|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Püh Nov 12, 2006 18:54 Teema: Animetegelaste juuksevärvid.
|
|
|
RTL2es on selline asi nagu Pokito TV. Seal ükskord räägiti, et animetegelaste juuksevärvid omavad tähendust. Mustad sinakad juuksed pidid sümboliseerima üksindust ja elegantsi nagu Nico Robin One Piece-st, punased keevaverelisust (Nagu Nami One Piece-st.), roheliste juustega animetegelased on sageli rahulikud ja hoiavad tagaplaanile, aga kui võidelda tuleb siis on nad väga ägedad (Näiteks Zoro One Piece-st, magab väga palju aga võitluses annab endast kõik.), blondide juustega tegelased võivad olla armsad ja abitud aga ka isekad, pruunide juustega meestegelased võivad aga olla arad, näiteks Manta Shaman Kingist.
On keegi millestki sellisest kuulnud? Äkki oskab mu loetelu täiendada, näiteks mida sümboliseerivad mustad, lillad ja roosad juuksed?
Viimati muutis seda Monkey D. Ruffy (Esm Dets 11, 2006 18:39). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Nov 12, 2006 19:19 Teema:
|
|
|
Kõlab isegi suht loogiliselt.
Tahaks teada, mis tähendavad need lillad ja roosad värvid, neid ju päriselus niisama ei kohta, samas animes on need värvid vägagi tavalised. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Teis Nov 14, 2006 22:43 Teema:
|
|
|
Pruunide juustega meestegelased? Arad? Proovige te ainult D'd (Vampire Hunter D'st) araks nimetada. Ma ei nimetaks ka sealset roheliste juustega tädi, kes puude sisse sulada suutis tahaplaanile hoidvaks ja rahulikuks. Ma isiklikult arvan, et mõnes animes võivad need ju tähendust omada, kuid suuremas osas siiski mitte. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Teis Nov 14, 2006 22:59 Teema:
|
|
|
Ma ei julgeks väita, et kõigil sedasi on. Vahel küll tõepoolest tuleb ette, et juuksevärv väljendab tegelase iseloomu, aga ma arvan, et juuksevärv valitakse pigem nii nagu autorile meeldib, mitte, et vaatajale vihjata midagi. Aga no mine sa tea, vahel ikkagi tuleb ette, et juuksevärvi jagavad sama iseloomuga tegelased. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Nov 14, 2006 23:16 Teema:
|
|
|
Rurouni Kenshin - väga hea näide minu arust. Kui Kenshin on rändur, siis on ta juuksed tumepunased, peaaegu pruunid, siis on ka Kenshin pigem arglik ja rahulik, saab Kaoru käest peksa jne. Nii kui lahinguks läheb, ama kakeru ryu no hirameki, vat siis on juuksed peas nagu tulekahju. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Kolm Nov 15, 2006 00:02 Teema:
|
|
|
Cliodna kirjutas: | Pruunide juustega meestegelased? Arad? Proovige te ainult D'd (Vampire Hunter D'st) araks nimetada. Ma ei nimetaks ka sealset roheliste juustega tädi, kes puude sisse sulada suutis tahaplaanile hoidvaks ja rahulikuks. Ma isiklikult arvan, et mõnes animes võivad need ju tähendust omada, kuid suuremas osas siiski mitte. |
Esiteks ma ütlesin, et pruunide juustega meestegelased võivad olla arad, mitte, et see kõigi kohta käiks. Ja mis puutub rohelistesse juustesse, siis ma väljendusin võib-olla pisut valesti, kui kasutasin väljendit tagaplaanile hoidev. Need, kes on vaadanud One Piece´i teavad Zorrot ja tema iseloomu. Ta on kinnine ja armastab palju magada, kuid lahingus on ta üsna segane. Tal on mitmetahuline iseloom ja rahulikkus on vaid üks osa sellest.
Juuste värv võib sümboliseerida tegelaste iseloomu, kuid iga tegelane on erinev ja tema iseloomul võib olla erinevaid tahke. Juuste värv võib sümboliseerida vaid üht tahku, nagu Zorro puhul tema pidevat magamist.
Erinevad värvid võivad sümboliseerida rohkemaid iseloome, kui need mida mina siin üles loetlesin. Kahjuks ma ei mäleta ka enam kõiki tähendusi, kuid neid oli kindlalt rohkem, kui need mis ma siia kirja panin.
Mis puutub rohelistesse juustesse ja kinnisesse iseloomu Zoro puhul, siis tuli mulle meelde veel üks roheliste juustega animetegelane, kes on samuti kinnise iseloomuga. Selleks isikuks on Lyserc Shaman Kingist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Kolm Nov 15, 2006 15:01 Teema:
|
|
|
Tegelikult ma mõtlesin järgi ja noh võib ju ka selle õigeks pidada.
Aga mulle miskipärast tuleb koguaeg Bleach mõttesse.
Seal oli ju Ichigo ja Inoue (vist oli selline nimi) mõtlemad oran¾ide juustega ja ma oletaks, et oran¾ peaks olema selline keevavereline ja ärrituv vms, sest Ichigo nagu oli, aga Inoue oli täielik vastand 60 episoodi vältel vähemalt, sest ma pole rohkem viitsinud vaadata, sest mulle ei meeldi see kuradi taeva ja põrgu ja tondiküti värk.
Aga no tegelikult jah, eks tegelase iseloom ka ikkagi määrab juuksevärvi, sest peale Bleachi ei tule eriti palju kohe meelde midagi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Kolm Nov 15, 2006 15:31 Teema:
|
|
|
eks mingi seos juustel (värv ja stiil) ja iseloomul võib olla, aga see pole kindlasti absoluutne tõde mida iga anime korral rakendada saab. kasvõi näiteks Aria ja Naruto. ühesugused juuksevärvid, aga vastupidised iseloomud (Akari-Sakura (roosa), Alicia-Naruto (kollane)). |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Nelj Nov 16, 2006 19:01 Teema:
|
|
|
Väike täiendus. Punane sümboliseerib ka seiklushimu nig valge sümboliseerib hämmastavaid olendeid ja uskumatuid võimeid nagu Inuyasha ja Sesshoumaru Inuyashast. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|