Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Nelj Sept 14, 2006 16:27 Teema: Muumid
|
|
|
sattusin hiljuti ETV's Muumide peale... päris naljakas oli vaadata tglt Muumid ka ju anime, või pole ? anyway see ka jaapanis tehtud  _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Nelj Sept 14, 2006 16:39 Teema:
|
|
|
Minu arust on. Päris hea kraam ka seejuures. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Sept 14, 2006 16:50 Teema:
|
|
|
Muumid on maailma parimad.
Sattusin ka hiljuti nende peale. Vapustavalt hea. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morghur
|
Postitatud: Nelj Sept 14, 2006 17:49 Teema:
|
|
|
mul tütar vaatab neid pidevalt, kuidas tuju on kas "Mõmmi aabits" või "Muumid"
äkki tuleb ka anime fänn nagu paps on  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Sept 14, 2006 23:27 Teema:
|
|
|
Muumid on ülihead : )
Mul mingi 4 VHSi neid täis. Kahjuks küll soome keeles, kuid vaadata on ikka tore ^__^ _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Nelj Sept 14, 2006 23:48 Teema:
|
|
|
Nuuskmõmmik...  _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Sept 15, 2006 17:05 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | Nuuskmõmmik...  |
*nõustub* indeed. Üldse kogu see olustik - super!  _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yokai

|
Postitatud: Reede Sept 15, 2006 18:01 Teema:
|
|
|
Muumi pappa!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Cliodna Villager mob target

|
Postitatud: Reede Sept 15, 2006 18:14 Teema:
|
|
|
Üks VHS on muumidega. Toredad tüübid
Muumid on anime? Ma ei teadnudki seda Noh. Inimene õpib, kuni elab. _________________ SOMEONE SAYS I HAVE NO LIFE - GO AND BUY MORE HEALTH POTIONS!
Avatari-Alucard: tehtud Paintis minu poolt, animeeritud abivalmi dA kasutaja abil. |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Reede Sept 15, 2006 18:46 Teema:
|
|
|
Kui ma ei eksi peaks Muumid hoopis soomlaste tegevuse tagajärg olema. _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Reede Sept 15, 2006 19:40 Teema:
|
|
|
kui sa vaatad lõpu sube siis ütleb et Japan TV või midagi sellist ..ja kui tähelepanelikult kuulad kuuled tõlke tagant natuke midagi jaapani keelt  _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
electra
|
Postitatud: Reede Sept 15, 2006 20:12 Teema:
|
|
|
ohh. minu "päris" lapsepõlve multikas ;D
oi kuidas sai kunagi fännitud.. mokk oli kohe viltu kui mõni osa jäi hommikuti nägematta xD
kusjuures - sattusin ise kah väikevenna nõudmise (ja telekapuldi ära peitmise <.<' ) tagajärjel taas neid nägema. vahelduseks on isegi tore - tuletab meelde miks õudukad on head xD
appi o.o
see on siis jaapani multikas? o.O et nagu dubleeritud jaapanist soome ja nüüd edasi eesti keele peale o.o'
jube heli kvaliteedi rikkumine ju o.o |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Reede Sept 15, 2006 20:32 Teema:
|
|
|
bio-tmnt kirjutas: | Kui ma ei eksi peaks Muumid hoopis soomlaste tegevuse tagajärg olema. |
Muumid on soomlase, Tove Jannsoni, tegevuse tagajärg. anime Muumitrollidest on jaapanlaste tegevuse tagajärg.
electra kirjutas: | see on siis jaapani multikas? o.O et nagu dubleeritud jaapanist soome ja nüüd edasi eesti keele peale o.o'
jube heli kvaliteedi rikkumine ju o.o |
eelmises postituses just öeldi, et "ja kui tähelepanelikult kuulad kuuled tõlke tagant natuke midagi jaapani keelt". kus see soome keelest dubleerimine sul on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Reede Sept 15, 2006 22:27 Teema:
|
|
|
Ma väiksemana vaatasin.Nüüd enam ei jätnud head muljet kuigi ma algust vaatasin mingi nädal tagasi kui kogemata hommikul juhtusin etv peale vajutama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Laup Sept 16, 2006 22:14 Teema:
|
|
|
kusagil suve lõpu poole sattusin ka soome kanalil nende peale...väiksena ma küll selle peale ei tulnud, et asi võib jaapanlaste poolt tehtud olla (nujah siis kui ma seda väiksena passisin polnud mul ka aimugi, et selline asi nagu anime eksisteerib xD).
Aga kui nägin mtv3-e pealt (pole enam täitsa kindel kas oli see kanal) olin ma täitsa kindel, et tegemist on animega.
Joonistustiil või kvaliteet või ma ei tea ka mis...miski igatahes viitas sellele.
Nüüd ka vahel vaatan kui kogemata sel ajal etv peale satun.
Nende vaatamine muudab mul alati tuju heaks.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Laup Sept 16, 2006 22:40 Teema:
|
|
|
Täna hommikul ajas ema mind ebatavaliselt vara üles ja nii ma teleka taga maandusingi. ETV peal hakkasid muumid ja mõtlesin vaadata. Algustiitrid on täis jaapani nimesid ja tõesti on taustal kuulda jaapani keelt.
Tõsihingelise Hellsingi fännina ja just Elfen Lied'i lõpetanuna tundus see mulle liiga lahja, lapselik ja süütu. aga eks ta olegi koolieelikutele sihitud. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Püh Sept 17, 2006 00:17 Teema:
|
|
|
Kuule, suvaline kangelane....
Muumid on siiamaaani minu üks lemmikraamatutest. Ja mina olen sinu mõistes vanamees. Muumid on tegelikult eatu ja ajatu. Muidugi, selleks on võib-olla vaja enamat kui Hellsingi fänni ja just Elfen Liedi vaatamise lõpetanud inimest. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ryujin

