Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Kolm Juul 05, 2006 09:29 Teema: lemmik anime stuudio ?
|
|
|
Minu 1.lemmik anime stuudio on kindlalt stuudio Chibli ...,sest ta on teinud ühed esimestest ja parimatest animedest mida mina näinud olen nt: Spirited Away, Howls Moving Castle, Printsess Mononoke ja oli üks anime stuudiotest kes tegi Ghost In The Shell 2'e (see teine stuudio oli Production I.G).
2. lemmik olekski siis Production I.G .....,sest ta on teinud selised animed nagu: Ghost In The Shelli 2 osa, Ghost In The Shelli S.A.C 1-2 GIG + 1 ja 2 S.A.C GIG movie, Jin-Roh, Blood ja Furi Kuri ja palju muid häid animesid.  _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Kolm Juul 05, 2006 11:11 Teema:
|
|
|
Chibli?
Et nagu Chibli?
Oma lemmikstuudio nime võiks vähemalt küll teada...
Muidugi, Ghibli on hääd trääni välja lasknud.
Mina veel ütleks paar head sõna Sunrise kohta! Cowboy Bebop, Seikai no Senki. Mida paremat saaks üks stuudio veel teha Lisaks terve posu muid häid animuid. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Kolm Juul 05, 2006 11:34 Teema:
|
|
|
suur asi mingi 1 tähe viga ...juhtub....võin ära parandada kui kedagi solvab või ärritab....  _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Kolm Juul 05, 2006 15:17 Teema:
|
|
|
Ära jumala eest paranda. Pigem kirjuta vastu mingi post, kus ütled, et võid ära parandada, kui keegi tahab.
Mul ei ole lemmikstuudiot, aga Kyoto Animation sai see aasta millegi vingega hakkama. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Juul 05, 2006 15:25 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Mul ei ole lemmikstuudiot, aga Kyoto Animation sai see aasta millegi vingega hakkama. |
just minu mõte _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Nelj Juul 06, 2006 12:59 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Ära jumala eest paranda. Pigem kirjuta vastu mingi post, kus ütled, et võid ära parandada, kui keegi tahab.  |
kui ma oleks ära parandanud oleks pool tema posti ju arusaamatu... _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Nelj Juul 06, 2006 17:43 Teema:
|
|
|
Loogika jõud.  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karasu
|
Postitatud: Teis Juul 25, 2006 20:48 Teema:
|
|
|
Kyoto! Nende poolt oli ju veel FMP! Ja varsti peaks tulema uus Kanon, seda ma ootan
Ja muidugi Ghibli
Ja kes iganes need olid kes Air Geariga hakkama said, need kah tublid ju.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Dejiko-nyo! 紅魔館

|
Postitatud: Reede Aug 04, 2006 12:15 Teema:
|
|
|
CoMix Wave. Ainuüksi The Place Promised in Our Early Days ja Voices of a Distant Star on piisavalt head põhjused seda stuudiot esile tõsta. Byousoku 5 Centimeter`it ootan ka suure huviga.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
c0en the MAN

Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Teis Aug 08, 2006 08:33 Teema:
|
|
|
pantaii
no kui aus olla siis ma eriti ei vaata animesid stuudiote järgi ykskord kyll proovisin uurida a siis selgus et kõik stuudiod on aegajalt hitivabrikud no ja siis ma loobusin... _________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female |
|
Tagasi üles |
|
 |
|