Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Teis Juul 11, 2006 10:41 Teema: kuidas te mangat hangite ?
|
|
|
mulle ei hakkanud eespool silma sellist teemat... niisiis ...kuidas te saate mangat ? downloadite või ostate ? sest kui te downloadite siis tahaks väga teada millega.  _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Juul 11, 2006 10:55 Teema:
|
|
|
Download. Kasutan Azureust. Kõige tüütum on otsida mõni korralik torrent file millel oleks ka parajalt seedereid, mitte ainult leechid. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Juul 11, 2006 22:01 Teema:
|
|
|
Vahel ühte, vahel teist. Rohkem meeldib osta. Ja nüüd on see ka Eestist võimalik, ehkki valik pole (veel) väga suur. Alles hiljuti ostsin Tartust "Genshikeni" 2. ja 3. köite ära. Sorry, tartlased. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Kolm Juul 12, 2006 07:26 Teema:
|
|
|
Pole hullu, Vabarna. Ega see esimene osa nii hea olnudki, et ülejäänusid kutsuks ostma.  _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Juul 12, 2006 07:34 Teema:
|
|
|
Asun vastupidisele seisukohale! _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Kolm Juul 12, 2006 07:40 Teema:
|
|
|
Hmm, ja Tartus on just Hansapäevad tulemas...
Lahendame siis selle asja traditsiooniliselt. Riietume mõlemad konservikarpidesse, istume hobuste selga, võtame toikad kätte ja peame ühe korraliku turniiri
Muideks, sa võid neid mulle laenata, kui läbi saad. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
yuna

|
Postitatud: Nelj Juul 13, 2006 09:08 Teema:
|
|
|
Mangat hangin ostes tavaliselt ikka. =] _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Reede Juul 14, 2006 17:19 Teema:
|
|
|
Täna käisin siis Tartu Kaubamaja Apollos ära. Mangat oli küll, mõni üksik pealkiri, kuid enamasti ikka hea mitu osa korraga. Niipalju kui vaadata viitisisin, siis kõigi hinnad vist 125 krooni. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Juul 14, 2006 20:46 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Täna käisin siis Tartu Kaubamaja Apollos ära. Mangat oli küll, mõni üksik pealkiri, kuid enamasti ikka hea mitu osa korraga. Niipalju kui vaadata viitisisin, siis kõigi hinnad vist 125 krooni. |
Kusjuures...ma ostsin sealt ühe manga ja ma sain alet : / Maksin 118,80. Pole just suur, aga nagu ma aru sain, siis Hansapäevadega seoses vms Hinnasilt oli ikka 125.- Et jah...sul on võimalus siis mõned kroonid odavamalt soetada  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Reede Juul 14, 2006 20:58 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Random Hero kirjutas: | Täna käisin siis Tartu Kaubamaja Apollos ära. Mangat oli küll, mõni üksik pealkiri, kuid enamasti ikka hea mitu osa korraga. Niipalju kui vaadata viitisisin, siis kõigi hinnad vist 125 krooni. |
Kusjuures...ma ostsin sealt ühe manga ja ma sain alet : / Maksin 118,80. Pole just suur, aga nagu ma aru sain, siis Hansapäevadega seoses vms Hinnasilt oli ikka 125.- Et jah...sul on võimalus siis mõned kroonid odavamalt soetada  |
Kui oleks ainult mida tahaks, ei tähendaks see paar krooni enam midagi.
VAJAN LOVE HINA't
Nägin täna unes, et läksin Apollosse, kuid see nägi välja umbes nagu vana apollo parempoolne ots. Riiulil nägin suurt Love Hina mangat, kaanel Kitusne, kaval nägu peas. Ei mäleta, kas unes ostsin või mitte, kuid selle une tõttu just kaubamajja läksingi.
Kas ma usun unenägudesse? jah ja ei. Ei saa uskumatta jätta, kui osad neist tõeks lähevad ja mul iga päev deja vu'd on. ei saa samas uskuda, kuna näen tihti WW III ja maailmalõppu  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Juul 14, 2006 21:09 Teema:
|
|
|
Probleemi ju pole, mm?