Liitunud: 1 Sept 2006 Postitusi: 252 Asukoht: Tartu, Ryugu-jo
|
Postitatud: Püh Sept 17, 2006 02:10 Teema:
|
|
|
Nõustun eelmise postitajaga ja astun nende eest välja, muumidest võib leida sügavamaid mõttekeerdkäike kui hellsingist. Lastele lihtsalt meeldivad suured valged trollid aga vaevalt et nad suudavad kogu teema mõtet alati seal jälgida. Samas on tegu ka rahustavate ja mõneti õpetlike lugudega.
Hellsingi puhul siiski tegu väga pinnapealse animega, kus domineerivad visuaalsed effektid ja sü¾eese on visatud kõik, mis jaapanlastele võib ägeda ja eksootilisena tunduda. Gooti temaatika, palju verd, kõrgete kraedega mantlite ja bad attitude'iga kangelased, seksikad tibid erinevatele maitsetele, suht suvalt kokkukrahmatud sümbolid ja inglased. - ühesõnaga on tegu vägivaldse happy-go-lucky, animega, millega on hea aega surnuks lüüa aga mitte midagi enamat.
Ma ei tee siin Hellisingit maha. Iseenesest on ta küll hästi tehtud aga pärast vaatamist tekkis küll küsimus et mida ma õigupoolest viimastel tundidel tegin.
*märkusena et ameerika vägivaldsetest lastemultikatest mida cartoon networksist pasandatakse on Hellsing siiski mitmekordselt üle.
Ühesõnaga... Elagu muumid!  _________________ *I wish my grass was emo so it would cut itself* |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Sept 17, 2006 10:11 Teema:
|
|
|
Sorry, et võrreldes hellsingi ja Muumisid kasutasin sõnu "süütu, lapselik ja lahja" Seal ei ole verd ja tapmist, tegemist on sellise rõõmsameelse multikaga.
Mina ei trampinud seda maha, nii et miks te mind ja minu arvamust maha trambite? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Püh Sept 17, 2006 11:12 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Mina ei trampinud seda maha, nii et miks te mind ja minu arvamust maha trambite? |
sa trampisid üsnagi effektiivselt maha Muumitrollid oma lausega "Tõsihingelise Hellsingi fännina ja just Elfen Lied'i lõpetanuna tundus see mulle liiga lahja, lapselik ja süütu. aga eks ta olegi koolieelikutele sihitud." minu arust viitab see sellele, et Muumid on lihtsalt "mingi" lasteanime ning ei kannata võrdlustki nii heade animetega nagu Hellsing ja Elfen Lied.
ja minu arust prooviti parandada sinu valearvamust, mitte ei trambitud sind koos oma arvamusega maha.
ps! mina jagan hjargi ja Ryujini seisukohta. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|