Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
yuna

|
Postitatud: Esm Juul 10, 2006 15:29 Teema: Mis teie arvate? (Ghost Hunt)
|
|
|
On keegi seda mangat lugenud? Et mis on teie arvamus sellest.
Ma ostin ükspäev Apollost selle 3 volüümi kuna teisi polnud, hetkel olen teise volüümi lõpus. Ta on selline omamoodi huvitava tegevusega, sündmuste areng on loogiline. Põhiline on see et aetakse "hingesid" majadest välja.
Aga kas keegi oskab ka öelda kus kohast ülejäänud 4 volüümi saada (Tallinas)? _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
ittekimasu

Liitunud: 23 Aug 2006 Postitusi: 108 Asukoht: Unenägude maailma WC...?
|
Postitatud: Reede Okt 13, 2006 10:56 Teema:
|
|
|
millisest apollost. Tallinn. seal üldiselt ei ole eriti häid mangasid, mnii et... ei oska öelda... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Valdars

|
Postitatud: Reede Nov 10, 2006 18:36 Teema:
|
|
|
3 volüüm? Sa mõtled 3 osa? Igal juhul 1. ja 2. osa on mul olemas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Laup Nov 11, 2006 14:07 Teema:
|
|
|
ittekimasu kirjutas: | millisest apollost. Tallinn. seal üldiselt ei ole eriti häid mangasid, mnii et... ei oska öelda... |
Tallinna apollos oli Ghost Hunt. Lugesin 3 volüümi läbi, tundus huvitav aaaga teisi osasid ka vaja. :/ Tlnas Apollos ei ole enam ühtegi. Niiet Tartu tuurile. _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Püh Nov 12, 2006 12:44 Teema:
|
|
|
www.kriso.ee
Seal on kõik osad täiesti olemas! Kuigi jah.. aega võtab oma kuukese enne, kui kohale jõuab... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Püh Nov 12, 2006 20:45 Teema:
|
|
|
piuxu kirjutas: | www.kriso.ee
Seal on kõik osad täiesti olemas! Kuigi jah.. aega võtab oma kuukese enne, kui kohale jõuab... |
jap. ma lähen sinna poodi kohale järgmine nädal.  _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
Valdars

|
Postitatud: Püh Nov 12, 2006 22:18 Teema:
|
|
|
Nägin mõningaid osasid Kristiine Apollos täna. 2-4 vist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Püh Nov 12, 2006 22:21 Teema:
|
|
|
yuna kirjutas: | piuxu kirjutas: | www.kriso.ee
Seal on kõik osad täiesti olemas! Kuigi jah.. aega võtab oma kuukese enne, kui kohale jõuab... |
jap. ma lähen sinna poodi kohale järgmine nädal.  |
Miks mitte netist tellida? Säästab vaeva. Kohapeal neil seda kohe kindlasti pole. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Esm Nov 13, 2006 09:16 Teema:
|
|
|
piuxu kirjutas: |
Miks mitte netist tellida? Säästab vaeva. Kohapeal neil seda kohe kindlasti pole. |
Minulgi 1-3 osa olemas. Loodame siis, et Valdars nägi õieti ja tõesti on Eestisse uus laar mangasid saabunud. Neljapäeval oli igatahes Tartu Apollos vaid 3. osa saada.
Netist/Krisost tellides on ju need raamatud kallimad kui Apollost ostes. Vastavalt siis 154EEK või 163 EEK Apollo 125 EEK vastu. Eks mõlemast poest saa teatavatel tungimustel kah natuke soodustust (näiteks 125 taandub Apollos 118.80 peale). Pealegi kui just netist tellida siis antud teenust pakub ka Apollo http://www.suomalainen.com/sk/frameset_ns.jsp aga sealsed hinnad on isegi Krisost kallimad.
Mangast veel niipalju, et mul läks lugedes vahepeal Inglismaalt pärit vaimude väljaajaja John Brown ja naispeategelane segamini kuna nad on lihtsalt nii sarnased.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Esm Nov 13, 2006 16:01 Teema:
|
|
|
piuxu kirjutas: | yuna kirjutas: | piuxu kirjutas: | www.kriso.ee
jap. ma lähen sinna poodi kohale järgmine nädal.  |
Miks mitte netist tellida? Säästab vaeva. Kohapeal neil seda kohe kindlasti pole. |
Noo ma niiehknaa satun tartu ma ei lähe spetsiaalselt sellepärast, ma lähen vaatan tuttavaid üle ja siis poodidesse. Niiet ei ole spetsiaalselt ja tartust tlna pakk on suht kallis ka. _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Esm Nov 13, 2006 16:30 Teema:
|
|
|
yuna kirjutas: | tartust tlna pakk on suht kallis ka. |
Saatmine on hinna sees.
Aga sellega pean küll nõustuma, et Apollost on odavam... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Teis Juun 12, 2007 14:00 Teema:
|
|
|
Ma tellisin just Krisost 7. vol'i, kuna Anime stoori jäi poolikuks minu jaoks ja ma tean, et ep. 25 lõppes vol 6.'ga. Muidu mulle meeldib. Aaa ja, et te teaksite: Mangal on 10 vol'i, mitte 9. _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
|