OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Kokkutulekud, üritused

Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Random

Postitus Postitatud: Teis Juun 27, 2006 20:54    Teema: Kokkutulekud, üritused Vasta viitega

Jahjah, nendest on juba teemasid, aga oleks vaja üht, ülevaatlikku koondteemat, kus ei räägita pikalt-laialt, vaid lihtsalt öeldakse, mida on lähipäevil oodata.
Niisiis, kallid bakanaudid, mida on lähiajal toimumas?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
hjarg
Post count matters!

Postitus Postitatud: Teis Juun 27, 2006 23:38    Teema: Vasta viitega

No mina lähen mingi poole tunni pärast magama näiteks.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
kammerer
mitjok

Postitus Postitatud: Kolm Juun 28, 2006 02:05    Teema: Vasta viitega

ma lähen viie tunni pärast vereproovi andma

THE EXCITEMENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Random

Postitus Postitatud: Kolm Juun 28, 2006 09:39    Teema: Vasta viitega

noh, kuna tegemist on ikkagi anime foorumiga, ootasin rohkem anime teemaliste kokkutulekute kohta infot.
my bad, oleks pidanud seda vist ikka mainima ???
Aga jah, kui teil on ikka tahtmine mõnst muust kokkutulekust rääkida, mis on tulekul, andke aga julgest teada.
Magamaminek (isegi mitmekesi) ei ole kokkutulek, välja arvatud kui ma pole kutsutud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
genky
hommikune tõus

Postitus Postitatud: Kolm Juun 28, 2006 10:54    Teema: Vasta viitega

Kui toimuks tihedamini mingeid asju, siis oleks sellel eemal ka vast rohkem mõtet. Aga noh...võib ju praegu ka olla.
Mõned ettevõtmised on mulle siiski teada.

+ Tartu Animeklubil toimub 8. juulil Üldkoosolek ja peale seda lähme pikniku pidama. Piknikule minnakse kostüümides (ehk siis cosplay) ^_^ Lähemalt saab lugeda kodulehelt.

+ Sain teada, et 15. juuli toimub Tallinnas EVA animeklubil kostüümides kogunemine Tammsaare pargis, kuna ma pole nendega ühendust saanud, siis ei oska ma öelda ei kellaaega ega ka täpsemat infot. Kui saan midagi teada, siis ütlen edasi.

+ Millalgi oktoobrikuus toimuvad Narvas Jaapani päevad vms, milles põhirõhk on asetatud animele ja mangale. Korraldajateks on Narva Animeklubi TenRyuu liikmed. Nii palju kui tean, siis toetab neid ka sealne Noortekeskus ja Narva linn. See toimus ka eelmisel aastal. Kahjuks ma rohkemat ei tea :/ Kui saan, siis ütlen.
Random

Postitus Postitatud: Kolm Juun 28, 2006 12:09    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Nii. Kahjuks oli eelmisel koosolekul suhteliselt vähe inimesi. Ainult 6. See eest saime juurde kaks uut liiget ^_^

0.o :) LaLaLaa LaLaLaa LaLaLaa LaLaLaa
Tagasi üles
hjarg
Post count matters!

Postitus Postitatud: Kolm Juun 28, 2006 12:34    Teema: Vasta viitega

Random Hero kirjutas:
Nii. Kahjuks oli eelmisel koosolekul suhteliselt vähe inimesi. Ainult 6. See eest saime juurde kaks uut liiget ^_^

0.o :) LaLaLaa LaLaLaa LaLaLaa LaLaLaa

Khm. Tutvu palun baka reeglitega, erilist tähelepanu pööra punktile 5.
Tagasi üles
bio-tmnt

Postitus Postitatud: Kolm Juun 28, 2006 23:35    Teema: Vasta viitega

genky kirjutas:
Kui toimuks tihedamini mingeid asju, siis oleks sellel eemal ka vast rohkem mõtet. Aga noh...võib ju praegu ka olla.
Mõned ettevõtmised on mulle siiski teada.

+ Tartu Animeklubil toimub 8. juulil Üldkoosolek ja peale seda lähme pikniku pidama. Piknikule minnakse kostüümides (ehk siis cosplay) ^_^ Lähemalt saab lugeda kodulehelt.

