Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
anime-girl

|
Postitatud: Teis Aug 01, 2006 23:13 Teema: manga on kõige parem!!
|
|
|
aga tahaks teada kust kohast neid mangasi arvutist saab lugeda/vaadata ja nii.
endal isklikult on küll juba 9 mangat aga on paljusi mida tahaks lugeda veel ja ei saa kuskilt lihtsalt.
poodides on ka need nii kallid ju. ja osasi üldse veel ei ole eestissegi jõudnud.  _________________ anime/manga is my life!!
can't help it... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Kolm Aug 02, 2006 00:25 Teema:
|
|
|
1) kuskil on selle kohta vist teema olemas, vaata sealt
2) lühidalt: otsi huvitava manga torrent, laadi alla ja vaata. tavaliselt on nad skännitult ja jpg formaadis, vaatamiseks kasutasin ise tavalist Windows pictue and Fax viewer, ehk seesama, millega tavaliselt pilte vaadata. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Nelj Aug 03, 2006 16:09 Teema:
|
|
|
Random Hero sa oled ka nii ebaviisakas, kui sa Random Hero oled nii kindel, et on olemas selline teema siis suuna see lingiga sinna või kuidas. _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Nelj Aug 03, 2006 16:21 Teema:
|
|
|
Ei ole väga. Ehk vaid natuke. Rohkem vast tüdinud. Sest ennem on tore otsingust natuke uurida kui suvalt uut teemat teha. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
|
Tagasi üles |
|
 |
anime-girl

|
Postitatud: Nelj Aug 03, 2006 20:11 Teema:
|
|
|
gomenasai et teid sellise küsimusega siis tüütasin.  _________________ anime/manga is my life!!
can't help it... |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Aug 03, 2006 20:30 Teema:
|
|
|
anime-girl kirjutas: | gomenasai et teid sellise küsimusega siis tüütasin.  |
Asi pole selles, et sa tüütad küsimusega. Vaid selles, et selline küsimus on juba esitatud ja nendel teemadel pikalt arutatud. Seepärast võiks ennem uurida, kas antud asja kojta ka juttu on tehtud. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Nelj Aug 03, 2006 20:51 Teema:
|
|
|
anime-girl kirjutas: | gomenasai et teid sellise küsimusega siis tüütasin.  |
pole sinu isiku peale pahane, asi on selles, et mul on kopp ja siiber n00bidest, kes tulevad foorumitesse, esitavad uuesti küsimuse, mille kohta on juba mitmeid teemasid ja tagatipuks kaovad, jättes endast maha solgerdatud foorumi. 1 selline juhtum pikema aja jooksul ei mõjuta midagi, kuid asi läheks päris hulluks kui seda iga päev juhtuks. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Nelj Aug 03, 2006 22:01 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | asi on selles, et mul on kopp ja siiber n00bidest |
ega sa ise ka eriti 1337 mõõtu välja ei anna... _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Nelj Aug 03, 2006 23:52 Teema:
|
|
|
hjarg kirjutas: | Random Hero kirjutas: | asi on selles, et mul on kopp ja siiber n00bidest |
ega sa ise ka eriti 1337 mõõtu välja ei anna... |
1 #473 1337
Pole kunagi väitnudki, et ma n00b ei ole, seekord rääkisin ma aga n00bidest, kes foorumeid ummistavad oma küsimustega, mis on ammu vastuse leidnud. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Reede Aug 04, 2006 07:42 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | seekord rääkisin ma aga n00bidest, kes foorumeid ummistavad oma küsimustega, mis on ammu vastuse leidnud.
|
aga äkki nad ei leidnud oma küsimustele vastuseid eelmistest teemadest  _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Laup Aug 05, 2006 10:36 Teema:
|
|
|
recycled_nerd kirjutas: | Random Hero kirjutas: | seekord rääkisin ma aga n00bidest, kes foorumeid ummistavad oma küsimustega, mis on ammu vastuse leidnud.
|
aga äkki nad ei leidnud oma küsimustele vastuseid eelmistest teemadest  |
Teeks siis kah oma esimese postituse siia foorumisse mis hakkab (vähemalt selle teema piires) juba natuke vanad head Hoti foorumit meenutama. Paneks kohe ühe emotikooni kah. Päris lõbus kass, ei otsi käpaga peast kirpe nagu eelmise postitaja oma.
Ma siiski arvan, et oma küsimustele ei leitud vastust sellepärast, et ei osatud/soovitud/viitsitud otsingut kasutada. Ning link otsingule on ju lausa inglise keeles. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Aug 06, 2006 15:29 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | ...n00bidest, kes foorumeid ummistavad oma küsimustega... |
Ma märkasin, et ma olen õudne inimene ja võtsin seda "ummistavad" liialt kahetimõistetavalt. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|