(Mangad ei ole tavaliselt väga suureformaadilised, pigem vastupidi...) _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Reede Juul 14, 2006 22:30 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: |
VAJAN LOVE HINA't
|
Sul on võimalus krisost seda tellida ju... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Laup Juul 15, 2006 15:56 Teema:
|
|
|
Yoshy kirjutas: | Random Hero kirjutas: |
VAJAN LOVE HINA't
|
Sul on võimalus krisost seda tellida ju... |
Võimalus ju on, raha ei ole nende laest võetud hindade jaoks
Ei ole selline inimene, kes on nõus loobuma heast mitmest tuhandest, et saada endale patakas "pildiraamatuid" _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Juul 15, 2006 23:38 Teema:
|
|
|
oota, kas sa ei öelnud, et sa VAJAD LOVE HINAT? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Püh Juul 16, 2006 17:32 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | oota, kas sa ei öelnud, et sa VAJAD LOVE HINAT? |
Ma vajan oma rahanatukest rohkem. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Juul 16, 2006 19:41 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Võimalus ju on, raha ei ole nende laest võetud hindade jaoks Ei ole selline inimene, kes on nõus loobuma heast mitmest tuhandest, et saada endale patakas "pildiraamatuid" |
Sel juhul tundub mulle suhteliselt mõttetuna sinu kirjutis Apollo poe ebapiisava valiku kohta. Õigem oleks sul olnud lihtsalt tunnistada, et mangad on sinu jaoks liiga kallid.
Ja kuidas siis sellega jääb:
Tsiteerin:: | Kui oleks ainult mida tahaks, ei tähendaks see paar krooni enam midagi. |
Kas nii kergesti siis loobutaksegi oma kire objektidest?  _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Juul 16, 2006 21:17 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | Võimalus ju on, raha ei ole nende laest võetud hindade jaoks
Ei ole selline inimene, kes on nõus loobuma heast mitmest tuhandest, et saada endale patakas "pildiraamatuid" |
Hmm...üksikult ostest tegelikult ei taipagi seda summat, mis kulutad. Ma hetke mõtlesin peale sinu lauset, lõin lahti kalkulaatori, lugesin üle mangad, arvutasin veidi ja sain enda kulutatud summaks ~2800.- (ma täpselt ei mäleta, mis raamatud ostsin ja mis tellisin, seepärast umbmäärane summa) Ja see on kokkuvõttes päris hirmuäratav : P Kokku siis 6 erinevat mangat ehk 19 raamatut. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Püh Juul 16, 2006 21:58 Teema:
|
|
|
tglt 19 raamatu eest 2800.- maksta pole eriti plaju arvestades nende hindu ... muidugi kui sa just ühe korraga ei osta ... aga kui ostad 1 või 2 kuus siis pole tglt ni palju või mis  _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Juul 17, 2006 12:11 Teema:
|
|
|
~100 krooni 1 raamatu eest ei tapa mind veel ära. Love Hina koosneb aga 14 raamatust, kriso keskmine hind oli ~250. 250*14=3500. keskmise hinna kohta veel niipalju, et kindlasti võib see väiksem tulla, sest praegu võtan peaaegu lambist. Osa LH'd maksab krisos 150, osa 300.
Aga niipea kui rahanatukest saan, ostan vähemalt esimese osa ära. Muidugi öeldakse, et kasutatult osta on odavam. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Juul 17, 2006 13:03 Teema:
|
|
|
Random Hero kirjutas: | ~100 krooni 1 raamatu eest ei tapa mind veel ära. Love Hina koosneb aga 14 raamatust, kriso keskmine hind oli ~250. 250*14=3500. keskmise hinna kohta veel niipalju, et kindlasti võib see väiksem tulla, sest praegu võtan peaaegu lambist. Osa LH'd maksab krisos 150, osa 300. |
Mis sa arvad, miks see nii on?
Uuri veidi lähemalt seda nimekirja. Kui seda teed, märkad, et osa loetletud raamatutest on hispaaniakeelsed; samuti seda, et loetelus on kokku vähemalt kolme erineva kirjastuse väljaanded. Ja siis ei peaks kaua kestma (mul läks ca 15 sek), kuni jõuad järeldusele, et kirjastus Tokyopop väljaanded on ingliskeelsed, olemas on köited 1-14 (pluss samanimeline "ilukirjanduslik" raamat) ja hind on läbivalt 150 krooni.
Kui rääkida puhtalt mangast (14 köidet), siis mina saan täiesti konkreetseks hinnaks 14x150 = 2100 krooni. Minu (ja ilmselt ka sinu ning enamiku teiste mõistlike inimeste jaoks) on see ühekordse kulutusena liiga suur summa. Jagades selle summa 7 kuu peale ära (s.t. iga kuu 2 köidet) tähendab see 300 krooni kuus, mis on minu arvates suhteliselt inimlik kulutus. Kui ka see tundub liig, siis tuleb sul ilmselt loota järjekordse hea unenäo peale.
 _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|