Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Teis Nov 07, 2006 13:44 Teema: Paranoia Agent
|
|
|
Genre: Psychological thriller
Tegevus toimub tänapäeva jaapanis , kus emotsionaalselt nurkaaetud inimesi ryndab keegi "mystiline" kuldse pesapalli kurikaga...
dsiisas kyll irw kui aus olla siis ma kirjutasin siia mingi 10 rida et kui tore ja huvitav se ikka on a kui yle hakata lugema siis se juu rikub vaatamis mõnu ära seega leppige 2 reaga ja vaadake ise.
Seda ka et se animeseep on mõeldud 16+ vaatajatele (irw) seega ma kahtlustan et nooremad animesõbrad hakkavad seda vaadates aigutama...
 _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Nov 07, 2006 19:49 Teema: Re: Paranoia Agent
|
|
|
c0en kirjutas: | Seda ka et se animeseep on mõeldud 16+ vaatajatele (irw) seega ma kahtlustan et nooremad animesõbrad hakkavad seda vaadates aigutama... |
Ära liialt kahtlusta. Väga hea anime on. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Teis Nov 07, 2006 21:27 Teema:
|
|
|
pikk ta on muidu? |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Teis Nov 07, 2006 22:02 Teema:
|
|
|
electra kirjutas: | pikk ta on muidu? |
13 osa.
Mulle alguslugu päris meeldis. Maromi oli kah päris nunnu koer.
Imelik, et c0en kirjutab ühest sarjast mida mina ka näinud olen. Mõtlesin, et ta on juba kõik ära näinud ja nägemata on vaid need mida veel tehakse. |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Teis Nov 07, 2006 22:53 Teema:
|
|
|
Esimest osa kord vaatasin, aga siis see mind eriti ei julgustanud vaatama.
Aga nüüd kui seda juba c0en soovtab siis peab asja uuesti käsile võtma. _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

|
Postitatud: Teis Nov 07, 2006 22:59 Teema:
|
|
|
irw
paraku nad ei jõua niipalju teha scifid kui ma jõuan vaadata ning sellest tulenevalt olen lihtsalt läinud yle muudele naljadele
Mida ma võin ka teistele julgelt soovitada nt.
//
Tenshi Na Konamaiki - väga seff nalja nabani
//
Cromartie High School - ei no seda peab ikka ise vaatama
//
Kogepan - kypsise elulugu
//
Oruchuban Ebichu- a sellest on siin juba räägitud (ma küll ei mäleta mis teemaall sellest räägiti kuid pisike scrrncaps (Lugu räägib rääkivast hamstrist , tema omanikust kontoridaamist kes on mingi 25 või oli se nyyd 26 ning tema boifrendist kes käib kylas iga teine päev...; osasid on 24 ning iga osa on kuskil 9 minta pikk aga no millised osad... mittemidagi roppu ,elu läbi targutava hampstri silmade )
//
REC -irw
Tegelikult ma ytlen ausalt syydi on kiire internet mis on lihtsalt saatanast ma ytlen ausalt ei möödu päevagi kui mul arvutis uued animed ei oleks.
ELAGU ELIONI DIGI TV !!! _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female
Viimati muutis seda c0en (Kolm Nov 08, 2006 08:41). Kokku muudetud 4 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Teis Nov 07, 2006 23:03 Teema:
|
|
|
Sa oled nagu 'anime jeesus' kes toob meieni sõnumeid sealt loojuva päikse poolt. _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Nov 07, 2006 23:45 Teema:
|
|
|
c0en kirjutas: | Kogepan - kypsise elulugu |
[insert family member here] on sul küpsis. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

|
Postitatud: Teis Nov 07, 2006 23:52 Teema:
|
|
|
kylmkapiotsas terve hunnik kuid ykski neist pole y lekypsend _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
|