Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Püh Okt 15, 2006 22:16 Teema: Sunabouzu
|
|
|
Genres: Adventure, Comedy, Science Fiction, Shounen
lugu räägib yhest pearahakytist kes on 20 ringis (pigem alla) ja tegevus toimub jaapanis tulevikus ning vesi on seal väärtus.
See on kõik.
Hea anime palju nalja ning kumoorikat äktsionit peategelane on selline golden boy kalduvustega ,)
 _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Laup Okt 21, 2006 23:53 Teema:
|
|
|
Desert Punk ei olnud tõesti kõige kehvem seriaal...
Eriti esimene pool (osad 1-12). Alguslugu oli kah suht huvitav (mingi näitleja kehastas liivasel maastikul Desert Punki, naisosalisi kehastavad näitlejad ei olnud teatud kehapiirkonnas siiski anime tasemel). Lõpuvideo oli kah suht helge. Tegevuseks tööd mida normaalsed palgasõdurid ei tahaks + naeruväärselt suurte rindadega teglased (eriti üks). Needusega kivi hävitamine oli üks paremaid osasid.
Osad 13-24 olid suht pettumus. Algusloo asemele kokku keevitatud mingi standardne videoke kus seriaali paremad kaklused ja hüplevad kanistrid. Ja keda üldse huvitab lihtinimeste mäss valitsuse vastu???
Keskkonnast niipalju, et kuidagi vähe oli mägesid Jaapani kohta. Samuti olid pilvelõhkujate varemed suht imelikud, justkui oleksid ka majade välimised sinad olnud kandvad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Reede Okt 19, 2007 20:51 Teema:
|
|
|
Kysimus kust saab desert punki vaadata peale veoh või stage6-i?????
Kas keegi saaks anda mulle mingi lingi?? _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Viimati muutis seda erik_schults (Reede Okt 19, 2007 21:31). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Reede Okt 19, 2007 20:59 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | Kysimus kust saab desert punki vaadata peale veoh või stage6-i????? |
Internet, it is a series of tubes. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Nelj Okt 25, 2007 17:30 Teema:
|
|
|
Kle ma leidsin koha kust saab vaadata desert punki mis on dubbed see on www.anime6.org is _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Püh Okt 28, 2007 23:17 Teema:
|
|
|
Sai kah siis läbi ja pean ütlema et vaatasin selle seriaali kohe läbi. See anime oli minu meelt mööda ja naersin palju. Peab kindlasti ära mainima et OP video on üks parimaid mida näinud. Ma mõtlen seda mis jooksis 1-12 osani, see teine oli kahvatu. Ära peab mainima ka veel mõlemad OPd, kui ka ENDingu lood. Animmatsioon oli päris korralik ja ainukeseks suuremaks miinuseks oli minu meelest lõpp, asjad jäid poolikuks. Peab mainima ka seda et ise vaatasin seeria läbi inglise dubiga ja üks vähestest animedest mille inglise dub on parem kui jaapani keeles. Ühesõnaga soovitan kõigil vaadata!  _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Teis Okt 30, 2007 17:16 Teema:
|
|
|
Nii, jõudsin perega koos vaadata umbes 8 osa, nüüd tahab ema Kirgede Tormi vaadata ja telekas hõivati. Hästi tore multikas on muidu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Nelj Nov 01, 2007 18:50 Teema:
|
|
|
No nii jõudsin ka läbi vaadtatud amd i have to say GOD DAMN IT WHAT A PERVERTED ANIME aga naljakas. Kui pervetsus kõrvale jätta võib öelda et korralik anime tiba erinev joonistamis stiil ja op ning end ka hea  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DogDemon

|
Postitatud: Teis Nov 06, 2007 16:16 Teema:
|
|
|
Vaatasin ka suht yhe ropsuga läbi...väga hea anime oli minu arust - suht tihti esile tulevate huumorimomentide vahel oli ka actioni`t. Lõpp muutus vägagi tõsiseks, mis mulle ka meeldis kuna see sobis lõpetuseks hästi. AGA, nagu siin ka mainiti, oleks taht natuke rohkem näha mis saab...jäi jh nati poolikuks. _________________
If you finish reading this you realize that you have wasted 5 seconds of your life! |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Esm Nov 12, 2007 21:36 Teema:
|
|
|
Venitasin lõppu välja ja suht halva maigu jättis... Alguses oli toredam. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ketsuya

|
Postitatud: Nelj Okt 16, 2008 20:17 Teema:
|
|
|
M vaatsin läbi oma järjekordsel sarja sõltuvuse perioodil, amusing:), kuid ma olen põlvini iga asja ees mis toimub postapokalüptilises kõrbes. Minu arust geniaalne oli sarja puhul see, kuidas animega harjunud vaataja võib lõpuni ootama jääda, et Kanta on tegelt hea, v noh see on liig suhteline väljend, moraalne siis v?
Ega keegi ei tea kust mangat saaks? Kellegil arvutis ei vedele?
Ja sry vana teema yles kaevamise pärast.
Muuseas, kui keegi tahab sarju tirida, siis päris hea valik on Zelda fansite'i http://www.thehylia.com/ alla peitunud http://anime.thehylia.com/ aga sealt ilma "annetusteta" yle 3e osa päevas alla tirida ei saa. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|