Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
animenic

|
Postitatud: Püh Sept 24, 2006 22:10 Teema: Jagame teadmisi! MMORPG's
|
|
|
nimetage MMOsid mida teate ja olete mänginud ja siis maybe mingi link?? =) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Esm Sept 25, 2006 09:27 Teema:
|
|
|
RuneScape'i olen mänginud (combat 31 ), kuid mängin seda ainult seetõttu, et mu arvuti on hetkel per*ses teadmata põhjustel ja ei lase see mul ühtegi arvutisse alla laetud mmorpg'd mängida.
DarkEden on hea mäng. Või noh...oleks hea mäng, kui hackereid vähem oleks. Hackid päris avalikult levivad seal mängus ning muidu hea ja (ruuniga võrreldes) mõnusa graafikaga mäng on täiesti põhja läinud...nüüd viskab iga kord Disconnect ette, kui sisse proovin logida.
http://www.darkeden.com/en/
Mängu mõte on sisuliselt võitlus vampiiride (vampires) ja vampiiriküttide (slayers) vahel ning leveli suurendamiseks pead sa vahepeal ka koletisi tapma, hp tagasi saamiseks (kui oled vampiir) tuleb koletiste verd juua ja slayerina saab hp'd tagasi, kui linnas tervendamas käid, level upi saad, või tervendavat jooki jood.
Siis on olemas veel ka Knight Online, mida ma kahjuks mänginud ei ole. Alla on laetud ja installeeritud on, kuid alati ütleb, et ei suutnud serveriga ühendust leida või midagi sarnast, seega ei oska öelda, kas see on hea mäng, või mitte. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
0h00

|
Postitatud: Esm Sept 25, 2006 14:33 Teema:
|
|
|
neid Knight Online'i sarnaseid aasia mmorpg'sid on kogu internett täis. tuleb ainult googeldada.
Üks mäng, mida peaks soovitama, kuna nooremas eas sai mängitud, on RYL e. Risk Your Life. Vahepeal oli tasuline, nüüd muutus jälle freeware'ks.
http://www.ryl.com.my/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Esm Sept 25, 2006 16:00 Teema:
|
|
|
kust otsida MMORPG'sid (mmofps'e ja muid mmo'sid seal tavaliselt pole) on mmorpg.com sealt olen ma vaadanud pooled mängud mida mänginud oled.
mänginud/proovinud olen ma : World Of Warcraft, Silkroad, Anarchy Online, Maple Story, Goonzu Online, WarRock(mmofps), Gunz Online(mmotps), Rakion(mmotps), Saga Of Rysom, Lineage2, American Army(mmofps), Everquest, RAN Online, Space Cowboys, MU Online, Runescape , Tantra Online, Hero Online ja EVE Online.
need mängud millel joon alla on tõmmatud mängisin ma vähem kui 2 päeva. _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
animenic

|
Postitatud: Esm Sept 25, 2006 16:51 Teema:
|
|
|
siis ma isiklikult lisan midagi enda poole.
Lineage 2
Ragnarok Online
MU online
Ultima online
Trickster
Gunz
Rakion
Hero
MMOdega on huvitav aega veeta .. aga veel parem kui nad on tasuta
hetkese seisuga mu Lemikud on L2 ja RO
ma usun et kõik inimesed kes siia vaatavad ikka teavad nendest mängudest nii mõndagi.. aga samas kui keegi avastab mõne huvitava serveri mõnes mängus .. oleks hea |
|
Tagasi üles |
|
 |
poizzz123 sumimasen

|
Postitatud: Esm Sept 25, 2006 20:15 Teema:
|
|
|
Ma olen ise Gunz'i mänginud, täitsa hea on, aga millegi pärast kadusid mitmel korral mu mehikesed minema ja ilma mõne hackerita on päris mõnus mängida.
Ja RS haahaaa (lvl 62) aga ei mäleta enam parooli .. ei mängi enam _________________ I will achieve greatness! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morghur
|
Postitatud: Esm Sept 25, 2006 20:42 Teema:
|
|
|
wow
ütleme nii et kui oled seda mängu ligi 1,5 aastat pea iga õhtu mänginu siis tunduvad teised mmorpg-d kuidagi imelikud
mulle meeldib kahju et lõpus kaob ainult solo ära ja et end games korralikult edeneda siis peab olame hea ja mõistlik komuun |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Esm Sept 25, 2006 21:09 Teema:
|
|
|
pea kõigis mmo'des on sul lõpuks vaja mingit clani või sõpru, et edasi areneda kas tugevaid koletisi tappes või tehes queste mida üksi teha võimatu on _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
animenic

