Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Reede Okt 13, 2006 09:50 Teema: UUTE ADMINISTRAATORITE KONKURSS!
|
|
|
Baka adminnid tunnevad muret baka tuleviku üle.
Ülejäänud baka on praktiliselt surnud. Ei adminnid ega ka kasutajad ei viitsi ülevaateid/eelvaateid kirjutada, uudistes on selle aasta 10 kuu seisuga tervelt üks uudis. Jääb ainult foorum. Kuid ka sellega pole me rahul. Kuna me mõlemad oleme enamike kasutajate mõistes „vanamehed“, siis ei tunne me just suurt vaimustust vohava lapselikkuse ja liigspämmi üle. Samas tegelevad ka nii mõnedki vanad kasutajad vaid tähenärimise ja väiklusega, andmata foorumile killukesti väärtust juurde ning peletades vast eemale nii mõnegi potentsiaalse kasutaja. Ülejäänud mõistlikumad aga... nohh, piisab ühest pilgust foorumisse, et siia enam mitte kui kunagi tagasi tulla.
Samas, meie mõistus on otsas. Viitsimine samuti. Jõudsime otsusele: võib-olla aitab bakat uute, aktiivsete administraatorite leidmine.
Seega, siin ta nüüd on! Kui vastad järgmistele tingimustele:
1) Oled üle 20 aasta vana
2) Viitsid bakaga tegeleda
3) Kohtud kas hjargi või Vabarnamehega silmast silma ja saad ühe või mõlema heakskiidu
Nii et kui soovi on- saada kas hjargile või Vabarnale privaatsõnum või meil ja räägi endast lühidalt. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Reede Okt 13, 2006 16:17 Teema:
|
|
|
Selline küsimus, see vanus, miks selline piir? _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Okt 13, 2006 16:37 Teema:
|
|
|
Nohh, see on muidugi suhteline. Lihtsalt tahaks selliseid tegelasi, kellel juba mõistus peas on ning selleks ajaks peaks juba midagi olema. Tõsi, minul näiteks küll veel ei olnud.  _________________ Roses are red
Violets are blue
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Reede Okt 13, 2006 18:58 Teema:
|
|
|
Ma 18 aga selle eest aktiivne kasutaja ja pealegi ise kah foorumiomanik.
Ei taha metsiku võimu pärast, vaid hoopis et mõttetut möla vähendada ja miskit paremat postitada näiteks uudiste rubriiki.
EDIT: Hjarg, sa oled teinud 999 postitust, tee nii, et 1000'ndes oleks miskit erilist! _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Okt 13, 2006 21:45 Teema:
|
|
|
pffft soovin edu sellele kesiganes adminniks peaks saama. Ise küll sellist tüütut, vähetasuvat.. tööd ei tahaks. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Reede Okt 13, 2006 22:15 Teema:
|
|
|
Ise soovitaks selliseid kasutajaid nagu ittekimasu ja Yokai. Kahjuks ei vasta nad ilmselt mitte ühelegi esitatud tingimusele aga kui ühte tingimust võidakse natuke väänata siis ei peaks ka teised 100% kehtima.
Aga miks tehakse tavaliikmest kohe administraator? Suvaline Kangelane võiks algul moderaator olla ja siis, kui ta on oma ustavust tõestanud, administraatoriks teha. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Reede Okt 13, 2006 23:38 Teema:
|
|
|
Minu põhitrump on see, et ma peaaegu 24/7 online. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Laup Okt 14, 2006 00:13 Teema:
|
|
|
Hea meelega lööks kaasa, olen ka iga päev siin baka.ee-s, aga miks tee lahkute, iial ei ole vana millegi jaoks. Kui arvate et olete järje kaotanud siin foorumis, järje mida te ei leia, alustaga otast, võtke asi uuesti käsile ja nääte, et kõik vastused saab vastatud ja lahendused lahendatud. _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryujin

