Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Esm Okt 16, 2006 23:04 Teema: Ouran Host Club
|
|
|
tundub esmapilgul olevat lihtsalt bishounen, samas on see siiski midagi enamat.
Haruhi on lihtklassist õpilane kes stipendiumit saades on sattunud kõrgklassi kooli kus tähtsus on esmalt staatusel ja siis alles rahal (kuigi see ei tähenda, et seda seal õpilastel vähe raisata oleks.) koolis ringi hulkudes ja rahulikku kohta otsides satub ta muusikaruumi nr 3 kus pesitseb võõrustajate klubi kus kenad poisid, kellel on aega ülearu, lõbustavad samamoodi ajakülluses suplevaid neide kasutades igaüks oma võlusid.
pettumuse tõttu, et klubiruumi sattus poiss
ning järgneva norimise pärast ajab Haruhi ümber 8 millionit jeeni maksva vaasi ning satub nö võlaorjusesse, esialgu liimete teenriks, pärast...
juba esimese osa lõpus on piisavalt huvitav pööre loos, et tekitada huvi edasi vaatamiseks ning hetkel ei pea kahetsema, et olen ka rohkem vaadanud. humoorikas ning kohati ka südamlik, viienda osa lõpus tuli millegipärast Fruits Basket meelde (sari, mida igaühele, va ainult äkt¹ioni ausdtajatele, soovitan). kui esimese osa algus ning esialgne mulje, et sari ainult bishouneni ning yaoi poole kaldub, eemale ei peleta, siis soovitan igaljuhul vaadata. väärt kasvõi ainult meelelahutusena kui keegi midagi muut sealt ei leia. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yokai

|
Postitatud: Esm Okt 16, 2006 23:13 Teema:
|
|
|
Paistab huvitav... vaatan, siis kui mul aega on. _________________
変態 |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Teis Okt 17, 2006 09:47 Teema:
|
|
|
Mainimata ei saa jätta teatud visuaalseid efekte, mis parajat huumorit lisavad. Näiteks kui ma esimese osa lõpuks pihta sain, miks need lambipirnid järjest põlema süttisid, siis sai omaette irvitatud. Ja siis näiteks ka nool, mis juba vist Haruhi saali sisenemisest saati vaasi peale näitas. Sellist vihjamist, et midagi nüüd varsti juhtub, on edaspidi veel. Et omamoodi naljakas värk.
Lisaksin veel, et tegemist ei ole ainult komöödiaga, kuigi algselt võib sedasi tunduda, vaid loo arenedes tuli vähemalt minu jaoks välja ka muu sisu(kes, miks, kuidas klubisse sattus), millega seoses võiks minu arust anidb zhanrite hulka ka draama lisada näiteks. Aga eks igaüks võib ise vaadata ja näha. |
|
Tagasi üles |
|
 |
gravitation bishounen labu

|
Postitatud: Teis Okt 17, 2006 10:46 Teema:
|
|
|
ma ka panin just selle tõmbama, eks siis hiljem saan komentaare jagada mida mina arvan...
aga tundub päris huvitav  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Okt 17, 2006 14:22 Teema:
|
|
|
Olen lõpuni näinud : P
Tõusis peale esimesi osasid kohe lemmikuks! Mõnikord pidin naeru pärast korraks pausi nupule vajutama, sest lihtsalt nii naljakas oli. Animatsioon ja sellised pisivihjed, mida zork mainis, on head : )
Mis puutub yaoi'sse, siis ma nimetaks shounen-ai'ks, kuigi ka see pole päris õige. Hikaru ja Kaoru, kaksikutest vennad, kasutavad sellist 'keelatud suhte' värki müügiartikklina, millega tüdrukuid lõbustada. Pole tõsiseltvõetav teema. Seda tõestavad ka sarja keskemalpoolt tulevad kuni lõpuni minevad osad. Samas...sarja algus võib tõesti shounen-ai maigu suhu jätta, aga kindlasti mitte yaoi.
Lõpp oli ühest otsast tore, teisest otsast valmistas aga pettumuse. Üks asi jäi lahtiseks. Sellised lahtised otsad võivad mõnikord päris korralikult häirida.
Kusjuures ma mõtlesin, et võiks Host Clubist ülevaate kirjutada selleks puhuks, et aasta ilma uute ülevaadeteta sai bakas täis. Ja mina olin ka see, kes viimasena kirjutas. Kahjuks aga pole jõudnud selleni ._. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Okt 17, 2006 14:55 Teema:
|
|
|
Olen natukene näinud ja meeldis. Anime on äärmiselt nauditav just igasuguste anime-likkude stseenide poolest....jah....... _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Teis Okt 17, 2006 15:01 Teema:
|
|
|
Vaatan seda hea meelega, ajab naerma ja teeb meeleolu mõnusaks. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Teis Okt 17, 2006 15:53 Teema:
|
|
|
Olen ka näinud ja oli kohutavalt tore.. Visuallselt kindlasti nauditav ja naljakas. Ja nõustun nagu Genky-gi nende vihjete asjus. Shounen-ai moodi muide mulle küll ei tundunud, ainult 1. osa algus. Mõte iseenesest oli lahe
Soovitan kõigile  _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
dakillabeib

|
Postitatud: Kolm Okt 18, 2006 08:37 Teema: ouran high
|
|
|
olen kõiki osasid näinud, üx naljakamaid
täiega meeldib, kunagi ei tüdine sellest ära  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ritsikas

