Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Laup Nov 11, 2006 23:15 Teema: RTL2 Naruto algus.
|
|
|
Kas keegi teab, mis alguslaulu ja -videot RTL2 Naruto puhul kasutab?
See ei ole ei Jaapani ega Ameerika ametlik algusteema. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Laup Nov 11, 2006 23:39 Teema: Re: RTL2 Naruto algus.
|
|
|
Monkey D. Ruffy kirjutas: | See ei ole ei Jaapani ega Ameerika ametlik algusteema. |
Järelikult on see Saksa ametlik algus.
RTL 2 teeb minu mäletamist mööda ise animede opening theme'id.
http://www.youtube.com/watch?v=S1ebtuNirWo - selline see algus siis ongi. Kas just kehvake, aga imelik küll. |
|
Tagasi üles |
|
 |

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Püh Nov 12, 2006 00:21 Teema:
|
|
|
Tänan sind. Olen seda algust juba kaua otsinud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ritsikas

Liitunud: 4 Veeb 2006 Postitusi: 229 Asukoht: Tallinn /Mustamäe
|
Postitatud: Püh Nov 12, 2006 01:53 Teema:
|
|
|
Üks nõmedamaid algusi ültse. Võtta klipid ja imelik laul ja saad ise ka sellise teha. Muidu on mulle saksa algus laulud väga meeldinud aga Naruto omadega on nad tõsiselt metsa läinud! _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Nov 12, 2006 02:00 Teema:
|
|
|
Kuigi igal juhul on saksa alguslaul parem, kui ameeriklaste oma. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Püh Nov 12, 2006 08:32 Teema:
|
|
|
Ma pole Ameerika versiooni näinud ega kuulnud, aga peale Saksa versiooni nägemist ja kuulmist, et see halvem on, ei taha ma Ameerika oma mitte kunagi näha ega kuulda.Õudne.Miks nad ei või Jaapani oma kasutada, kas teeb haiget või maksab midagi või mis?Sedasi ikka ei tehta.Dubleerimine on niigi õudne, neil on vaja alguslaulud ka ära rikkuda, mitte et see uus uudis oleks, aga juba lihtsalt. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Nov 12, 2006 10:34 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Ma pole Ameerika versiooni näinud ega kuulnud, aga peale Saksa versiooni nägemist ja kuulmist, et see halvem on, ei taha ma Ameerika oma mitte kunagi näha ega kuulda.Õudne.Miks nad ei või Jaapani oma kasutada, kas teeb haiget või maksab midagi või mis?Sedasi ikka ei tehta.Dubleerimine on niigi õudne, neil on vaja alguslaulud ka ära rikkuda, mitte et see uus uudis oleks, aga juba lihtsalt. |
Nad tahtsid kogu sarja ühtlustada.
Ja vajuta palun tühikut pärast igat lauselõpumärki. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Nov 12, 2006 11:51 Teema:
|
|
|
Olen ühe kõrvaga seda kuulanud ja korra silmanurgast näinud, ei jätnud head muljet. Homme vaatan põhjalikumalt. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Nov 12, 2006 13:35 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | raidomees kirjutas: | Ma pole Ameerika versiooni näinud ega kuulnud, aga peale Saksa versiooni nägemist ja kuulmist, et see halvem on, ei taha ma Ameerika oma mitte kunagi näha ega kuulda.Õudne.Miks nad ei või Jaapani oma kasutada, kas teeb haiget või maksab midagi või mis?Sedasi ikka ei tehta.Dubleerimine on niigi õudne, neil on vaja alguslaulud ka ära rikkuda, mitte et see uus uudis oleks, aga juba lihtsalt. |
Ja vajuta palun tühikut pärast igat lauselõpumärki. |
Mis mõttes ühtlustada? Kas selles mõttes, et kuna algused peegeldavad seda, mis sarjas nende algustega episoodide ajal toimub, siis ei oleks vaatajal võimalik arvatagi, mis edasi võib juhtuda? Aga kui Jaapani algused nii on juba tehtud siis peakski see nii jääma?
Pealegi tüütab üks ja sama algus pikapeale ära. See on ka omaette rõõm, kui vahelduseks uus algus tuleb. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Nov 12, 2006 16:17 Teema:
|
|
|
Monkey D. Ruffy kirjutas: | Ummi kirjutas: | raidomees kirjutas: | Ma pole Ameerika versiooni näinud ega kuulnud, aga peale Saksa versiooni nägemist ja kuulmist, et see halvem on, ei taha ma Ameerika oma mitte kunagi näha ega kuulda.Õudne.Miks nad ei või Jaapani oma kasutada, kas teeb haiget või maksab midagi või mis?Sedasi ikka ei tehta.Dubleerimine on niigi õudne, neil on vaja alguslaulud ka ära rikkuda, mitte et see uus uudis oleks, aga juba lihtsalt. |
Mis mõttes ühtlustada? Kas selles mõttes, et kuna algused peegeldavad seda, mis sarjas nende algustega episoodide ajal toimub, siis ei oleks vaatajal võimalik arvatagi, mis edasi võib juhtuda? Aga kui Jaapani algused nii on juba tehtud siis peakski see nii jääma?
Pealegi tüütab üks ja sama algus pikapeale ära. See on ka omaette rõõm, kui vahelduseks uus algus tuleb. |
Ei nad tahtsid, et sari ühtlaselt halb oleks. Kui nad juba ära dubbisid - miks mitte panna ka üks kole laul algusesse? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Viimati muutis seda Ummi (Esm Nov 13, 2006 18:26). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Nov 13, 2006 18:14 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Monkey D. Ruffy kirjutas: | Ummi kirjutas: | raidomees kirjutas: | Ma pole Ameerika versiooni näinud ega kuulnud, aga peale Saksa versiooni nägemist ja kuulmist, et see halvem on, ei taha ma Ameerika oma mitte kunagi näha ega kuulda.Õudne.Miks nad ei või Jaapani oma kasutada, kas teeb haiget või maksab midagi või mis?Sedasi ikka ei tehta.Dubleerimine on niigi õudne, neil on vaja alguslaulud ka ära rikkuda, mitte et see uus uudis oleks, aga juba lihtsalt. |
Ei nad tahtsid, et sari ühtlaselt halb oleks. Kui nad juba ära subbisid - miks mitte panna ka üks kole laul algusesse? |
Hmm, sa siis arvad, et subbimine on halb? Kui nad seda dubbimise asemel tegid, siis see teeb asja minu arust paremaks, mitte halvemaks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Nov 13, 2006 18:26 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: |
Hmm, sa siis arvad, et subbimine on halb? Kui nad seda dubbimise asemel tegid, siis see teeb asja minu arust paremaks, mitte halvemaks. |
Käsi libises, mõtlesin dubbimist. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ritsikas

