Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ichi

|
Postitatud: Püh Juun 25, 2006 20:29 Teema: sinu jaoks oodatuim veel ilmumata animepala aastal 2006?
|
|
|
Kõlbavad nii seriaalid kui täispikad filmid.
Ise ootan 'Tales from Earthsea' Studio Ghiblilt. _________________ -bob, do you know what happens to schoolgirls in japanese cartoons?
-no....what? (enter tentacles) ooogh...!! wankaaaaarrrgh!!!!!
http://www.weebl.jolt.co.uk/hentai.htm |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Püh Juun 25, 2006 21:32 Teema:
|
|
|
mm ma ootan ka päris mitut asja
afrosamurai peaks välja tulema alles 2007ndal aastal, kuid ootan siiski. koduleht kuidagi sümpatiseeris
ning kuradist gonzolt veel sellist asja nagu agito with silver hair. mille pärast täpselt ei teagi, aga ma olen suht sucker igasugu postapokalüptiliste heietuste suhtes.
siis otseloomulikult ja kõigerohkem - hachimitsu to clover 2. uhuhuu. ja sõnu pole vaja
ning arvatavasti täiesti sama suure ootuse ja õhinaga gits sac3: solid state society-t. |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Esm Juun 26, 2006 02:30 Teema:
|
|
|
hm... võibolla Pinky:st OVA (treiler siin)
(mõttetu 3D, jne, aga vabariigi juhtiva pinky-entusiastina ei saa ma sest päris mööda vaadata. isegi kui ma neid dvd-sid spetspinkydega osta ei jaksa ega viitsi. )
seda, mida ghibli-treatment veniva ja morni le guiniga teha suudab, tahaks ka näha. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Esm Juun 26, 2006 18:01 Teema:
|
|
|
Hachimitsu to Clover 2 hoiab mindki põnevil... see reede peaks esimene osa airima  _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|