Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
hexxus

Liitunud: 25 Juul 2005 Postitusi: 5 Asukoht: Hidden Village Of Mist
|
Postitatud: Püh Juul 31, 2005 13:18 Teema: Love Hina !!!!!!!!
|
|
|
Midagi head ja uut ka....
 _________________ True Power lies within the blood of your peoples revenge...
The devils fruit can lead me there... |
|
Tagasi üles |
|
 |
hexxus

|
Postitatud: Püh Juul 31, 2005 13:39 Teema:
|
|
|
siia võiks siis tulla kõik love hina'st ja selle kohta arutamine... _________________ True Power lies within the blood of your peoples revenge...
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Püh Juul 31, 2005 18:33 Teema:
|
|
|
Paranda need pildid ära, siis ma vaatan nende pealt kas tasub  _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
hexxus

|
Postitatud: Püh Juul 31, 2005 19:42 Teema:
|
|
|
minu arust küll need pildid töötavad, sest mul küll näitab ilusti neid pilte  _________________ True Power lies within the blood of your peoples revenge...
|
Tagasi üles |
|
 |
BukonoNugashi

|
Postitatud: Püh Juul 31, 2005 20:28 Teema:
|
|
|
Mis browserit kasutad? _________________ Mu iseloom on isemoodi loom, mis ise ennast üles poob... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Püh Juul 31, 2005 20:41 Teema:
|
|
|
hexxus kirjutas: | Midagi head ja uut ka.... |
head ja uut? ega sul ometi aeg seisma jäänud pole, sest aastal 2000 tehtud anime nüüd küll uus ei ole.
Tsiteerin:: | minu arust küll need pildid töötavad, sest mul küll näitab ilusti neid pilte  |
sest sina oled juba animewallpapaeris neid vaatamas käinud. meil ei näita sellepärast, et nad ei lase otse linkida: http://www.animewallpapers.com/help/terms.asp |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Reede Juun 16, 2006 16:22 Teema:
|
|
|
kõigepealt hakkasin esimest osa vaatama sest see oli ropult naljakas. Siis DL ülejäänud osad. ja kui olin kõik ära vaadanud (kaasa arvatud OVA'd) siis võttis pisara silma. ei tea miks, aga läks südamesse. Hiljem lugesin manga läbi. Üllatusin kui palju detaile oli välja jäetud.
Animest veel niipalju, et vaatasin fansub versiooni mis oli väga hea, sest teksti ei länud (loodetavasti) kaduma, sai kuulda inimeste originaalhääletooni ja emotsioone. OVA oli dub ja ülimalt jama selle koha pealt.
Hakkasin vaatama komöödia pärast, lõpus nutsin nagu seebikat vaadates.
Kurb et nii vähe osasid. Plaanis oli veel 24 osa aga peasponsor või mingi muu rahaallikas läks pankrotti  |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Püh Juun 18, 2006 18:33 Teema:
|
|
|
Head ja uut?
Keskmine haareminanime, millel on helgemaid hetki. Ei midagi muud erilist. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Juun 18, 2006 18:38 Teema:
|
|
|
Minu arust on haaremianimed väga toredad.
Tegelt oli see vist mingi teine anime, mida ma nägin. Armas. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Juun 18, 2006 20:05 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: | Head ja uut?
|
uus ta pole jah, aga headuse kohta pean ma küll midagi ütlema.
olen selline, kes jääb ka kõige tundelisema filmi puhul külmaks. On ainult 2 asja, mis on suutnud mind nutma panna: Green Mile ja Love Hina Christmas Special. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Reede Sept 01, 2006 09:04 Teema:
|
|
|
Jõudsin minagi selle lünga parandatud ning vaatasin Love Hina läbi.
Nõustun Random Heroga, et tegu on nutmaajavalt masendava edulooga. Kui selliseid veel palju vaadata ja tõsiselt võtta siis antidepressantidest ei ole pääsu. Tundub, et analoogsete sündmuste kordumiseks minuga on sama suur võimalus kui võita lotoga peavõit ise raatsimata pileteid osta.
Love Hina Again oleks võinud tegemata jätta. Kassid ei lenda ega räägi (erinevalt kilpkonnadest) ja kohe kindlasti ei meeldi neile olukord kus saba külge on midagi seotud. Ja Ken on kah väga edev inimene - on ennast vähemalt 3 kohas seriaali toppinud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Reede Sept 01, 2006 13:31 Teema:
|
|
|
jackwood kirjutas: | Jõudsin minagi selle lünga parandatud ning vaatasin Love Hina läbi.
Nõustun Random Heroga, et tegu on nutmaajavalt masendava edulooga. Kui selliseid veel palju vaadata ja tõsiselt võtta siis antidepressantidest ei ole pääsu. Tundub, et analoogsete sündmuste kordumiseks minuga on sama suur võimalus kui võita lotoga peavõit ise raatsimata pileteid osta.
Love Hina Again oleks võinud tegemata jätta. Kassid ei lenda ega räägi (erinevalt kilpkonnadest) ja kohe kindlasti ei meeldi neile olukord kus saba külge on midagi seotud. Ja Ken on kah väga edev inimene - on ennast vähemalt 3 kohas seriaali toppinud. |
Lõpuks ometi!!! Nii kaua olen oodanud, et keegi vaataks seda ja oleks minuga ühel nõul.
OVA viimane osa oli selle poolest hea, et lõpuks pidi Narusegawa olema see kes pingutas ja oma tundeid välja ütlema.
Specialid olid aga klass omaette. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Reede Sept 01, 2006 13:41 Teema:
|
|
|
Loe ja loe siin seda, et Love Hina nii tundeline ja nutmaajav, aga no ei tule mitte meelde, et oleks ise midagi sellist tundud, kui ma neid vaatasin(Love Hina't vist mingi paar aastat tagasi). Kui aega oleks ja viitsiks, siis ehk võtaks kätte ja viskaks uuesti pilgu peale, aga näe, ei ole praegu mahti. Seega ütleks ise praegu samamoodi nagu hjarg - haareminanime, millel on helgemaid hetki. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaptengalaktlan räägib nagu muusika

