Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Azuur recycled_nerd

|
Postitatud: Esm Juul 03, 2006 21:46 Teema: lähedamal kui kunagi varem...
|
|
|
nii siis möödus täna 03.07.2006 maast 432 709 kilomeetri kauguselt asteroid..mis on siis natuke kaugemal kui kuu
Mäesuurune asteroid 2004 XP14 oli Maale kõige lähemal Põhja-Ameerika lääneranniku kohal Eesti aja järgi kella 7.44 paiku hommikul.Astronoomid loodavad asteroidi pihta suunatud kõrgsageduslike raadiolainete abil välja arvutada selle täpse suuruse ja kuju, samuti taevakeha täpse liikumistrajektoori, kiiruse ja massi.
See peaks andma teadlastele vihjeid ka asteroidi võimaliku koostise ja struktuuri kohta.
2004 XP14, mida peetakse potentsiaalselt ohtlikuks asteroidiks on astronoomidele tuntud juba 2004. aasta detsembrist ja selle liikumist on viimase pooleteise aasta jooksul hoolikalt jälgitud.
Algselt kardeti, et 2004 XP14 võib millalgi selle sajandi jooksul tabada Maad, kuid hiljem on astronoomid selle võimaluse välistanud.
Potentsiaalselt ohtlikeks asteroidideks peetakse selliseid, mille läbimõõt ületab sada meetrit ja mis mööduvad maast vähem kui 7,5 miljoni kilomeetri kauguselt
copitud "postimehe" kodulehelt....
maailma lõpp oli lähedal... ...või mis te arvate, tglt minu arust põnev... ja btw seni on astronoomid registreerinud 796 potentsiaalselt ohtlikku asteroidi  _________________ Ain't no one free. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Juul 03, 2006 23:05 Teema:
|
|
|
kas ohtlike asteroidide arv ei olnud mitte natuke alla 2000?
Ning jah, ma just lõpetasin Deep Impacti vaatamise, mulle meeldib see film.
Maailma lõppu ma isegi ootan. 06/06/06 olin ma ülimalt pettunud kui midagi ei juhtunud. Miks? mul on igav, maailmalõpp oleks huvitav vaheldus. pealegi lõpetaks see inimeste pisikesed probleemikesed, mis neid masendusse viivad, hakatakse elu elama ja seda hindama. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Juul 04, 2006 07:22 Teema:
|
|
|
Mulle see lugu meeldib. Kuidas sa b3ta.co.uk leidsid? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Juul 04, 2006 08:28 Teema:
|
|
|
alarkivi kirjutas: | http://www2.b3ta.com/bukkake/
kui seda vaadata piisavalt siis ongi maailmalõpp. |
teoreetiliselt täiesti võimalik _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Teis Juul 04, 2006 11:14 Teema:
|
|
|
random hero profiil, tema koduleht, sealt link, seal veidi sorimist. vist oli nii.
ps random hero on mingi tüüp kes kunagi evertiga rulatamas käis ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Juul 04, 2006 11:29 Teema:
|
|
|
ehhee, rahvas uurib mu 5 minutiga kokkuklopsitud kodukat. Peaks sellest ver 2.0 tegema.
Rulaga ei oska sõita. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Teis Juul 04, 2006 15:57 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | random hero profiil, tema koduleht, sealt link, seal veidi sorimist. vist oli nii.
ps random hero on mingi tüüp kes kunagi evertiga rulatamas käis ? |
ise mõtlesin ka seda kunagi, et äkki see sama mjkk päevilt random hero, kuid iga järgneva postiga muutus see võimalus ebatõenäolisemaks hühühüü |
|
Tagasi üles |
|
 |
|