Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Teis Juun 27, 2006 16:19 Teema: aasia toidud....
|
|
|
kuna teile meeldib aasia kultuur siis kuidas on selle toitudega ?.. mulle näiteks meeldib väga nuudelid süüa (mitte neid vene omasid, vaid ehtsaid Tai või Jaapani vms nuudleid). animesid vaadates on hea minu arust neid süüa... tekitab õige tunde..vahid animesi ja sööd toitu mida sealgi süüakse....eriti head nuudlid on sellised mis on nii tulise maitsega, et kui neid sööd hakkab higi voolama ja nägu hakkab õhetama  _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Teis Juun 27, 2006 19:01 Teema:
|
|
|
kui ma animet vaatan siis ma söön kaerakilet  _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Teis Juun 27, 2006 19:57 Teema:
|
|
|
mmm, igasugused nuudliwokid ja kevadrullid ja tempura ja... nämm selline lihtsam ja turvalisem aasia toit meeldib mulle ühesõnaga küll.
seda ütleks ka, et kuigi ma pole veel isiklikult kohtunud ühegi jaapani köögi saavutusega, mida ma süüa ei suudaks, olen kuulnud värvikaid kirjeldusi sellest, kuidas firma viib gaijinist kolleegi välja sööma ainult selle eesmärgiga, et näha, millise roa peale too oksele hakkab... and they never fail.  _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Star

|
Postitatud: Kolm Juul 05, 2006 15:38 Teema:
|
|
|
Ükspäev sai tädi pool Tempura maitstud polnud suurem asi, lemmik on Nikujaga aga rõvedam on Char Siu Bao. Kas need vene nuudlid on need 2 kroonised marketites? Peale kooli on neid päris maitsev närida.
Kellegile teist siin sushi ka maitseb? Päris sitt |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Juul 05, 2006 15:51 Teema:
|
|
|
michiyo nuudlid  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Kolm Juul 05, 2006 16:29 Teema:
|
|
|
Tsink Plekk Pang, minu lemmiksöögikoht Tartus
Nämma, hiina toit!
Jaapani oma pole kusjuures isegi proovida jõudnud. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Kolm Juul 05, 2006 23:04 Teema:
|
|
|
Star kirjutas: | Kellegile teist siin sushi ka maitseb? Päris sitt |
barbar... või ma ei tea. sushi puhul sõltub kõik tooraine kvaliteedist. jaapanlased pidid tallinna jaapani restode peale suhteliselt nina kirtsutama, just seepärast, et siin kasutatava kala tase ja värskusaste olevat kehvapoolne... kuigi mulle sobib ka sellisel kujul. miso supp ja sashimi ka...
(vihje: amiyas on nii majanduslikult kui maitseelamuse poolest mõtet võtta kamba peale suur vaagnatäis sashimit, mitte hakata jamama mingite eraldi värkidega.)
kodus tegemise seisukohast on kahju, et eestis mingit remotely normaalset tofut saada pole.
kuigi ma ei kahtle, et kokkan ka ilma tofuta teid kõiki laua alla. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Nelj Juul 06, 2006 00:23 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: |
kuigi ma ei kahtle, et kokkan ka ilma tofuta teid kõiki laua alla. LaLaLaa |
kokkad sa ju jee . just try me |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Nelj Juul 06, 2006 01:36 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | Tsiteerin:: |
kuigi ma ei kahtle, et kokkan ka ilma tofuta teid kõiki laua alla. LaLaLaa |
kokkad sa ju jee . just try me |
OT-ga riskides, oooh, challenge! no mis su trumbid on? _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Nelj Juul 06, 2006 03:04 Teema:
|
|
|
avaldan küll sulle oma trumbid ju oh ma kujutan ette kui lahe oleks selline kokkamise turniir, et kaks pliiti ja lauda ja värki ja siis aja peale tehakse igast dishe |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Juul 06, 2006 03:05 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | avaldan küll sulle oma trumbid ju oh ma kujutan ette kui lahe oleks selline kokkamise turniir, et kaks pliiti ja lauda ja värki ja siis aja peale tehakse igast dishe |
Nagu Addicted to Curry's? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Nelj Juul 06, 2006 07:19 Teema:
|
|
|
Food fight! Food fight!
Ma olen nõus peakohtunikuks tulema. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Nelj Juul 06, 2006 10:03 Teema:
|
|
|
Andke mulle ka süüa. hea meelega tulen kohtunikuks.
Tegelikult kui neid 2-kroonisied kiirnuidleid ja riisi mitte lugeda siis polegi midagi aasiapärast söönud. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Nelj Juul 06, 2006 21:20 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | oh ma kujutan ette kui lahe oleks selline kokkamise turniir, et kaks pliiti ja lauda ja värki ja siis aja peale tehakse igast dishe |
kui leiaks sponsorid materjalide jaoks ja vajaliku tehnikaga varustatud keskkonna, võiks toidubattle'i täiesti mõne hüpoteetilise baka kokkutuleku kavva võtta.
aga mitte aja peale, maitse peale ikka. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Nelj Juul 06, 2006 22:26 Teema:
|
|
|
Kui tahate võin teile turust värsket räime tuua.
Ja kuskil kokakoolis lastaks niikuinii teha, tuleks ainult viisakalt paluda. ja kui ei saagi, siis riisi saab ühes potis keeta ja muu jaoks peaks ka ühe pliidi peal ruumi olema. Ja kui vaja, saab alati elektripliite kasutada. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karasu
|
Postitatud: Teis Juul 25, 2006 20:49 Teema:
|
|
|
Sushi on parim.
Tallinnas on Coca cola plaza lähedal Jaapani restoraan Amiya, see suht hea. Ma olen seal kaks korda käinud (Mõlemal korral tellisin Ramenit.)  |
|
Tagasi üles |
|
 |
|