Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Reede Okt 27, 2006 20:20 Teema: Tulevased vaatamisväärsed filmid eesti kanalitel
|
|
|
Mina juhtusin üle pika aja telekava sisse vaatama. Tavaliselt ma seda ei tee, kuid enda õnneks ma märkasin seal midagi, mis on vaatamisväärt.
Siis ma mõtlesingi, et siia võiksid inimesed panna oma soovitused, mis on tulemas Eesti kanalitelt ja mida võiks näha. See oleks hea vaheldus minusgustele, kes viimasel ajal käivad vaid koolis ja kodus vaatavad Ouran Host Club'i ja siis lähevad anime üledoosis magama
NB:Inimesed võiksid ka kommeteerida oma soovitust.
Mängufilm Me polegi abielus! ( We`re Not Married, USA 1952 )
tv3
28.10 (Täna!)
kell 3:40
romantiline komöödia
"Kohmakas ja käpardlik kohtunik on läbi viinud mitmeid illegaalseid abielutseremooniaid ning oma näpuvea avastab hädavares alles 30 kuud hiljem. Seepeale peab viis abielupaari silmitsi seisma asjaoluga, et nad ei ole tegelikult seaduslikult abielus. Nende seas on näiteks Ramona ja Steve, kes teineteist lausa jälestavad, kuid sõlmisid abielu, et saada mahlaka raadiolepingu; abielupaar, mis omavahel pea et sõnagi ei vaheta; pururikas naftamagnaat oma kullakaevajast naisukesega, kes jahib tema varandust ning sõdur Willie Fisher, kes valmis minema Korea sõtta ja keda jääb ootama lapseootel kaasa... Segadust, kui palju. Rezhissöör: Edmund Goulding Osades: Ginger Rodgers, Fred Allen, Marilyn Monroe, David Wayne " (www.kava.ee)
*ausalt öeldes, ei oska ma filmi kohta midagi öelda. Lihtsalt Monroe ja 1952 on minu jaoks hetkel piisav põhjus  _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Reede Okt 27, 2006 21:00 Teema:
|
|
|
oi kui tore, et eesti kanalid väärtfilme ja muidu häid saateid-filme ikka normaalsel ajal näitab. 3:40 ongi paras aeg ju perega teleka ette koguneda ja midagi head vaadata.
/end of sarcasm. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Laup Okt 28, 2006 08:38 Teema:
|
|
|
TV3'st ja Kanal 2'st tavalistelt eriti mingeid väärt filme ei leia, kuigi mõnikord nad sinna siiski eksivad . Tavaliselt olen näinud väga häid filme ETV's (nii palju kui ma viitsin telekat vaadata). ETV's näitab isegi üle aasta umbes mõne anime, või vähemalt varem näitas(pole tglt väga kindel selles ). _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Laup Okt 28, 2006 12:59 Teema:
|
|
|
Mina leidsin kell 2 öösel, et pagan ETV'st tuli Internal Affairs ja mina nägin ainult lõputiitreid. Kahju, kahju... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Laup Okt 28, 2006 18:04 Teema:
|
|
|
Me polegi abielus! on suurepärane film minu arvated. Mul ei olnud küll seekord võimalik seda vaadata, kuid umbes aasta tagasi oli TV3`es Ameerika filmiklassikale pühendatud öö ja teiste filmide hulgas näidati ka seda. Oli väga positiivne üllatus.
Midagi soovitada hetkel ei oskagi, kuna pole viitsinud järgmise nädala kava veel uurida ja üldse on selle telekavaatamisega viimasel ajal nii nagu on.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
zero

|
Postitatud: Laup Okt 28, 2006 19:24 Teema:
|
|
|
Nädala keskel võib kanal2 õhtuste mängufilmide hulgast päris puhast kulda leida. See Teisipäev oli üks spetsiaalselt teleekraanidele tehtud Steven Seagal'i 2005. aasta meistriteos. Mees on ikkagi kuues dan Aikidos. _________________ Jäi kui rott lõksi vahele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Laup Okt 28, 2006 21:03 Teema:
|
|
|
<köhatab vaikselt rusikasse> Mul pole Seagal'i vastu eriti midagi, kuna igasugused kaklustega filmid on mulle enamjaolt vaadatavad(kui mitte muu, siis stseenid kakluste endaga vähemalt), kuid kullaks ma küll ei julgeks neid nimetada. Lehitsesin ka imdb.com'is Seagal'i filmograafiat ja ainult mõne filmi hinnang küündis üle 5 punkti, 6.4 oli vist kõige kõrgem hinne üldse. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Laup Okt 28, 2006 23:42 Teema:
|
|
|
Võin eksida, kuid minuarust näitas TV3 paar kuud tagasi öösel Noah Baumbach´i Kicking and Screaming´ut. Juhtusin eile seda filmi dvd-lt vaatama ja tuli tuttav ette. Nii, et isegi Criterioni standardile vastavad teosed satuvad juhuslikult meie teleekraanidele.  _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Püh Okt 29, 2006 12:33 Teema:
|
|
|
zero kirjutas: | Nädala keskel võib kanal2 õhtuste mängufilmide hulgast päris puhast kulda leida. See Teisipäev oli üks spetsiaalselt teleekraanidele tehtud Steven Seagal'i 2005. aasta meistriteos. Mees on ikkagi kuues dan Aikidos. |
ma nüüd ei oska öelda kas sa ütlesid seda sarkasmiga või tõsiselt. sarkastilisest seisukohast olen minagi tõeline seagali fänn. nii rajusid filme vist oskab lisaks temale ainult chuck norris teha. ja chuck norris ju ei maga, ta ootab. ahjaa, vandamme ka (temalt muideks oli üle-eelmine nädal k2 pealt täiesti talutav vanglaflick).
aga seagali ning tema 6.dani ei tasuks väga tõsiselt võtta. chuck oli vähemalt _päriselt_ karate maailmameister.
aga teisipäevad on jah toredad ajad, k2 näitab ikka igasugu huvitavaid asju! |
|
Tagasi üles |
|
 |
zero

|
Postitatud: Püh Okt 29, 2006 19:01 Teema:
|
|
|
Ikka sarkastilisest seisukohast vaadates. Tegelikult pole ma kunagi ühtegi tema filmidest lõpuni viitsinud vaadata, kuid ma tean päris paljusid mehemürakaid, kellel see nimi silmad särama lööb. _________________ Jäi kui rott lõksi vahele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Esm Okt 30, 2006 13:56 Teema:
|
|
|
zero kirjutas: | Ikka sarkastilisest seisukohast vaadates. Tegelikult pole ma kunagi ühtegi tema filmidest lõpuni viitsinud vaadata, kuid ma tean päris paljusid mehemürakaid, kellel see nimi silmad särama lööb. |
hehee, same here
vahest on muidugi vahva selliste meeste filme vaadata, kuigi ausaltöelda ega neid tõesti lõpuni vaadata ei suuda. isegi lahedama äraolemise juures läheb raskeks... |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Esm Okt 30, 2006 22:02 Teema:
|
|
|
kõigi seagali fännide rõõmuks tuleb järgmisel nädala teisipäeval vist kanal 2-st tema peamine meistriteos "On Deadly Ground". ETV näitab samal ajal saksa filmi "NaPolA", mis peaks hea olema.
järgmisel laupäeval tuleb ETVs öö läbi õudusfilme, millest huvitavamad on alguses, "Open Water" ja Takashi Miike "Chakushin Ari". ja soome nelosest on "The Silence of the Lambs". _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Teis Okt 31, 2006 11:45 Teema:
|
|
|
"Chakushin Ari" tahaks küll ära vaadata.
Siin on Snowblood Apple`i arvustus, kui kedagi huvitab.
http://www.mandiapple.com/snowblood/chakushinari.htm
Omaltpoolt julgeks soovitada prantsuse õudusfilmi Kõrgepinge "Haute Tension" (pühapäeva hommikul kl. 05:45). Seda vist juba näidati mõni kuu tagasi ETV-st, kuid vaatan meeleldi uuest.