+ Sain teada, et 15. juuli toimub Tallinnas EVA animeklubil kostüümides kogunemine Tammsaare pargis, kuna ma pole nendega ühendust saanud, siis ei oska ma öelda ei kellaaega ega ka täpsemat infot. Kui saan midagi teada, siis ütlen edasi.

+ Millalgi oktoobrikuus toimuvad Narvas Jaapani päevad vms, milles põhirõhk on asetatud animele ja mangale. Korraldajateks on Narva Animeklubi TenRyuu liikmed. Nii palju kui tean, siis toetab neid ka sealne Noortekeskus ja Narva linn. See toimus ka eelmisel aastal. Kahjuks ma rohkemat ei tea :/ Kui saan, siis ütlen.

Kas Pärnu rajoonis on ka mingi anime fanatide klubi?

Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
genky
hommikune tõus

Postitus Postitatud: Nelj Juun 29, 2006 08:40    Teema: Vasta viitega

bio-tmnt kirjutas:
Kas Pärnu rajoonis on ka mingi anime fanatide klubi?

Minuteada ei ole. Pärnus neid animefänne eriti ei olegi.
bio-tmnt

Postitus Postitatud: Reede Juun 30, 2006 02:31    Teema: Vasta viitega

anime fanatid pärnus koguneme!!!
Võtke minuga ühendust!
Ja pärnus hakkab olema oma fun club-e!!

Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
hjarg
Post count matters!

Postitus Postitatud: Reede Juun 30, 2006 07:10    Teema: Vasta viitega

Misjaoks on vaja üldse koguneda?

*eelistab oma animut rahulikult, ilma suurema kärata, kodus vaadata*
Tagasi üles
alarkivi
ametlikult mitte dissitud

Postitus Postitatud: Reede Juun 30, 2006 11:36    Teema: Vasta viitega

aga mina tahan koguned ja siis mingit juhti järgides animed vaadata ja armastada ja siis võiks kõik koos näiteks minna videoplänetisse ja karjudes nõuda inglisekeelse anime müümist .
14 juulil 2006 näiteks.
Tagasi üles
kammerer
mitjok

Postitus Postitatud: Reede Juun 30, 2006 11:40    Teema: Vasta viitega

Misjaoks on vaja üldse koguneda?

*eelistab oma animut rahulikult, ilma suurema kärata, kodus vaadata*

minu arvates oleks kuskil ühine anime vaatamine ja niisama tsillimine küll väga nunnu :) ma pole ju ühelegi kokkutulekule tuldud saanud. tahaks oma silmaga ka teid kõiki elajaid ära näha ja muljetada ja nii.
Tagasi üles
douji

Postitus Postitatud: Reede Juun 30, 2006 14:16    Teema: Vasta viitega

mina vean oma vanad kondid juuli keskel Tartusse, et näha sellist asja... (bakasse puutub asi niipalju, et üks näitusel esinejatest on kaasbakalane. :) )

Narratiivsus piltides. Eesti graafilised novellid/poeemid '00. aastate algusest.

15.-16. juulil 2006 toimub Tartus, aadressil Kompanii tänav 3/5 asuval Rael Artel Gallery: Non-Profit Project Space'il vaid kahepäevaseks kokku surutud alternatiivnäitus, mis tutvustab noorte eesti kunstnike originaalkoomikseid.

Tartu linnaraamatukogu keldris asuval näitusepinnal toimuva ekspositsiooni eesmärk on tuua "põranda alt välja" (sic!) viimastel aastatel koomiksiformaadis töötavate kunstnike valitud katsetused.

Töönäiteid on väljas üheksalt tegijalt, kes on teinud oma uusimad piltjutustused enamasti spetsiaalselt käesoleva näituse jaoks. Kokku on eksponeerimisel materjali, mis värvitrükis koomiksiraamatuna moodustaks enam kui 70 lehekülge. Kli¹eedest pungil kommertstoodangu asemel on aga hoopis isiklikud jutustused ja personaalsed teekonnad, kellegi fragmenteeritud mälu, kellegi vaikimine, kellegi teise veritsev reaalsus.

Näitus on visuaalkultuuriliseks vasteks ja ideoloogiliseks haruürituseks muusikafestivalile PLINK PLONK, mis toimub 15. juulil Tartu Laululava muruosal. Rael Artel Gallery asub Tartu linnasüdames Kompanii tänaval vaid saja meetri kaugusel nii Raekoja platsist kui ka Tartu Ülikoolist ja jääb bussijaamast tulles festivalipaiga suhtes "tee peale".

