Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Kasutan anime vaatamiseks internetis: |
www.youtube.com |
|
28%
|
[ 12 ] |
www.google.com video otsingut |
|
7%
|
[ 3 ] |
muud |
|
64%
|
[ 27 ] |
|
Kokku Hääli : 42 |
|
Autor |
Teade |
kaptengalaktlan räägib nagu muusika

|
Postitatud: Kolm Okt 11, 2006 17:57 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: |
"suudab animatsiooni anime alla liigitada." küsimus on selles, et mille põhjal ta suudab. kas paari kaadri järgi tegelastest, joonistusstiili järgi või pikemalt vaadates ning siis nö üldmulje järgi kuhu käivad ka jaapani kultuurile iseloomulikud tegevused, naljad vmt.
|
Noh sa tõid päris mitu alust, mille järgi seda saaks teha. Mille järgi sa ise mõttes seda teed?
Selles mõttes on vale öelda, et keegi oma pikaajalise kogemuse põhjal suudaks kõikide animede kohta midagi öelda, sest siis peaks kõik animed läbi vaatama, aga siis ei olekski ju enam midagi otsustada. _________________ />_<\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yokai

|
Postitatud: Kolm Okt 11, 2006 18:07 Teema:
|
|
|
Youtuubis on see halb, et vahel on subtiitriel väga halb kvaliteet.  _________________
変態 |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Kolm Okt 11, 2006 18:09 Teema:
|
|
|
kaptengalaktlan kirjutas: | Noh sa tõid päris mitu alust, mille järgi seda saaks teha. Mille järgi sa ise mõttes seda teed?
Selles mõttes on vale öelda, et keegi oma pikaajalise kogemuse põhjal suudaks kõikide animede kohta midagi öelda, sest siis peaks kõik animed läbi vaatama, aga siis ei olekski ju enam midagi otsustada. |
Võtke natuke hoogu maha, kui alguses rääkisite anime ühtsest joonistusstiilist, siis nüüd oled sina ja ruri juba mingi üldise animestiili peale üle läinud. Kui üldiselt rääkida, siis on palju lihtsam midagi animeks tunnistada, sest selliselt on neil tõesti ühine asi olemas, nimelt jaapani kultuur. Aga kui nüüd sellest ühisest joonistusstiilist rääkida, siis selle kohta ei oska keegi ikka öelda, mis seal ühist on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Okt 11, 2006 18:31 Teema:
|
|
|
Yokai kirjutas: | Youtuubis on see halb, et vahel on subtiitriel väga halb kvaliteet.  |
Niimoodi see meie noorus enda silmad juba varakult ära rikubki.  _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryujin

Liitunud: 1 Sept 2006 Postitusi: 252 Asukoht: Tartu, Ryugu-jo
|
Postitatud: Kolm Okt 11, 2006 21:31 Teema:
|
|
|
Gooogle ostis Youtuubi ära, mingi ~$1,7 miljardit eest, vähemalt nii seisis äsjases postimehes, kuigi kuuldusi äraostmisest levis juba varem. Ausõna, Google on varsti sama hull kui Windows, kes krahmab kõike, mis saab, kokku.
Ja teemakohaselt: Ma ei leia mingit põhjust miks ma peaks "läbi" interneti midagi vaatama, kui siis ainult mingeid filmide trailereid või flashi sünnitisi. Kvaliteedi nimel võib oodata, kuigi tavaliselt ootavad pigem allalaetud animed vaatamist.- _________________ *I wish my grass was emo so it would cut itself* |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Nelj Okt 12, 2006 00:04 Teema:
|
|
|
kaptengalaktlan kirjutas: | Noh sa tõid päris mitu alust, mille järgi seda saaks teha. Mille järgi sa ise mõttes seda teed? |
ma tõin need välja sellepärast, et esitada inimestele küsimus, et kas ikka joonistusstiil on see ainuke asi mille järgi peale animatsiooni vaatamist (mitte piltide vaatamist animatsioonist) öeldakse, et see võib olla anime.
ise teen mingi üldmulje järgi otsuse mitte peale piltide vaatamist ja joonistusstiili analüüsimist.
Tsiteerin:: | Selles mõttes on vale öelda, et keegi oma pikaajalise kogemuse põhjal suudaks kõikide animede kohta midagi öelda, sest siis peaks kõik animed läbi vaatama, aga siis ei olekski ju enam midagi otsustada. |
mismoodi vale? sa tahad öelda, et keegi peaks näiteks impressionismi kindlakstegemiseks kõik impressionistlikud maalid üle vaatama?
pealegi sinu väide räägib sellele vastu, et animel on mingi ühine joonistusstiil. st kui ilma teadmata, et see on anime, ei saa joonistusstiili järgi seda kindlaks teha, siis ju ei ole animel mingit ühist joonistusstiili.
zork kirjutas: | Võtke natuke hoogu maha, kui alguses rääkisite anime ühtsest joonistusstiilist, siis nüüd oled sina ja ruri juba mingi üldise animestiili peale üle läinud. |
kui hoolikalt loed, siis võiksid näha, et ma räägin kogu aeg joonistusstiilist. ülevalpool ka põhjus miks ma teised aspektid mängu tõin. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ittekimasu

