jah admini peale vihane siis võibolla kustutatakse su praegune avatar ära ._. see on väike selle jaoks, et nad liialt ruumi ei võtaks. minu arust kena et nad suuremaid ära ei kustuta üldse. niiet milleks selline vihasus? _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mary-Thompson Külaline
|
Postitatud: Reede Dets 08, 2006 18:56 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | Ole jah admini peale vihane siis võibolla kustutatakse su praegune avatar ära ._. see on väike selle jaoks, et nad liialt ruumi ei võtaks. minu arust kena et nad suuremaid ära ei kustuta üldse. niiet milleks selline vihasus? | sul on suur ja bio-tmnt ka!! Miks minul ei või siis olla  |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

|
Postitatud: Reede Dets 08, 2006 19:05 Teema:
|
|
|
Ole rahulik, käitu viisakalt ning varsti saad mis soovid! _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Mary-Thompson Külaline
|
Postitatud: Reede Dets 08, 2006 19:12 Teema:
|
|
|
bio-tmnt kirjutas: | Ole rahulik, käitu viisakalt ning varsti saad mis soovid! | ei päriselt miks mul suurem pilt ei võiks olla```??? |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

|
Postitatud: Reede Dets 08, 2006 19:20 Teema:
|
|
|
Ole viisakas ja adminni hiljem lubavad( kui nad hetkel takistavad) aga URL-iga saad suurema, mul oli ka alkselt väike ja ma olin rahul sellega, kuid tuli minu elus tahtmine muutuda ja nii ma muutusin!! _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Mary-Thompson Külaline
|
Postitatud: Reede Dets 08, 2006 19:25 Teema:
|
|
|
bio-tmnt kirjutas: | Ole viisakas ja adminni hiljem lubavad( kui nad hetkel takistavad) aga URL-iga saad suurema, mul oli ka alkselt väike ja ma olin rahul sellega, kuid tuli minu elus tahtmine muutuda ja nii ma muutusin!! | srry, tglt ma ei närvanud vaid smile on vähe ja see grr smail oli ainuke mida panna Ei ausalt, aga vahetple enam  |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Reede Dets 08, 2006 20:53 Teema:
|
|
|
Hmm, tundub, et olen veel viisakam kui bio-tmnt kuna minu avatari üks külg on lausa 10 ja teine 2 pikslit suuremad kui tema omal (mis seega ületavad maksimaalseid lubatud mõõtmeid vastavalt 60 ja 52 piksliga). Arvatavasti on selline jäme reeglite rikkumine lubatud vaid tänu sellele, et pildi suurus on üle 5 korra väiksem kui 20 KB. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Laup Dets 09, 2006 14:47 Teema:
|
|
|
Vahetple enam. Kasutaja Uchiha_Silver kustutati ära, seega võib selle teema lukku panna Ma loodan, et minu kasutaja ära ei kustutata  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|