Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ottkosmoses
|
Postitatud: Reede Okt 27, 2006 21:37 Teema: probleem H264 kodeeringus failide mahamängimisega
|
|
|
Paljud sarjad ringlevad h264 kodeeringus viimasel ajal.
Kavas oli vaadata Lunari tõlgitud Gunbuster 2'te ja miskise grupi Death Note'i esimest osa aga MPC viskab koodekierrorit ette koguaeg. Otsisin netist mõned h264 dekodeerimise vidinaid aga ühegi nende installimine ei tekitanud olukorda, kus mediaplayerCl oleks suutnud pilti maha mängida failist.
On kellelgi õnnestunud seda formaati vaadata?
Kui, siis mis vidina läbi? |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Reede Okt 27, 2006 21:40 Teema:
|
|
|
Seni olen h264 formaadis vaadanud vaid "Mr. and Mrs Smithi".
VLC media playeril ei olnud sellega mingeid probleeme. http://www.videolan.org/vlc/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
|
Tagasi üles |
|
 |
ottkosmoses
|
Postitatud: Laup Okt 28, 2006 09:44 Teema:
|
|
|
aitäh teile.
cccp töötas hästi |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Laup Okt 28, 2006 18:46 Teema:
|
|
|
cccp codec packi ametlikult kodukalt saadavas packis on muideks sees selline haige asi nagu Trojan downloader ehk siis troojalaste allalaadija. Kui ei usu, tõmmake masin Kaspersky või mõne muu asisema viirusetõrjega üle... AVG seda ei tuvastanud, Kaspersky aga küll. Asi päädis formatiga, sest lahti neist ei saanudki. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Laup Okt 28, 2006 19:16 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: | cccp codec packi ametlikult kodukalt saadavas packis on muideks sees selline haige asi nagu Trojan downloader ehk siis troojalaste allalaadija. Kui ei usu, tõmmake masin Kaspersky või mõne muu asisema viirusetõrjega üle... AVG seda ei tuvastanud, Kaspersky aga küll. Asi päädis formatiga, sest lahti neist ei saanudki. |
Mul on Symanteci AV corporate editioni klient arvutis, file system realtime protection on lubatud, definitsioonifailid ajakohased ning paar päeva tagasi tõmbasin just uue cccp codec pack'i endale ära. Ei mingit Trojan downloaderit. Ka praegu korra süsteemiketast üle lastes ei leitud midagi. Nii et ära levita paanikat. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Laup Okt 28, 2006 19:54 Teema:
|
|
|
Eks nad võtsid maha selle. Varem oli see kohe kindlasti seal olemas, ka minul oli probleeme sellega. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Laup Okt 28, 2006 20:49 Teema:
|
|
|
Mul on raske uskuda, et see mingi pikk periood olla sai, sest ma ikka aeg-ajalt tõmban seda, nii kodu kui tööarvutisse ning pole kumbagis probleeme olnud. Ja miks üldse hoiatada asja kohta, mis kunagi on olnud ja praegu ei ole... kunagi on paljudes programmides viiruseid olnud, aga näe, praegu ei ole. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Püh Okt 29, 2006 05:12 Teema:
|
|
|
Yoshy kirjutas: | Eks nad võtsid maha selle. Varem oli see kohe kindlasti seal olemas, ka minul oli probleeme sellega. |
kas te (ka erick) laadisite faili alla ja skännisite selle üle? või ütles antiviirus käivitamisel, et failis on trojan? kui mõlemad vastused on ei, siis on tõenäoliselt midagi muud teil arvutis mäda.
igaljuhul mul pole veel ametlikult lehelt tõmmatud programmiga probleeme olnud. tõmbasin hiljuti just paar päeva tagasi, installisin eile ning praegu Kaspersky online skänneriga üle lastes polnud failil midagi häda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|