Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Random

|
Postitatud: Reede Sept 01, 2006 00:18 Teema:
|
|
|
Kell on 1:20 ja vahin Rurouni Kenshini. vaataks edasi aga homme kell 11 aktus ja siis peab viks ja viisakas olema sellekas ajaks.
Viimane kooliavaaktus... nuuks. varsti pensionär valmis. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morghur
|
Postitatud: Reede Sept 01, 2006 08:29 Teema:
|
|
|
minu vaatamis rekord on selline et hommikul hakkasin vaatama "Cowboy Bebop" seriaali esimest osa, õhtul mingi hetk jõudsin siis viimase osani ja nagu sellest veel vähe oleks olnud sai siis "Ninja Scroll" ka sinna otsa ära vaadatud
üle 12 tunni tuli kindlasti kokku koos väikeste söögi pausidega (söömise ajal sai ikka seriaali edasi vaadatud) ja suitsu pausidega |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Sept 01, 2006 11:28 Teema:
|
|
|
On liiga tihti juhtunud (3-4), et ma animed vaadates kella 5-ni üleval olen olnud. Või rohkem. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Heat

|
Postitatud: Reede Sept 01, 2006 21:34 Teema:
|
|
|
Peaks vist uue teema postitama “Miks kipuvad inimesed temast kõrvale kalduma?”, kuid ... !!! ... midagi sarnast on ka minuga juhtunud, olen mingit animed kell 9 õhtul vaatama hakanud ja ales kell 4 või 5 öösel lõpetanud ja 12-st tunnist ainime maratoni olen ka liiga tihti teinud. Aga kui nii võtta siis see sellest teemast nii mööda ka ei lähe, see näitab, et anime on mõjutanud inimeste (freak-ide) elustiili ja magamis harjumusi, mis võib segada elutegevust aga kui anime on põnev, siis magamiseks ikka aega ei leia. Või te nii ei arva?
PS. Jah ma tunnistan end friigiks. _________________ In the land of the blind the man with one eye is king! |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Sept 03, 2006 17:14 Teema:
|
|
|
niipalju kui mina tean siis midagi väga olulist ei olegi teinud. Joonistusstiili on mõjutanud natuke, aga mitte väga. Ja on pannud mind rohkem arvutis istuma, aga samas ka seda vähendanud sest mul saab arvutist kiiresti kõrini ja siis ei taha seda kaua aega näha.. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
|