Liitunud: 1 Sept 2006 Postitusi: 252 Asukoht: Tartu, Ryugu-jo
|
Postitatud: Laup Okt 14, 2006 01:26 Teema:
|
|
|
Mõnel lõi vist keskea kriis pähe
Minu konkurssi töö, adminnid vaadake talle hästi silmast silma.
Ta on täpselt 20 a. vana. Talle meeldivad jäätised, banaanid ja steroidid. Tema unistus on saada baka adminniks. _________________ *I wish my grass was emo so it would cut itself* |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Laup Okt 14, 2006 08:04 Teema:
|
|
|
ahmja kui valite siis loodetavasti ikka normaalsed
võiks olla rohkem sellised vanemad olijad ka... _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Laup Okt 14, 2006 09:32 Teema:
|
|
|
Ryujin kirjutas: | Mõnel lõi vist keskea kriis pähe
Minu konkurssi töö, adminnid vaadake talle hästi silmast silma.
/.../
Ta on täpselt 20 a. vana. Talle meeldivad jäätised, banaanid ja steroidid. Tema unistus on saada baka adminniks. |
Just selliste asjade pärast. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Okt 15, 2006 08:57 Teema:
|
|
|
Nii... väga oluline informatsioon...
Loomulikult jäi mul märkamata selline pisiasi, et mu privaatsõnumite kaust on pungil täis. Nii et kui keegi on reede pärastlõunast saati mulle midagi saatnud, paluks see uuesti saata. Vabandused.
PS! Mitte väga hea tuhandes post  _________________ Roses are red
Violets are blue
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Püh Okt 15, 2006 20:07 Teema:
|
|
|
Millal otsus vastu võetakse, et kes saab uueks vaimseks juhik ja õpetajaks? _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Püh Okt 15, 2006 20:13 Teema:
|
|
|
Patience you must learn. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryujin

Liitunud: 1 Sept 2006 Postitusi: 252 Asukoht: Tartu, Ryugu-jo
|
Postitatud: Püh Okt 15, 2006 22:14 Teema:
|
|
|
Tervist siis jälle, vaadake teda nüüd väga tähelepanelikult adminnid, tal on nüüd täisti uus ja vastupandamatu look.-
Vabal ajal harrastab ta cosplayd ja joogat. Lemmikfilmiks on tal Star Wars.
edit(lisa): Lemmiktegelane on tal yoda, sest selle kostüümiga on hea liputamas käia. _________________ *I wish my grass was emo so it would cut itself*
Viimati muutis seda Ryujin (Esm Okt 16, 2006 01:29). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Pikachu666
|
Postitatud: Püh Okt 15, 2006 22:50 Teema:
|
|
|
Tooge omalooming tagasi, siis foorum kohe elavam. Aga muidu jah, juttu on siin vähe. Keegi ei julge midagi arutada, muidu tuleb ruri ja paneb paika. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Okt 15, 2006 23:00 Teema:
|
|
|
Ryujin, kas ainult mulle tundub, et sa poed? Mina ütlen kohe välja, mina kellelegi pugema ei hakka. Mind kas võetakse sellisena nagu ma olen, teesklema ja hiljem pettumust valmistama ma ei hakka. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Püh Okt 15, 2006 23:48 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Ryujin, kas ainult mulle tundub, et sa poed? Mina ütlen kohe välja, mina kellelegi pugema ei hakka. Mind kas võetakse sellisena nagu ma olen, teesklema ja hiljem pettumust valmistama ma ei hakka. |
Juhuslik kuule Kangelane, kas ainult mulle tundub, et sa poed? Mina ei ütle kohe midagi välja, mina muidugi poen kõigile (nagu sina).Mind kas võetakse sellisena nagu ma olen või ei võeta ültse (tarbimatus on tarbimise taga järg). Algselt teesklen ja loobin õhku küsimärke ja pärast pettun julmalt kuna keegi neid ei püüdnud ega osanud midagi nendega peale hakkata.
I Just Want Bang Bang Bang! _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Okt 15, 2006 23:54 Teema:
|
|
|
bio-tmnt kirjutas: | Random Hero kirjutas: | Ryujin, kas ainult mulle tundub, et sa poed? Mina ütlen kohe välja, mina kellelegi pugema ei hakka. Mind kas võetakse sellisena nagu ma olen, teesklema ja hiljem pettumust valmistama ma ei hakka. |
Juhuslik kuule Kangelane, kas ainult mulle tundub, et sa poed? Mina ei ütle kohe midagi välja, mina muidugi poen kõigile (nagu sina).Mind kas võetakse sellisena nagu ma olen või ei võeta ültse (tarbimatus on tarbimise taga järg). Algselt teesklen ja loobin õhku küsimärke ja pärast pettun julmalt kuna keegi neid ei püüdnud ega osanud midagi nendega peale hakkata.
I Just Want Bang Bang Bang! |
ähh, mine metsa oma keerulise tekstiga, ma ei saa sellest kell 1 öösel mitte miskit aru. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yokai

|
Postitatud: Püh Okt 15, 2006 23:55 Teema:
|
|
|
kas kell on tõesti 1 või? _________________