Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Reede Nov 03, 2006 15:44 Teema: Ülevaated=?
|
|
|
Ma vaatasin, et ühtegi uut ülevaadet pole ilmunud terve viimase aasta jooksul. Kas see on tingitud sellest, et keegi ei saada neid, või pigem sellest, et lehte ei uuendata.
Küsimus esitatud lihtsalt sellepärast, et mul on sügav soov ühte kirjutada, aga mul tekiks hingeline trauma, kui keegi seda lugeda ei saaks..
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Nov 03, 2006 17:07 Teema:
|
|
|
mangade ülevaated: http://www.baka.ee/foorum/viewtopic.php?t=768&highlight=%FClevaated
Seda just hiljuti uuendati ja sinna võib vabalt kirjutada
Siis vaata veel teemat: Uus Baka ja õpi sealt midagi
Ja siis uuri Anime osa sest seal ilmub iga osa aja tagant j'lle mingi ülevaade ja kui tahad sinna kirjutada siis lase käia ja keegi ei keela.
Ja siis otsi üles otsing ja loe seda enne uute teemade tegemist. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Reede Nov 03, 2006 17:34 Teema:
|
|
|
Tänan
Üldiselt ma ei ole just algaja foorumikasutaja ja oskan otsingut kasutada - tegin seda ka enne teema loomist, aga kas tõesti eeldatakse, et ma loen läbi kõik postitused, et saada infot, mida ma vajan?
Viimati muutis seda Piu (Reede Nov 03, 2006 17:52). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Nov 03, 2006 17:45 Teema:
|
|
|
piuxu kirjutas: | Üldiselt ma ei ole just algaja foorumikasutaja ja oskan otsingut kasutada - tegin seda ka enne teema loomist, aga kas tõesti eeldatakse, et ma loen läbi kõik postitused, et saada infot, mida ma vajan? |
jah
EDIT: tegelikult mitte _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Nov 03, 2006 21:52 Teema:
|
|
|
Kas ma haistan solvumist? See mida sa tulemuseks saad oleneb kõik sellest mida sa otsimisel kasutad. Pannud sõna *ülevaated* Ja sul poleks seda teemat vaja olnudki....
Edit: Vaatasin korra anime kategooriat siin foorumis ja juba samal lehel oli küll enam kui 1 ülevaade. Seda Võiks ju ikka arvata et enne foorumis midagi kirjutamist natuke eelnevat uurimustööd sellel lehel teed. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Reede Nov 03, 2006 22:26 Teema:
|
|
|
Ei, mina ei solvu inimeste peale.
Aga proovi sõna "ülevaated" otsingusse panna!
Ma ei tea, kas viga on minu loogikas, aga mina küll ei seostaks seda, et keegi foorumisse ülevaateid kirjutab sellega, et neid enam kodulehele ei panda...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Nov 03, 2006 22:45 Teema:
|
|
|
ma paningi sõna "ülevaated" otsingusse....
Palun lahti seletada mida sa oma viimase lausega täpselt mõtled. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Nov 03, 2006 22:53 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | ma paningi sõna "ülevaated" otsingusse....
Palun lahti seletada mida sa oma viimase lausega täpselt mõtled. |
Ta ütles, et tema aju töötab niimoodi, et ta ei seosta seda, et ülevaateid pannakse foorumisse sellega, et eraldi lehele enam ülevaateid ei panda. Ehk siis ta mõtles seda, et tema arvamuse kohaselt see eraldi lehel olev süsteem saab ka töötada samal ajal, kui kirjutatakse ülevaateid foorumisse. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Nov 03, 2006 23:08 Teema:
|
|
|
või nii  _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Reede Nov 03, 2006 23:54 Teema:
|
|
|
Jah. Tänan, Ummi. Tsk tsk, mimmu. Palun pane oma ülevaade kindlasti kirja ja saada meile, piuxu.
Aastane vaikus on tingitud sellest, et mina ja hjarg oleme olnud raskesti ametis elamisega ja keegi teine midagi ei saada meile (peale kammerer'i, kellega teen tema kaastööst juttu loodetavasti õige pea).
Nii et jah. Võiks võtta rahulikumalt selle naabrivalvega, et iga uus kasutaja siit kohe ei põgeneks...
 _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Laup Nov 04, 2006 09:53 Teema:
|
|
|
Tänan vastuse eest