Sümboolses mõttes poleks paremat kohaspetsiifilist ruumi eesti nn. kunstkoomiksite näitusele kui ühe raamatukogu kelder, sest ka see näitus on vaadeldav vaid kui üks Kirjanduse allhoovus.

On väheteatud tõik, et Eestis tegutseb kunstnikke, kes end just sel moel "pildilises narratiivsuses" väljendavad. Seejuures on mõned neist (Veiko Tammjärv, Joonas Sildre) erialaselt tunnustatud juba kunstkoomiksi ringkondades muus maailmas - ühes paljudest rahvusvahelistest subkultuuridest kaasaegses popkultuuris -, kuid kohalikus kontekstis üsna tundmatud.

Teatavasti ei ole koomiksiformaat kunstimaailmas eriti levinud, kuna paikneb meediumina isikupäratu massitoodangu libedal jääl, mille imago kannatab lisaks tugeva infantiilsuspitseri all. Koomiksiformaadis töötav kunstnik ei saa ka Eestis kunagi loota samale tunnustusele kui maali-, video-, installatsiooni- või fotokunstnik, kelle pelk meediumivalik garanteerib nende loomingu liigitumise "kunsti" näiliselt kõikelubava kategooria alla. Samas teame väga hästi situatsioone, mil pilt ei edasta kaugeltki seda tuhandet sõna, mida vaja, ja sõnad üksinda on liiga konkreetsed, et rääkida selles spetsiifilises "kunstikeeles".

Näitusel osalevad: Peeter Krosmann (1971), Kristel Maamägi (1986), Lilli-Krõõt Repnau (1982), Elina Sildre (1980), Joonas Sildre (1980), Veiko Tammjärv (1967), Paco Ulman (1980), Edvin Aedma (1983) ja rühmitus Endorfin Fractured Communications (asutatud 1990. aastate alguses).

www.hot.ee/koomiks

www.moskva80.com
Yoshy
U.C.0079

Postitus Postitatud: Laup Juul 01, 2006 11:56    Teema: Vasta viitega

kammerer kirjutas:

minu arvates oleks kuskil ühine anime vaatamine ja niisama tsillimine küll väga nunnu :) ma pole ju ühelegi kokkutulekule tuldud saanud. tahaks oma silmaga ka teid kõiki elajaid ära näha ja muljetada ja nii.

Tule Tartusse siis, ausalt öeldes on kambaga mõne anime vaatamine tõesti lõbus ja vahva. Lisaks sellele saab muidu ka juttu ajada jne. Ma nagunii kujutan ette, et sa midagi targemat kodus ei tee, seega roni kohale.
Tagasi üles
kammerer
mitjok

Postitus Postitatud: Laup Juul 01, 2006 15:56    Teema: Vasta viitega

ma teen kogu aeg midagi tarka, aga üldiselt ma lähengi tartu järgmine nädal millalgi ja mingi pikemaks ajaks vist isegi.
Tagasi üles
BukonoNugashi

Postitus Postitatud: Esm Juul 03, 2006 15:24    Teema: Vasta viitega

Kas ei pidanud Pärnus miski "convention" toimuma? Või magasin ma selle maha või jääb see üldse ära .P
genky
hommikune tõus

Postitus Postitatud: Esm Juul 03, 2006 18:23    Teema: Vasta viitega

BukonoNugashi kirjutas:
Kas ei pidanud Pärnus miski "convention" toimuma? Või magasin ma selle maha või jääb see üldse ära .P

Tänu ühe inimese suutmatusele jääb ära.
Tema kehitas selle peale ainult õlgu. Ai ma olen kuri >.<
genky
hommikune tõus

Postitus Postitatud: Esm Juul 03, 2006 18:59    Teema: Vasta viitega

genky kirjutas:

Nüüd siis täpsem info. Tegu on mitteametliku Animefestiga (NFA). Tegevuse kohta niipalju, et toimub ainult cosplay.
Täpsem toimumisaeg on 15. juuli kell 14.00. Kohaks on Tammsaare park Viru keskuse lähedal. Kõik huvilised on oodatud osalema :)

Vabandan topeltposti pärast.
BukonoNugashi

Postitus Postitatud: Teis Juul 04, 2006 19:40    Teema: Vasta viitega

Ahaa...
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes