Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ujumismütsiga kass

|
Postitatud: Teis Mai 04, 2004 14:44 Teema: The Sims 2
|
|
|
Küsimus siis seline, et mis arvamus teil piltide põhjal sellest mängust on ja kas keegi teab milla see mäng nagu...välja antakse
kuskil mingis teises foorumis lugesin, et see mäng pidi märtsis Ameerikas ilmuma ja aprillis Euroopas..
et siis...öelge oma arvamus  _________________ et nagu... |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Teis Mai 04, 2004 16:31 Teema:
|
|
|
Esimene Sims: kaua sa ikka õpetad oma tegelasi potil käima. Seega minu jaoks suutis see nii kaks päevakest huvi pakkuda. Enamik sellest ajast kulus erinevate inimesteretsimisvõimaluste leidmiseks.
Proovisin paar lisapaketti kahh, kuid ei miskit. Uued huvitavad võimalused inimeste retsimiseks, ei muud...
Sims 2-e enam ei proovi. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
chii

|
Postitatud: Laup Okt 28, 2006 13:23 Teema:
|
|
|
mul on samuti sims 2 ja kah 1 lisapakett .Alguses oli päris huvitav tõesti,aga lõpuks tüdinesin ära ja nüüd ta siis seisab seal kapipeal...  _________________
it`s time do fly!? |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Laup Okt 28, 2006 14:08 Teema:
|
|
|
chii kirjutas: | mul on samuti sims 2 ja kah 1 lisapakett .Alguses oli päris huvitav tõesti,aga lõpuks tüdinesin ära ja nüüd ta siis seisab seal kapipeal...  |
Aga mul on sims2 ja kõik lisapaketid. Graafika on super ja nipp selle jaoks et ära ei tüütaks on mängida: a)mitmekesi ja b) harva-nt. 1 kord nädalas või 2 korda kuus. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Laup Okt 28, 2006 16:27 Teema:
|
|
|
Simsid ei ole mulle kunagi meeldinud. Palju huvitavam on ikka paarisaja tuhande inimese elu korraldada kui paarikümne. Seega SimCity, CimCity 2000, SimCity 3000 ja SimCity 4 on mulle rohkem mokka mööda. Neist vast kõige etem SimCity3000. SimCity 4 rikkus oma potensiaali ära sellega, et linna kaardi sai valida nii pisikese, et vaid ~100 000 elanikku sinna ära mahtus.
Üks imelik asi veel. Ostsin hiljuti arvutile uue graafikakaardi aga mängida ei viitsi. Tegin vaid Quake 4 läbi aga näiteks Half Life Episode 1 on juba oma kuua aega pooleli. Ei tea mis mul viga on? |
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Laup Okt 28, 2006 18:15 Teema:
|
|
|
jackwood kirjutas: | Üks imelik asi veel. Ostsin hiljuti arvutile uue graafikakaardi aga mängida ei viitsi. Tegin vaid Quake 4 läbi aga näiteks Half Life Episode 1 on juba oma kuua aega pooleli. Ei tea mis mul viga on? |
kadus vajadus kiruda kehva pilti?  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Püh Okt 29, 2006 20:38 Teema:
|
|
|
Pole eriline lemmik mäng, aga noh parem kui eelmised osad .
Ma ei suuda eriti mängida offline mänge , palju parema meelega mängin midagi online's. Ainuke mäng tglt mida ma offline's hea meelega mänginud olen on Battlefield2. _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Star

|
Postitatud: Kolm Nov 01, 2006 18:54 Teema:
|
|
|
Proovisin mingi tund aega, kuid suurem osa ajast kulus laadimistele. Mäng töötas ka väga aeglaselt nii, et loobusin. Orginaali mängisin varem minigi nädal aega enne, kui üle viskas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|