Tundub, et tuleb tore laupäevaöö. Mulle nii meeldib öösiti filme vaadata.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
JustinCase

|
Postitatud: Teis Okt 31, 2006 23:39 Teema:
|
|
|
Neljapäeval 21:35 GEISHA, ETV-s _________________ I beat my wings and fly in to the arms of gods |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Kolm Nov 01, 2006 15:13 Teema:
|
|
|
JustinCase kirjutas: | Neljapäeval 21:35 GEISHA, ETV-s |
See on see koht, kus ma viskan põrandale pikali, hakkan rusikatega taguma ja jonnin: "Ei tohi olla sel ajal!!1". _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Reede Nov 03, 2006 14:18 Teema:
|
|
|
Nii, kas keegi siis vaatas ka seda dokumentaali? Mina jäin küll väga rahule. Oli päris huvitav teada saada, et ega jaapanlaste endigi hulgas ei ole päris täpset ettekujutust, et mida täpselt need geishad siis ikkagi teevad ja päris levinud on eksiarvamus nagu geishad oleksid prostituudid (või midagi sinnapoole), enam-vähem nagu läänes.
Huvitav, kas piisavalt raha välja käies oleks võimalik geishad ka ilma nende sõjamaalinguteta tellida? Ma saan aru küll, et traditsioonid ja mis kõik veel, aga minu meelest on normaalne naisenägu ilma selle krohvita ikka palju kaunim.
Muud siia lisada polegi, ootan suure huviga juba laupäevaööd.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Reede Nov 03, 2006 15:21 Teema:
|
|
|
Mhh, seal oli ilusti ära seletatud, miks nägu on valgeks värvitud.
Hea saade oli, näitas, mis on tegelik hind(materiaalne ja vaimne), et saada geishaks. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Nov 03, 2006 17:02 Teema:
|
|
|
Aga ainult Tänapäeva geishaks. Vanasti ikka igaüks ei saanud. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
poizzz123 sumimasen

|
Postitatud: Laup Nov 04, 2006 01:27 Teema:
|
|
|
Ahoi kõigile!!!
Geisha HoTDok'i vaatasin kah ära!! Nagu Dejiko-nyo juba ära mainis panin ka mina tähele seda kohta, et jaapanlastel endil pole kah täpset ettekujutust geishast!! Minu meelest oli väga põnev dok ja loodame, et korratakse kah siis saaksid need kah näha, kellel see nägemata jäi.
Ja film mille Dejiko-nyo veel ära nimetas oli "Üks vastamata kõne", proovin kah ära vaadata!!
01:10 Õudusfilm Üks vastamata kõne (One missed Call, Jaapani 2003)
Yumi mitu sõpra on jõhkralt tapetud. Enne surma said nad telefonile salapärase sõnumi. Yumi asub saladust lahendama koos Hiroshiga, kelle õde on samuti tapetud. Kuid peagi heliseb ka Yumi telefon ja ta peab võitlema juba iseenda elu eest. Re¾issöör Takashi Miike. _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Püh Nov 05, 2006 10:52 Teema:
|
|
|
poizzz123 kirjutas: | 01:10 Õudusfilm Üks vastamata kõne (One missed Call, Jaapani 2003) |
nägin ära. peaks mainima, et vähemalt terve selle aasta parim film mida ma üldse olen näinud, missiis et juba veidi ehk aegunud (03 ikkagi). sisu on kenasti filmi kogupikkusele ära jaotatud, keerdkäike on vähemalt minule piisavalt. ja kui lõpu laul poleks nii popilik ja reibas olnud, poleks ma vist pimedat koridori mis mu toani viib, üle elanud
spoiler küsimus: mis selle kolmanda õega juhtus? o.o'
..nüüd tuleb ringi japsi variant ka ära näha. ehk trumpab toogi hollywoody kräpi üle >D
*innustust kui palju* |
|
Tagasi üles |
|
 |
|