|
Postitatud: Esm Sept 25, 2006 22:08 Teema:
|
|
|
lemmiks asi MModes..
Clan warid - castle sieged..
need on nagu hetked kus sa tõesti saad teada mis on sinu piir ja milleks sa suuteline oled..
L2's on muidugi asi teisiti võrreldes ROga |
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Esm Sept 25, 2006 22:34 Teema:
|
|
|
proovinud siis vaid wow'i ja runet
jah - kui mõnd aega wow'i sõltuvuses olnud, siis muud mängud *mitte vaid neti multiplayer* paistavad imelikud o.o'
praeguseks on kõrvale jäänud, sest arvut ei pea vastu ja peale gm'i võimu järgi proovimist on huvi ka hääbunud. *puhtalt ise süüdlane selles <.<' samas - kaua võib! peale lvl60 lihtsalt enam ei taha*
runescape oli pigem nagu timekill ajaviide. ojee, kõrgeim lvl kuhu jõudsin oli vist 3, siis lõi mingi nõid maha
järgmised sihtmärgid on l2 ja mingi salapärast "pirates of the burning sea" mis pidavat järgmine suvi ilmuma. mm.. laevad  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morghur
|
Postitatud: Teis Sept 26, 2006 21:25 Teema:
|
|
|
ma ootan piki silmi Warhammer Onlinet
väljalaskimis kuupäev hetkel veel lahtine loodame et ikka 2007 välja tuleb
mis hetkel just paelub selle mmorpg juures on korralik PvP mis wowis puudus ja loomulikult Warhammer
lihtsalt liiga kõva mäng on Warhammer  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Draconda

|
Postitatud: Kolm Sept 27, 2006 11:10 Teema:
|
|
|
Lineage 2 olen ainult mänginud..siiamaani mängin kui aega ja viitsimist on  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Kolm Sept 27, 2006 13:27 Teema:
|
|
|
Morghur kirjutas: | ma ootan piki silmi Warhammer Onlinet
mis hetkel just paelub selle mmorpg juures on korralik PvP mis wowis puudus ja loomulikult Warhammer
Kui see väljas pole kuidas sa tead, et see hea on
WarHammer on minu oodatud mängude hulgas suht viimane. Võib-olla ka selle pärst et olen suht tüdinud mängimast fantasy based mänge... Pigem ootan midagi sci-fi alal. Tegin hiljuti kokkuvõtte mängudest mida ootan. Sain kokku 22 mängu mida tahaks mängida (neist 4 ei ole kindel kas tahan). Nii, et loodan vähemalt 1 neist betasse saada või kui ametlikult mäng välja lastatakse siis seda mängida.  _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Sept 27, 2006 13:28 Teema:
|
|
|
recycled_nerd kirjutas: |
|
WarHammer on algselt lauamäng? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Kolm Sept 27, 2006 13:34 Teema:
|
|
|
dno....  _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morghur
|
Postitatud: Kolm Sept 27, 2006 13:50 Teema:
|
|
|
recycled_nerd kirjutas: | Morghur kirjutas: | ma ootan piki silmi Warhammer Onlinet
WarHammer on minu oodatud mängude hulgas suht viimane. Võib-olla ka selle pärst et olen suht tüdinud mängimast fantasy based mänge... Pigem ootan midagi sci-fi alal. Tegin hiljuti kokkuvõtte mängudest mida ootan. Sain kokku 22 mängu mida tahaks mängida (neist 4 ei ole kindel kas tahan). Nii, et loodan vähemalt 1 neist betasse saada või kui ametlikult mäng välja lastatakse siis seda mängida.  |
jah selle viimase lausena ma mõtlesin jah Warhammer lauamängu http://uk.games-workshop.com/warhammer/
Warhammerist on olemas ka täitsa Si-Fi variant ehk siis Warhammer 40000
mmorpg koha pealt meeldivad mulle just Fantasy based mängud, kindlasti asi selles et pole just väga suur si-fi fänn, vaadata võib ja mängida ka aga eelistan ikkagi fantasyt |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Kolm Sept 27, 2006 15:01 Teema:
|
|
|
ei tednudgi varem, et warhammer lauamäng ka on  _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morghur
|
Postitatud: Kolm Sept 27, 2006 15:41 Teema:
|
|
|
OT: ma ise juba miski 4 aastat umbes seda mängu mänginud eestis mingi väike kommuun on kes selle mänguga tegeleb, tutvused sees ka näiteks leedus kus eestlased viimased paar aastat suviti turniiridel käinud. Kelle huvi selle mängu vastu tekib võib alati minu käest küsida, vasta ikka kui saan.
ainuke miinus selle mängu juures on see et armee (mida iga mängija vajab) on suht kallis |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryujin

Liitunud: 1 Sept 2006 Postitusi: 252 Asukoht: Tartu, Ryugu-jo
|
Postitatud: Laup Dets 09, 2006 23:17 Teema:
|
|
|
Mängisin enne suve Silkroadi, aga paistab et mind on koos vietnamlastega ära blokitud (isegi kodukat ei lae välja). Kolisin siis internationalist jaapani serveritesse üle...
Leidsin arvutist ka ühe üpris vana pildi enda charist, mõtlesin et paneks üles (thumbnail et mitte teemat välja venitada)
Esimene kord kui Isytaru't nägin, surin varsti pärast pildi tegemist ära sest tollal oli skill cap veel 60 - ja kõik kõvemad mängijad jooksid pärast mass summonit minema, jättes mind ja mu kaamli kaitseta T_T. |
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Laup Dets 09, 2006 23:58 Teema:
|
|
|
Silkroad Online (Ei mängi eriti enam seda.)
Eudemons Online (Suht ammu mängisin.)
Conquer Online (Siiani vahest hüppan sisse.)
Runescape (Mängin ) _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
|