|
Postitatud: Reede Sept 01, 2006 19:35 Teema:
|
|
|
Ma vaatasin selle samuti mitte kaua aega tagasi läbi ja imestan ka, et mis seal siis nutma oleks pidanud ajama? Kohati oli päris naljakas ja kokkuvõttes üle keskmise ajaviide. Mis tundelisusesse puutub, siis on palju sügavamaid suhtedraamasid olemas. _________________ />_<\ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Reede Sept 01, 2006 20:15 Teema:
|
|
|
kaptengalaktlan kirjutas: | Ma vaatasin selle samuti mitte kaua aega tagasi läbi ja imestan ka, et mis seal siis nutma oleks pidanud ajama? Kohati oli päris naljakas ja kokkuvõttes üle keskmise ajaviide. Mis tundelisusesse puutub, siis on palju sügavamaid suhtedraamasid olemas. |
Ma arvan, et asi jääb pidama selle taha, kui palju sul on Keitaro'ga ühist. Minul on väga palju, alates välimusest lõpetades sisemusega. Kuigi see võib tunduda ülepingutatuna, ma pole kunagi enne ega pärast leidnud endale nii sarnast tegelast.
Tõenäoliselt (vabandan kui mitte) on ka jackwood üksik inimene, kellel puuduvad armastusega (head) kokkupuuted, on vahel natuke koba jne Keitaro'le omaseid tunnuseid omav. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
dakillabeib

|
Postitatud: Reede Sept 01, 2006 21:04 Teema: nutmaajav???
|
|
|
ei tea, mind küll ei ajanud, rohkem ikka naerma, olen kõik võimalikud asjad(tv osad,ova, specialid) ära näinud, aga christmas special oli armas küll [/b] |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Laup Sept 02, 2006 13:50 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | jackwood kirjutas: | Nõustun Random Heroga, et tegu on nutmaajavalt masendava edulooga. |
Lõpuks ometi!!! Nii kaua olen oodanud, et keegi vaataks seda ja oleks minuga ühel nõul. |
igaksjuhuks täpsustaks üle, et kas sinu arvates oli ikka ka tegemist nutmaajavalt masendava elulooga (edulooga?)?
minul seostub jackwoodi kommentaar igaljuhul hoopis millegi muuga kui tundelisusega, st midagi sellist, et "Keitarot vaadates tuli selline masendus peale, et hakka või nutma." see ei tundu sama olevat sellega, et "ma tunnen ennast Keitaroga nii sarnane olevat, et temaga juhtuv liigutas mind pisarateni."
parandage kui ma millestki valesti aru sain. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Nelj Sept 14, 2006 23:54 Teema:
|
|
|
Vaatasin just Nana 18'nda osa ära ja leidsin, et see on üks asjadest, mis võib mõnes kohas kurgu karedaks võtta. Ja kui meelde tuletada, siis veel oli selliseid: Air TV, Kurau Phantom Memory ja vist ka Kimi ga Nozomu Eien. Aga Love Hina... ei, ei , ei |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Reede Sept 15, 2006 13:58 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Vaatasin just Nana 18'nda osa ära ja leidsin, et see on üks asjadest, mis võib mõnes kohas kurgu karedaks võtta. |
jah täiesti mind võtab see rohkem heldima või aww ütlema. kuigi yazawa ai on tõesti shoujo meister.
love hinast nii palju, et ma ei jaksanud seda rohkem kui kaks episoodi vaadata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Reede Sept 15, 2006 14:07 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | Tsiteerin:: | Vaatasin just Nana 18'nda osa ära ja leidsin, et see on üks asjadest, mis võib mõnes kohas kurgu karedaks võtta. |
jah täiesti mind võtab see rohkem heldima või aww ütlema. kuigi yazawa ai on tõesti shoujo meister.
love hinast nii palju, et ma ei jaksanud seda rohkem kui kaks episoodi vaadata. |
Ehh millest jutt käib?
Ja LH ongi nii, et ära vaadata 3-4 esimest osa ja siis 3-4 viimast ja kindlasti OVA'd, ülejäänu on enam-vähem filler, mis siis et enam-vähem huvitav ja vaadatav. Põhimõtteliselt on need küll iga osa täiesti omaette filmiklipike, mida eelmiste ja järgmistega ühendab vaid enam-vähem sama asukoht ja ajavahemik, mingit süzee jooksmist üle mitme episoodi ei ole. kõik on umbes nii, et Naru annab Keitarole peksa nagu poleks midagi juhtunud, osa lõpuks on jälle sõbrad. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|