|
Postitatud: Teis Nov 14, 2006 00:55 Teema:
|
|
|
Robin, komadori kirjutas: | Pean tunnistama et ameerika oma on parem..Tegelikult on ameerika oma isegi HEA..Kuigi Jaapani oma on ikka 100% parem.. |
Nõustun, et Jaapanlaste oma on parim. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
Postitatud: Teis Nov 14, 2006 16:31 Teema:
|
|
|
Jah..Jaapani openingud on kõige parimad..ja veel see asi et kui ma bearshareist jaapani laule otsisin siis nägin mingit One Piecei laulu ja tõmbasin..kui kuulama hakkasin siis alguses ütles üks ameeriklane midagi siukest "There once was time when pirates was here" vaimuka(enda arust) häälega..ja siis hakkas mingi mustanahalise lauldud (vist..) räpp millel sõnad olid umbes siukesed "Yo yo yo..we got to find da treasure.Yo yo theres a treasure yo yo!"..See jutt oli mõnes-mõttes mõttetu aga igatahes see laul oli näide Ameeriklaste anime rikkumisest.. _________________
Kui sa siia vajutad siis sa oled lahe
See pole vampiiri mäng..See on DS-play..Vajuta
740011
924 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ritsikas

|
Postitatud: Teis Nov 14, 2006 17:25 Teema:
|
|
|
Robin, komadori kirjutas: | Jah..Jaapani openingud on kõige parimad..ja veel see asi et kui ma bearshareist jaapani laule otsisin siis nägin mingit One Piecei laulu ja tõmbasin..kui kuulama hakkasin siis alguses ütles üks ameeriklane midagi siukest "There once was time when pirates was here" vaimuka(enda arust) häälega..ja siis hakkas mingi mustanahalise lauldud (vist..) räpp millel sõnad olid umbes siukesed "Yo yo yo..we got to find da treasure.Yo yo theres a treasure yo yo!"..See jutt oli mõnes-mõttes mõttetu aga igatahes see laul oli näide Ameeriklaste anime rikkumisest.. |
Mine kuula Bleach-i üht algus laulu...4 vist. Kui tõlget ei vaataks siis arvakse, et on KÕIKE muud kui inglis keel Laulu nimi on vist " Tonight Tonight Tonight" _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Nov 14, 2006 21:52 Teema:
|
|
|
Robin, komadori kirjutas: | Jah..Jaapani openingud on kõige parimad..ja veel see asi et kui ma bearshareist jaapani laule otsisin siis nägin mingit One Piecei laulu ja tõmbasin..kui kuulama hakkasin siis alguses ütles üks ameeriklane midagi siukest "There once was time when pirates was here" vaimuka(enda arust) häälega..ja siis hakkas mingi mustanahalise lauldud (vist..) räpp millel sõnad olid umbes siukesed "Yo yo yo..we got to find da treasure.Yo yo theres a treasure yo yo!"..See jutt oli mõnes-mõttes mõttetu aga igatahes see laul oli näide Ameeriklaste anime rikkumisest.. |
Jah, ma vist tean, mis laulu sa mõtled. Võrreldes jaapanlaste One Piece`i openinguga ei kannata ameeriklaste oma tõesti eriti kriitikat. Pealegi kas ameeriklased ei teinud One Piece-le kogu sarjaks ainult ühe openingu, nagu Narutolegi? Selline asi ärritab tõesti. Ja mis puutub ameeriklaste dubleeringusse, siis esiteks ei sobi nende hääled anime tegelastele üldse ja teiseks ameeriklaste dubleerijad loevad ilma eriliste emotsioonideta, et lihtsalt teeme ära ja kõik. See võtab anime vaatamise mõnust suure tüki ära. Sakslased dubleerivad minu arust küll paremini, kui ameeriklased, kuigi jaapanlaste originaalhäälte vastu ei saa keegi. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Nov 14, 2006 22:52 Teema:
|
|
|
Ok väga tore ju, aga hmm, hmm, me kaldume teemast juba kõrvale. |
|