Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Teis Aug 29, 2006 19:28 Teema: Triplettes de Belleville, Les
|
|
|
Kas te olete viimasel ajal mõlenud, et vaid "made in Japan" animatsioon väärt teie aega. Ma pean tunnistama, et üks väike Prantsuse multikas suutis kogu selle eelarvamuse minu juurest ära lennutada.
Tegu on nimelt Sylvain Chometi teosega ja see räägib ühes poisist, kes elab koos oma vanaemaga. Poisile meeldib tohutult jalgrattaga sõita ning vanaema otsustab selle siis talle osta ning lugu hakkabki pihta. Poeg hakkab treenima ja treenima ning vanaema toetab teda igatepidi. Seal juures on veel perekonna koer, kes tingimata peab haukuma iga mööduva rongi peale.
Lugu ise võtab väga mõnusa pöörde kui keegi kahtlane mees otsustab poja ära varastada ning meetod, kuidas vanaema teda päästma läheb on hämmastav (mina seda teile ei ütle, vaadake ise)...
Igastahes peale subtiitrite lõppemist kargasin mina tugitoolist püsti ja karjusin "MA TAHAN KA ENDALE SELLIST VANAEMA!"
Keele pärast ei peaksi muretsema, sest üldiselt on seal väga vähe teksti ja kõik saab lihtsalt öeldud.
Animatsioon mulle väga meeldis, sest tegelased olid minu jaoks vägagi omapärased ja huvitavad. Ma lihtsalt imetlesin kogu anime vältel neid kohati liiga peenikesi, pikke, pakse tegelasi. Ma kujutan ette, et isegi ha¹i¹i all olev inimene ei suudaks välja mõelda tegelasi nagu Belleville kolmikud või vanaema vesirattaga.
Igaljuhul....vaadake seda 2003.a animatsiooni, kui te ei ole seda veel näinud! See on seda väärt!
kolmikud
pahad mehed mustas
Truu vanaema oma pojale järgnemas _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Teis Aug 29, 2006 20:01 Teema: Re: Triplettes de Belleville, Les
|
|
|
Chiisan kirjutas: | meetod, kuidas vanaema teda päästma läheb on hämmastav (mina seda teile ei ütle, vaadake ise)...
|
Äkki läks vanaema vesirattaga lapselast päästma?
OK, panin siis arvuti antud teose ingliskeelset varianti muretsema.
Mõnusalt suured pildid sul mis teksti välja venitavad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Aug 29, 2006 20:15 Teema:
|
|
|
Ei venita, kui reso on 1280x1024.  _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Aug 29, 2006 20:25 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Ei venita, kui reso on 1280x1024.  |
 _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Aug 29, 2006 21:05 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Ei venita, kui reso on 1280x1024.  |
Jep, aga ma pakun välja, et enamusel on resoks 1024x768 või midagi ligilähedast. Ka minul selline kuna oman kõigest 17 tolline CRT, millel oleks 1280x1024 liialt kribu. Ja kui minu tagasihoidliku näite juurde veelkord tagasi tulla siis kasustan internetilehitsejat nii, et see ei kataks tervet ekraani.
Eks ka näiteks 1360x1024 on tore ekraanilahutus kui vastavad võimalused olemas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Aug 29, 2006 21:10 Teema:
|
|
|
Mul ka 17", pole kribu, vaid just paras. Maitse asi vist. Eks ta õige oleks, et pilte postitades võiks rohkem teiste peale ka mõelda. Olgu see meile kõigile edaspidi õpetuseks.  _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Teis Aug 29, 2006 21:25 Teema:
|
|
|
see oli päris tore film jah. osalt peaks olema lätlaste tehtud peale kõige muu. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Teis Aug 29, 2006 21:38 Teema:
|
|
|
seda , et hasish inimeis haigeid tegelasi välja mõtlema paneb võib küll õigeks pidada ja ma luban, et isegi imelikumaid - või noh kui õiges seltskonnas ringi vaadata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Kolm Aug 30, 2006 21:06 Teema:
|
|
|
doujimasan kirjutas: | see oli päris tore film jah. osalt peaks olema lätlaste tehtud peale kõige muu. |
Tegelikult oli see mingi suurem kostöö. Isegi Kanadalased ja Belglased olid seal töötamas. Ma täpsemalt ei teagi...
Kuid siit saab teada
Tsiteerin:: | seda , et hasish inimeis haigeid tegelasi välja mõtlema paneb võib küll õigeks pidada ja ma luban, et isegi imelikumaid - või noh kui õiges seltskonnas ringi vaadata. |
Ausalt öeldes mul endal kogemusi ha¹isi suhtes ei ole. Sama hästi oleksin ma võinud öelda, et punast kärbseseent näriv inimene ei suudaks midagi taolist välja mõelda. Kuid ma kahtlen selles, kas ha¹is tegelikult tekitas hallukaid või mitte? Ma tean, et kärbeseen teeb seda... aga ha¹is...paahhh (miks ma selle üle hakkan nüüd mõtlema)
PS: ma leidsin isegi sellise toreda asja _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Sept 04, 2006 20:43 Teema:
|
|
|
Vaatasin minagi lõpuks selle filmi ära.
Kõige hullem ei olnudki aga väga ei meeldinud kah. Mõni päris hea nali oli aga filmi tegevuse käimasaamisega oli raskusi (algul tundus liilat elitaarne minu maitse jaoks, mõtlesin, et jälle mingi kunstline film millest ei saa aru ei ööd ega mütsi). 3D animatsiooni kasutamine kah väga ei häirinud. Muusika oli päris hea, eriti see kolmikute leivanumber. Osad road konnadest olid üpris vastikud (erit poolelus olevatest konnadest).
Pildiline külg ei meenutanud mulle küll narkomaani nägemust maailmast. Pigem mingit Priit Pärna loominut kui ta oleks eelmise sajandi 30-ndatel multikaid teinud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Sept 08, 2006 22:35 Teema:
|
|
|
Jah, animatsioon meenutas veidi Pärna küll. (vaatasin ka just lõpuks ära)
Muidu, kõige rohkem meeldis mulle tagaajamine. See oli ainus filmi kõrghetk. Muu film tundus veidi aeglane, või noh, venis.
Ja miks see laev tormis ümber ei kukkunud? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Nelj Sept 28, 2006 02:02 Teema:
|
|
|
Kui satute Prantsusmaale astuge läbi mõnest FNAC kaupluseketi elektroonikapoest. Ostes sealt The Triplets of Belleville DVD saate La Vieille dame et les pigeons lühifilmiga disci kaubapeale. Vähemalt niimoodi ma netist lugesin. Lühianimatsioon oli ise väga hea, mõlemad pöidlad on mul püsti !!!
Soovitan otsida ka "muud moodi", vaevalt nüüd keegi Pariisi joonisfilmi tooma sõidab. _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|