Liitunud: 4 Veeb 2006 Postitusi: 229 Asukoht: Tallinn /Mustamäe
|
Postitatud: Kolm Okt 18, 2006 10:32 Teema:
|
|
|
Viimast osa pole näinud aga muidu see üks lemmikutes!
Ja päris kompub poisid ka  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Kolm Okt 18, 2006 22:39 Teema:
|
|
|
Tegelt, tuleb tunnistada, et mida rohkem sa vaatad seda animet, seda huvitavamaks ja asjalikumaks muutub.
Mõte on tõesti hea, sest see on midagi enamat, kui keskmine anime. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Püh Okt 22, 2006 09:59 Teema:
|
|
|
asi on väärt vaatamist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Star

|
Postitatud: Kolm Okt 25, 2006 16:54 Teema:
|
|
|
täitsa gay  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryujin

Liitunud: 1 Sept 2006 Postitusi: 252 Asukoht: Tartu, Ryugu-jo
|
Postitatud: Kolm Okt 25, 2006 18:07 Teema:
|
|
|
Spoiler> ei ole gay, sest klubi eesmärk on sebida/teenindada tüdrukuid ja haruhi , nagu hiljem avastatakse, on ka tüdruk. Aga kaksikud on küll natuke liiga lähedased... aga eks see ole sellise lihtsameelse huumori jaoks. Mulle näiteks lesbid ei ole vastumeelsed aga pededega on teine lugu (jõle vastikud on) aga arvan ilmselt nii kuna olen ise mees. Naised üldjuhul suhtuvad pededesse leebemalt aga mitte selle pärast et nad oleksid tolerantsemad... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Kolm Okt 25, 2006 20:01 Teema:
|
|
|
Ryujin kirjutas: | ,Mulle näiteks lesbid ei ole vastumeelsed aga pededega on teine lugu (jõle vastikud on) aga arvan ilmselt nii kuna olen ise mees. Naised üldjuhul suhtuvad pededesse leebemalt aga mitte selle pärast et nad oleksid tolerantsemad... |
off-off: Palun seleta...miks? Ma olen varem ka samasugust väidet kuulnud, kuid pole mõistnud miks. Ma mõtlen,et minul kui naissoost esindajal ei ole vahet kas on n-n või m-m suhe.
Edit: *et midagi ka teema kohast...
*nad oleksid reaalsuses ka täitsa armsad
 _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Kolm Okt 25, 2006 20:53 Teema:
|
|
|
Selle pildi peale tuliküll täiestitahtmine awwwwwww teha.
aww! _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Okt 25, 2006 21:55 Teema:
|
|
|
Ryujin kirjutas: | Spoiler> ei ole gay Mulle näiteks lesbid ei ole vastumeelsed aga pededega on teine lugu (jõle vastikud on) aga arvan ilmselt nii kuna olen ise mees. Naised üldjuhul suhtuvad pededesse leebemalt aga mitte selle pärast et nad oleksid tolerantsemad... |
Ma arvan, et see oleneb "pedest" ka!! Kui inimene on selline kes ei suru sulle ennast peale pole ju midagi hullu. Minul küll selle vastu midagi ei ole, peaasi, et mind rahule jäetakse.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Reede Okt 27, 2006 20:32 Teema:
|
|
|
Mul on koguaeg kahtlane tunne, et Weasley'd on põgenenud Host Clubi... _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Nov 01, 2006 23:16 Teema:
|
|
|
Vaatasin nüüd ka ära ja minu arust oli super hea anime!! Mulle meeldisid tegelased ja ka sisu (kuigi paar osa olid sellised kesised).  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Reede Apr 27, 2007 22:52 Teema:
|
|
|
Sain siis kah selle sarja läbi (kuna "Naruto" osad ei jõunud õigel ajal kohale).
Millegipärast oli enne vaatamist jäänud mulje, et tegu mingi padukomöödiaga aga nalja seal nagu eriti ei saanudki. Naljakaim oli vast see osa kui rikkad läksid vaesele plikale küll.
Teksti oli multika kohta ikka liialt palju ja kasutati päris keerulisi sõnu. Pidin kogu aeg tühikut litsuma, et oleks piisavalt aega tõlget lugeda ja aru kah saada.
Lõpp kiskus päris draamaks kätte ära. Tänu sellele meeldiski sari veel rohkem. Enamvähem õnnelik lõpp oli kah OK.
Ega siis minulgi ei jää muu üle kui soovitada... _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|