Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
MTI

|
Postitatud: Nelj Okt 30, 2003 01:47 Teema: Gunslinger Girl
|
|
|
Seni maani on ainult 2 osa subbitud vist. Olen näinud esimest aga vaatan varsti teise ka ära.
Kes veel seda näinud on, mis on teie muljed? Algul võib kahtlane tunduda, milleks anda väikestele tüdrukutele relvad kätte, nagu niisama ei saaks. Lugu ise vabandab päris hästi selle välja, ise küll midagi paremat välja ei mõtleks. Muidu on päris hea animatsoon, mõistlikul hulgal verd, reaalsed relvad. Relvadele on päris palju tähelepanu pööratud üldse. Tulevahetused on väga head. Ongi puudu üks hea action anime mu vaatamislistist, Gunslinger Girl täidab selle tühiku väga hästi ära. |
|
Tagasi üles |
|
 |
HotPapa banned

|
Postitatud: Nelj Okt 30, 2003 10:06 Teema:
|
|
|
Olen vaatanud mõlemat osa kuigi 2 osa on väga sarnane esimesega.Animatsioon on hea kuigi pean tunnistama et väiksed tüdrukud relvadega ei lähe mulle eriti peale.Aga muidu paistab olevat üks action anime küll kuigi mulle tundub, et sellest kujuneb veel draama välja. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MTI

|
Postitatud: Nelj Okt 30, 2003 16:58 Teema:
|
|
|
Järele mõelda on see suht kurb lugu, actionit on seni maani nautkene olnud (kuigi vaatasin ühte kohta mitu korda, mulle kohe tõesti meeldib P90). Vähemalt on originaalne, midagi sellist pole ma varem kohanud (võib ka olla minu n00bsus anime valdkonnas). Aga muidu tundub hea olevat. Tõsise olekuga, nalja sealt ei leia, mis ei ole tingimata halb. VÄGA palju tähelepanu on pööratud relvadele, mis mulle meeldib, mulle meeldivad detailsed ja reaalsed asjad. Kuid esimesed osad võivad ka petlikud olla, kurat seda teab mis järgmistes osades juhtub. Ootan huviga järgmisi osi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Püh Nov 02, 2003 19:18 Teema:
|
|
|
Action-anime, action-anime. Esimeses kolmes osas on nii 1,5 märulistseeni... See, mis esimeses osas nii 5 minutit oli ja siis kolmandas natuke, kuid päris märuliks seda nimetada ei saa- tüdruk lihtsalt läheb kohale ja laseb paar inimest maha. See ei venita mingist otsast märulit välja ju...
Kuid "Gunslinger Girl" ise on hea. Kogu õhustik on selline nukravõitu ja vaikne... ning 3. osas oli üks tõeliselt nukker stseen. Ning samas sellised pisiasjad nagu nende ühikatoas üks tütarlaps nõelub midagi ja teine puhastab relvi.... mmm... _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Calenbreth

|
Postitatud: Teis Dets 23, 2003 00:24 Teema:
|
|
|
kas kellelgi on teada Gunslinger Girli alguslaul(Theme Song)
st. kes esitab ja mis lugu
Tänan1 _________________ KINSA OMALOOMINGU MODERAATORIKS!!!111 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Dets 23, 2003 00:57 Teema:
|
|
|
The Delgados - The Light Before We Land. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
heiki13

Liitunud: 15 Okt 2006 Postitusi: 9 Asukoht: üleval paremal all vasakus nurgas.
|
Postitatud: Püh Okt 15, 2006 20:38 Teema:
|
|
|
gunslingerist olen näinud ainult juppe aga päris lahe anime. |
|
Tagasi üles |
|
 |
heiki13

|
Postitatud: Püh Okt 15, 2006 20:43 Teema:
|
|
|
keegi teab kust gunslinger girli
vaadata saaks? |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Okt 15, 2006 21:53 Teema:
|
|
|
heiki13 kirjutas: | keegi teab kust gunslinger girli
vaadata saaks? |
vaata stickysid _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
heiki13

|
Postitatud: Esm Okt 16, 2006 22:31 Teema:
|
|
|
ma sain ühe koha kätte ja vaatasin ära. täitsa norm. _________________ kui ma ei ole üleval paremal all vasakus nurgas on minuga midagi lahti. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Reede Juul 17, 2009 09:05 Teema:
|
|
|
Ilmus Gunslinger Girl: Il Teatrino OVA välja Baki subbatega.
Üldse kõige ilusam anime, mida ma näinud olen. Tänu selle animele saame Itaalia poliitikast palju targemaks. Ma ei teadnud selle poliitika varjupoolest enne mitte midagi. Väga palju infot on ka linnade kohta kus käiakse. Kõige kurvem on üldse Trelia lugu |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Laup Juul 18, 2009 00:11 Teema:
|
|
|
Kaoru kirjutas: | Ilmus Gunslinger Girl: Il Teatrino OVA välja Baki subbatega.
Üldse kõige ilusam anime, mida ma näinud olen. Tänu selle animele saame Itaalia poliitikast palju targemaks. Ma ei teadnud selle poliitika varjupoolest enne mitte midagi. |
uh...
ma pole küll seda animed näinud, tean ainult seda, et seal on tüdrukud kuulipildujatega, ja sellepärast kardan, et animest mõne riigi poliitika varjupoole kohta õppida ei saa. õigemini saab, aga ei tohiks luua selle põhjal pilti tegelikkusest.
muidugi, võin ka eksida. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Laup Juul 18, 2009 06:55 Teema:
|
|
|
ega seal polegi midagi karta. Lihtsalt koolis ma ei mäleta, et oleks räägitud kui Itaaliast, mis oleks terroriga võidelnud. Seda küll tean et maffia oli seal tugev , eriti Sitsiilias. Aga kindlasti soovitan vaadata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|