Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Esm Juul 31, 2006 12:37 Teema: Kyou Kara Maou
|
|
|
Genres: Adventure, Comedy, Fantasy, Shoujo
Mu esimene lause oleks et ta on lõõgastav.
Nihuke iisilt andmine käib et kui vaatama jääd siis vaatad ka lõpuni osasid on 78 subitud on 69 sari sai läbi käesoleva aasta veebruarilõpus.
Esimesed paar osa olid nihukesed raskemad harjumiseks a kui sealt yle sai läks kui lepasereega...
Peategelane on poiss kes tõmmatakse tise dimensiooni kus tast saab kuningas ja siis seal teises dimensioonid on ka teised kombed no ja selleyle läbi sarja ikka visatakse kilbu.
Näiteks na saab endale kihlatu kes on poiss ja siis no selleymber on ikka nalja nabani a no se ei ole pedenali.
Joonistused väga detailidesse ei ole lastud kuid ei ole ka kirvetöö seega ei häiri.
Ma mingit suurt spoilerit ei tee kellel huvi se vaadaku mulle ta igatahes pakus kõkutamist.
 _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
asakura
Liitunud: 24 Juun 2006 Postitusi: 11 Asukoht: Tallinn/ Põhja-Tallinn
|
Postitatud: Laup Okt 07, 2006 16:05 Teema:
|
|
|
Juba vaatan!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tsuki-chan

Liitunud: 25 Aug 2008 Postitusi: 64 Asukoht: Igalpool..Seal kus parajasti olen:)
|
Postitatud: Esm Aug 25, 2008 11:43 Teema:
|
|
|
Meeldib: _________________ Küll armastus on ikka üks ilus asi:Dkui ise armunud ple:D
Viimati muutis seda Tsuki-chan (Esm Sept 29, 2008 14:53). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Esm Aug 25, 2008 12:19 Teema:
|
|
|
Tsuki-chan kirjutas: | Ma vaatan seda..
Ja pean narukad saama see Yuuri on ikka nii loll et anna minna:D
Ja siis kui see Wolfram tema kõrval magab on ka hea:D |
Ma alandlikult väidan, et Teie, kallis neiuke, olete loll. _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Esm Aug 25, 2008 15:02 Teema:
|
|
|
Tsau Tsuki-chan Palun võta edaspidi arvesse, et foorumis suhtlemine pole päris sama nagu messengeris kellegagi rääkimine. Loe üle paar korda, mis sa kirjutanud oled enne kui send nuppu vajutad ja kui sa midagi postitama hakkad siis ürita kirjutada rohkem kui kaks lauset.
Ja Xin plz lõpeta jura. Siin foorumis on kasutajate vanus 10 - 40a. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|