Liitunud: 23 Aug 2006 Postitusi: 108 Asukoht: Unenägude maailma WC...?
|
Postitatud: Reede Okt 13, 2006 12:58 Teema:
|
|
|
üldiselt vist www.youtube.com jah, aga seal on jah, yokai probleem _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ewu.

|
Postitatud: Nelj Mai 07, 2009 21:50 Teema:
|
|
|
Youtubest ma vaatan anime alguseid, et siis hinnata kas ta on hea või halb ja kui on hea siis lähen kas veoh.com'i; imeem.com'i või phoanime.com'i siis sealt hakkan nid vaatama  |
|
Tagasi üles |
|
 |
troya150

Liitunud: 13 Mai 2008 Postitusi: 19 Asukoht: Tallinn,Nõmme,pääsküla
|
Postitatud: Teis Mai 12, 2009 18:12 Teema:
|
|
|
myspacetv.com megavideo.com veoh.com minu isiklikud lemikud |
|
Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Teis Mai 12, 2009 18:45 Teema:
|
|
|
ma just vaatan netist.
Kuna kõvakettal vähe ruumi ja mul neti kiirus suht aeglane tõmbamiseks.
Vahest ikka tõmban ka netis hea kvaliteediga uuemaid osi näiteks One Pieci ja Bleachi.
megavideos jah hea, aga seal mingi jama, et saab ainult poolteist tundi vaadata päevas....
Ja kui tahad onlinest vaadara, siis saab google kaudu kõige kiiremini..
http://anime-media.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
troya150

Liitunud: 13 Mai 2008 Postitusi: 19 Asukoht: Tallinn,Nõmme,pääsküla
|
Postitatud: Kolm Mai 13, 2009 09:28 Teema:
|
|
|
LennY kirjutas: |
megavideos jah hea, aga seal mingi jama, et saab ainult poolteist tundi vaadata päevas....
|
ei sa lihtsalt peat ootama tuni või hakama platinum memberiks nagu mina. |
|
Tagasi üles |
|
 |
little_devil

|
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
|
Tagasi üles |
|
 |
tebasiile
|
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Laup Mai 16, 2009 18:15 Teema:
|
|
|
Kas keegi teab kus saaks korralikult subbed digimoni vaadata? |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Laup Mai 16, 2009 18:40 Teema:
|
|
|
ninjaking241 kirjutas: | Kas keegi teab kus saaks korralikult subbed digimoni vaadata? |
Seda saab ainult tõmmates. Vist Digimon 1 osasi oli youtubes aga muidu üldiselt jah tõmmates |
|
Tagasi üles |
|
 |
Nolifer

|
Postitatud: Püh Okt 04, 2009 02:38 Teema:
|
|
|
Ma kasutan selliseid nagu instantz.net ja warptolvl7.com
Enamasti nad mulle pettumust ei valmista.
Vahetevahel on aga tulnud megavideot kasutada, mis on mul tõsiselt harja punaseks ajanud juhtudel, kui ma hakkan videot vaatama ning videopleier ütleb mulle, et ma olen oma limiidi ületanud, kuigi ma pole midagi veel vaadanudki. |
|
Tagasi üles |
|
 |
lordraix

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Viplala

|
Postitatud: Teis Okt 06, 2009 22:17 Teema:
|
|
|
ise kasutan animeseason.com 'i. vägaväga hea |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Nov 16, 2009 19:14 Teema:
|
|
|
Vaatan crunchyrollist, narutowire'ist ja animefreak'ist. Esimesega on jama, et seal on ainult mõned animed, mis mind huvitaks. (Kuigi, esimesel kokkupuutel vaatasin ära "Neo Angelique Abyssi" ja selle teise hooaja ja ei pidanud pettuma). Teises on ka kuidagi kehv.. Millegipärast on mitmed "alternate links" kehva kvaliteeediga. Kõige rohkem eelistan animefreaki, sest seal on hea pildikavaliteet ja head subtiitrid. Ja seal on enamik animesid ja nende OVAd olemas. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
|